Aşılama Ağustos ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşım bende cumartesi aşılama yaptırdım .Benim bir tane yumurtam vardı çok güzel gelişmişti.bakalım beklemek çok zor .Herkez için hayırlı olsun .Adet tarihim 8 eylül.

benim de bir tane yumurtam vardı ...zaten iki yumurtam olsaydı doktorum aşılama yapmayacaktı bunun nedenin sen biliyor musun

ben de cumartesi yaptırdım aşılamayı ayın 23 ü idi.beni kontrole çağırmadı 7 eylülde kan testi yap dedi

günaydın herkese,
bugün 9. günüm. hic belirtim yok. pek umudumda yok sanırım. bakalım.... Yanlız aşırı bir halsizlik var bende. kendimi hep uykusuz hissediyorum. ama etrafımdaki insanlarda böyleymiş. bu arada bizde spermlerle ilgili problem vardı. eşim için çakrı otu suyu ve osmanlı macunu diye birseyler aldık. hergün düzenli onları yiyor. eger bu tutmassa bitkisel yollardan umut ediyorum. biliyorsunuz, özellikle bal ve tarcın spermlerde baya etkili oluyormuş.

yohannes çok sevindim canım sende hamişsin nes te benim sınavım bitmedi hala sanırım sizin adınıza çok sevindim ama kendi adıma çok üzgünüm bana vermicek sanırım rabbim(

çok teşekkür ederim greysciğim.allah en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah.umarım bir daha ki aşılaman tutar canım.senin için hep dua edeceğim.görüşmek üzere.kendine iyi bak.

merhaba arkadaşlar ben de bu gün kan testi yaptırdım ama sonuç malesef negatif neyse hayırlısı elden birşey gelmiyor inşallah sizlerinki hayırlısıyla tutar....

inşallah tutar kızlar hepimizin ki
1- figen sonuç;: 2 eylül
2-irena sonuç: 27 ağustos
3-mona rosa sonuç: 25 ağustos
4- masalcı 77
5- tavşanlı
6- zeynep 6672 sonuç :1,2 eylül
8-dera3383 sonuç:4 eylül
9-camelotte
12-fulya 35 sonuç 7 eylül
13-autocad
14-larisasam sonuç:3 eylül
15-incevildan sonuç : 8 eylül

SONUÇLAR
7- nevra_t sonuç.:26 ağustos arkadaşım üzülmek yola devam
11-zzgda sen de canım sonuna kadar devam
10 ayşegül_87 TEBRİK EDERİZ CANIM BİZE MORAL OLDUN

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum ya benim aşılamam tutmamıştı yazmıştım bu gün adetimin 31. günü adet düzensizliğim normalde var ama çatlıtma iğnesinden sonra hep 15-16 günde olurdum en geç ama bu defa olmadım ve hiç belirti yok acaba kist falan mı oluşmuştur bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Arkadaşlar ben 27 sinde beta hcg baktırdım,sonuç 1,45 çıktı.Doktorum çok erken baktırmışsın dedi.Halbuki kendi demişti 10 gün sonra baktır diye.Belkide adetten sonra demek istedi bilmiyorum.Göğüslerim çok şişti ve çok acı var.Doktorum 1 hafta sonra yine baktır dedi.Ben adet tarihimi bekliyecem.İnşallah hamileyimdir.

kızlar adet olcam galiba pembe akıntı gelmeye başladı :))))))))))))))))))
dün akşam o kadar çok dua ettim ki allaha ama olmadı işte dualarım kabul olmadı
gece de rüyam da çocuğum olmuş ama burnun da 4 tane delik var
çok kötüyüm bugün napcam bilmiyorum adet olsam da bitse bir an önce bu sefer bunu atlatmak bana çok zor gelecek neden olmuyor bir türlü anlamıyorum

Figen bizim senle günlerimiz aynıydı. bende henüz bisey yok ama regli olcam gibi agrılarım ve üşümelerim var. sen eminmisin belki hamilelik habercisi olan akıntıdır bu....

canım bende anlamdım sarı akıntın gelir ya onunla beraber karışık
dün geldi şimdilik bişey yok ama olcam büyük ihtimalle ümitlenmek istemiyorum

figenciğim sonuç negatif benim.tatildeyken adetim geldi.ilk aşilamaydi ve olmadi.olmadi mi olmuyor işte.1 ay sonra varikosel amelyati olali 3 ay oalcak bakalim inş. O yüzümüzü güldürür

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim 27 ağustosta 2. aşılamamı yaptırdım 11 eylül adet günüm . allahım kucaklarımızı boş bırakmasın.. umarım emeklerimiz boşa gitmez beklemek çok zor gerçekten!

merhaba kızlar bende 25 ağustosta 2. aşılamamı oldum 9 eylülde test yaptırıcam ümidim yok aslında yinede listede görmek istedim kendimi her şeyin hayırlısı

Selam,
malesef bende tam günümde regli oldum. malesef başarısız oldu aşılamam.....
figen listene ekleyebilirsin :)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende ağustos 25 te aşılama yaptırdım. 2 yıllık evliyim bu ilk deneme umarım ikinciye gerek kalmaz. hepinize bol şanslar diliyorum bu iş birazda şans işiymiş onuda anladım.

zeynepcim senin adınada çok üzüldüm inan, güzel haberler duyup motive olmaya çok ihtiyacımız var umarım allahım yüzümüze bakar.ümit etmeye devammm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…