Aşılama Ağustos ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 19 ağustosta yaptırdım bugün13 .gün ve 2. aşilama ama adet olcam gb ağrılarım var ve sarı akıntım var beklemekteyim hepimiz için hayırlisı olsun

inşallah tutar kızlar hepimizin ki

2-irena sonuç: 27 ağustos
4- masalcı 77
5- tavşanlı
8-dera3383 sonuç:4 eylül
9-camelotte
12-fulya 35 sonuç 7 eylül
15-incevildan sonuç : 8 eylül
16- burcikim sonuç:11 eylül
18-defne26
19-dera3383

SONUÇLAR
7- nevra_t sonuç.:26 ağustos BAŞARISIZ
11-zzgda BAŞARISIZ
10 ayşegül_87 TEBRİK EDERİZ CANIM BİZE MORAL OLDUN
6- zeynep 6672 sonuç :1,2 eylül BAŞARISIZ
3-mona rosa sonuç: 25 ağustos BAŞARISIZ
1- figen sonuç;: 2 eylül BAŞARISIZ
13-autocad BAŞARISIZ
17-gül@end sonuç:9 eylül BAŞARISIZ
14-larisasam sonuç:3 eylül TEBRİKLERRRR

Son düzenleme:
eeee kıslar neden kimse girmiyor buraya?nerelerdesiniz yaaaaw?arada bir uğrayın ne haldesiniz,gelişmeler var mı öğrenelim.birbirimizin halini bilelim.

merhaba arkadaşlar benimde 16 ağustosta ilk tüp bebek transferim oldu.28 ağustosta kan testi yaptırdım.sonuç negatif.3 yada 4 ay sonra tekrar deneyeceğim.hepimiz için dua ediyorum inşallah rabbim dualarımızı duyarda bizlerde anne oluruz.

merhaba arkadaşlar benimde 16 ağustosta ilk tüp bebek transferim oldu.28 ağustosta kan testi yaptırdım.sonuç negatif.3 yada 4 ay sonra tekrar deneyeceğim.hepimiz için dua ediyorum inşallah rabbim dualarımızı duyarda bizlerde anne oluruz.

üzülme güzelim yanliz değilsin.burada çok var negatif sonuç alan .sizde sorun neydi tüp bebek için aşilama yaptirmadin mi hiç.bende aşilam yaptirdim ilk defa 23 ağustosta 3 eylül de test yaptirdim sonuç negatif.

arkadaşım tüp bebek transferini nerede yaptırdınız?memnun muydun?biz de antalyayı düşünüyoruz tedavi için.umudunu kaybetme azimle elinden geleni yapıyorsun olacak bu iş az kaldıııııııııııııı:CüvCüv:

25 ağustosta 1. aşılama yaptırdım.8 eylülde tahlil yaptıracaktım ama 5 eylülde adet gördüm.doktoruma gittim.aşılamadan 12 ile 16 gün sonra bekleniyomuş.ultrosana girdim sağda 3 cm çikolata kisti vardı zaten 2 tane normal over kisti,soldada 2 tane over kisti mevcut.şimdi onların gitmesini bekleyeceğiz.bende aşılamadan önce 5 tane yumurta oluşmuştu.acaba çatlamayan yumurtalar olabilirmi.üzgünüm.ama yola devam.bundan sonra kistler gidince tüp deneyecem

arkadaşlar benim 20 ağustosta ilk aşılamam yapıldı ve 3 eylülde pozitif olduğu sonucunu aldım yarın dr. ultrasyondada bakacak çok mutluyum darısı tüm bebek isteyenlerin başına

çok güzeel.darısı başımıza.allah bebişini kucağına almayı da nasip etsin canım.:teytey::nazar:

:kızgın: yine olmadı malesef senağlama 2 ay sonra 3. aşılamayı yaptırcam kısmet:Saruboceq: çok yorgun ve mutsuzum:nazar:

:kızgın: yine olmadı malesef senağlama 2 ay sonra 3. aşılamayı yaptırcam kısmet:Saruboceq: çok yorgun ve mutsuzum:nazar:

15 gün önce ben de seninle aynı duyguları paylaşıyordum.ama artık o kadar takmıyorum.süprizzzzzçünkü çok taktım 1yıldır çook üzdüm kendimi.gece-gündüx demeden sebepsiz yere ağlıyordum.uykularım kaçıyordu.ve ne oldu biliyor musun?tiroidimi bozdum.şimdi bu topiklerdeki arkadaşları okuyor ve benimle aynı kaderi paylaşan ne kadar çok insan varmış diyorum.şu an hipotiroidi hastasıyım.kendimi yıpratmama ve üzmeme kararı aldım.eşimi de çok üzüyorum çünkü.onun moralinin bozuk olması spermleri etkiliyor veee işte bu kısır döngü uzayıp gidiyor.salllaaaaaaa :teytey::diyor geçiyorum.ne kadar başarıyorsun kafamçokkarıştıderseeen çok da kolay olmuyor be güzelim:asigim:

1. aşılamam başarısız.bayramdan sonra test yaptırıp ona göre yola devam.sanırım aşılamalar ve o da olmazsa tüp bebek.biz de sorun hareket ve bozuk morfoloji.sizde ne?

X