merhaba bende 15ağustosta yaptırdım bugün idrar testi yaptım negatigf çıktı ya kesinmidir
kızlar peki kaç tane yumurtanız olustu aşılama öncesinde
merhaba msms ,benim 1 yumurtam oluşmuştu.
tesekkur ederım cevabın işçin. peki çok oluşması durumunda ne oluyor
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.hepinize merhabalar.... dün ilk aşılamamı yaptırdım.hayırlısı inşallah...evliliğimin dördüncü yılındayım.bir senedir çocuk istiyoruz.ama doğal yolla olmadı.dün ilk aşılamam gerçekleşti.doktorum 30 milyon spermi tarnsfer ettiğini söyledi.sonuç iyi olur inşallah..
merhaba arkadaşlar.ben de 6 ağustosta aşılama yaptırdım.2 gün önce kanda gebelik bakıldı.sonuç pozitif.çok mutluyum.inşallah hepinizin sonucu da pozitif olur.p.tesi tekrar test yapılacak.umarım sonuç değişmez.allah hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah tutar kızlar hepimizin ki
1- figen sonuç;: 2 eylül
2-irena sonuç: 27 ağustos
3-mona rosa sonuç: 25 ağustos
4- masalcı 77
5- tavşanlı
6- zeynep 6672 sonuç :1,2 eylül
7- nevra_t sonuç.:26 ağustos
8-dera3383 sonuç:4 eylül
9-camelotte
10 ayşegül_87
11-zzgda
12-fulya 35 sonuç 7 eylül
nevra_t arkadaşım üzülme sakın demekki zamanı gelmedi hayırlısı olsun napalım uğraşa devam yılmak yok
aranıza yeni katıldım.bugün ilk aşılamayı yaptırdık hayırlısıyla hepimizin ki tutar inşallah
arkadaşım ben istanbul da bağlarbaşında özel bir tüp bebek merkezinde aşılamamı yaptırdım.doktorum çok iyi biri işinde de uzman. yalnız ilaç değil iğne kullandık tam 10 gün 75 dozluk gonal f , son üç gün üç tane çatlatmama iğnesi ve son gün gece 12 de çatlatma iğnesi yaptım ve cumartesi günü saat 11.30 da aşılamam anestezi ile oldu. ben zaten senin gibi çok korkuyordum doktorum korkmamın yersiz olduğunu anestezi ile yapılabileceğini söyledi ve öyle de oldu.bu yüzden benim içinde doktorum içinde rahat oldu. acı da çekmedim akabinde 5 dakika sonra ayıldım.2 gün hafif bir kanamam oldu ama bu normalmiş.forumda da okuyorum bazılarının da başına gelmiş.analayacağın aşılamam acısız ve operasyon başarı ile gerçekleşti.umarım sonu da güzel olur.Allah hepinizin yardimcisi olsun hanimlar, ben de asilama deneyecegim,eylul ya da ekimde dusunuyorum, nerede yaptirdiginizi ve asilama islemi sirasinda aci cekip cekmediginizi yazarsaniz sevinirim. benim ilk olacak da korkuyorum