Aşılama Ağustos ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba bende 15ağustosta yaptırdım bugün idrar testi yaptım negatigf çıktı ya kesinmidir

merhaba arkadaşım,15 ağustosta aşılama yaptıran biri için bugün idrarda gebelik testi pozitif çımaz.ayın 28-29 u gibi kanda gebelik testi yaptırmalısın.idrarda daha geç sonuç alırsın.görüşmek üzere...

merhaba kızlar bende 08.08.08 de 2. asılamamı yaptırdım.bugun 17. gunum.fakat adet gunum salı gunu.sızce bugun ıdrar testı yapsam cıkarmı?yoksa adet gunumun gecmnesını mı bekleyeyım.hemen cvp yazarsanız cok sevınırım.hepımızın duaları kabul olur ınsallah

merhaba arkadaşlar bende 11 nde ilk aşılamamı yaptırdım bende de hiç bir belirti yok arada bir bel ağrısı sırt ağrısı başka da birşey yok 12 gün idrar testi yaptım sonuç negatif bir kaç gün sonra adet olmazsam kan testi yaptırıcam inşallah hepimizin olur hayırlısıyla.....

Kızlar maalesef test günümü bile beklemeden adetim geldi,adet olmama 8 gün vardı daha,niye bu kadar erken geldi anlamadım,çok üzgünüm çokkk((

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.hepinize merhabalar.... dün ilk aşılamamı yaptırdım.hayırlısı inşallah...evliliğimin dördüncü yılındayım.bir senedir çocuk istiyoruz.ama doğal yolla olmadı.dün ilk aşılamam gerçekleşti.doktorum 30 milyon spermi tarnsfer ettiğini söyledi.sonuç iyi olur inşallah..

Hayırlı olsun canıma.s. umarım olumlu sonuçlar alırsın değerleriniz güzel gibi :lepi:

yohannes çok sevindim canım sende hamişsin nes te benim sınavım bitmedi hala sanırım sizin adınıza çok sevindim ama kendi adıma çok üzgünüm bana vermicek sanırım rabbim(

Arkadaşlar, bugün kimsenin sesi çıkmıyor. Yokmu ciddi bir belirtisi olan. Bende hic tık yok. 1 hafta baya zor geçecek sanırım.

nevra_t arkadaşım üzülme sakın demekki zamanı gelmedi hayırlısı olsun napalım uğraşa devam yılmak yok

zeynepcim benim kasılarım ve göğüsler ağrımaya devam ediyor başka bi değişiklik yok 1 haftamız kaldı ama çok korkuyorum olmazsa ne yaparım diye o kadar emek verdik para harcadık allh yardımcımız olsun

nevra_t arkadaşım üzülme sakın demekki zamanı gelmedi hayırlısı olsun napalım uğraşa devam yılmak yok

Sağol cnm o kadar emek,beklenti ve umut maalesef sonuç bu,üzülmemek kahrolmamak elde değil napalım demekki dediğin gibi zamanı gelmemiş benim bebeğiminsenağlama İnşallah sizin yüzünüz güler...

aranıza yeni katıldım.bugün ilk aşılamayı yaptırdık hayırlısıyla hepimizin ki tutar inşallah

Allah hepinizin yardimcisi olsun hanimlar, ben de asilama deneyecegim,eylul ya da ekimde dusunuyorum, nerede yaptirdiginizi ve asilama islemi sirasinda aci cekip cekmediginizi yazarsaniz sevinirim. benim ilk olacak da korkuyorum
arkadaşım ben istanbul da bağlarbaşında özel bir tüp bebek merkezinde aşılamamı yaptırdım.doktorum çok iyi biri işinde de uzman. yalnız ilaç değil iğne kullandık tam 10 gün 75 dozluk gonal f , son üç gün üç tane çatlatmama iğnesi ve son gün gece 12 de çatlatma iğnesi yaptım ve cumartesi günü saat 11.30 da aşılamam anestezi ile oldu. ben zaten senin gibi çok korkuyordum doktorum korkmamın yersiz olduğunu anestezi ile yapılabileceğini söyledi ve öyle de oldu.bu yüzden benim içinde doktorum içinde rahat oldu. acı da çekmedim akabinde 5 dakika sonra ayıldım.2 gün hafif bir kanamam oldu ama bu normalmiş.forumda da okuyorum bazılarının da başına gelmiş.analayacağın aşılamam acısız ve operasyon başarı ile gerçekleşti.umarım sonu da güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…