Bundada vardir bi hayrKızlar benim ki Eylül'e kaldı kistim varmış ilaç başlattı dr. Kısmet artık
bu süreçte insanı en sinir eden şeylerden biri bu kist.bende çok zaman kaybettim o kist yüzünden vaktinde.inşallaha geç olurda güç olmaz...Kızlar benim ki Eylül'e kaldı kistim varmış ilaç başlattı dr. Kısmet artık
umudum sana bir sey soracağım, ben bu ay hsg cekildim, simdi de tüp bebek için adet olmami bekliyoruz, ama hsg den sonra geç adet olunurmuş, 2 gün gecikti. Hsgden sonra senin ne zaman oldu?@hayatt86 bizde de eşimde sıkınti var . Sperm sayı ve hareketlilik az . Bende iki aydır uğraşıyorum . Özelde hsg çekildim tup un biri kapalı çıktı . Devlet hastahanesi de kapalı olan tüp te sıvı birikimi var ameliyat olması lazım dedi . Ben evlendiğim yıl da baya sıkıntı yaşadım. 11 ay vajinusmus tedavisi gördüm . Bu konuda o yüzden hassastım kı o yüzden ozelde çekildim hsg yi. Fakat doktorlar ameliyat deyince anestezisiz bir kere daha hsg çekilmek zorunda kaldım . Herşeyde hayır var dır benim tupler açık çıktı ikinci hsg deameliyata da gerek kalmadı . Bütün bunlardan sonra da işte eşimden dolayı tüp bebeğe karar verildi .
Benimde 6. gün embryosu transfer edilcek, bende senin gibi ayni sorulari soruyorum....Merhaba kızlar. Ben geçen hafta opu olmuştum ve bugün adet oldum. Ne kadar erken geldi çok şaşkınım. Bugün opu dan sonra 5. günüm. Bu ay histereskopi olacağım. Kısmetse diğer adetimde transfer gerçekleşecek. 2 dondurulmuş embriyom var. İnşallah ikiside tutar. Bu arada sormak istediğim bişey var. 6. gün embriyosu iyi midir kötü müdür bilemedim. Benim 5. gün embriyolarım donduruldu fakat devam eden embriyolarım var, 6. günü görelim dedi embriyolog. Bu konuda bilgisi olanlar var mı acaba? Biraz burda okudum kimisinin gelişimleri yavaş olduğu için 6. güne bırakılmış, kimisinin ise iyi ilerlediği için 6 güne kalmış.
umudum sana bir sey soracağım, ben bu ay hsg cekildim, simdi de tüp bebek için adet olmami bekliyoruz, ama hsg den sonra geç adet olunurmuş, 2 gün gecikti. Hsgden sonra senin ne zaman oldu?
Benim bugün belli olacak sanırım. Eğer dondururlarsa arayacaklarını söylediler. Sizin transfer ne zaman ?Benimde 6. gün embryosu transfer edilcek, bende senin gibi ayni sorulari soruyorum....
2 23lxuxPontik123 kızlar benim anladığım kadarıyla sanki embriyo ne kadar çok yaşarsa o kadar iyi gibi .yani daha kaliteli olduğunu gosteriyörmüş bu. Youtube dan izlemiştim 5. Gun embriyosu nun tutma olasılığı 3. Gune göre ya da daha erken transfer edilmesine göre daha yüksek olasılıkla tutuyormuş .
Hayirlisi neyse o olur insAllah, insAllah güzel günler yakinda sevinerek kilo aliriz göbüslerimiz siser5._6. Gün embriyosu tutunma sürecine daha yakın. Transferden 1_2 güne yerleşebiliyor. Tabi ki garantisi yok ama şansi fazla. Bence en önemli şeylerden biride rahminin hazır olması kabul etmesi için. Benim 3 günlük tek embriyom tutmuş 5 günlük 2 embriyom tutmamisti. Çünkü 2. De aşırı stres yapmıştım. O nedenle doktora güven kendini bırak bence
Benim transfer 09.08 tarihinde, avusturyada tedavi oluyorum,Benim bugün belli olacak sanırım. Eğer dondururlarsa arayacaklarını söylediler. Sizin transfer ne zaman ?
Aaa ben de bir zamanlar oradaydım. Evlendim Türkiye'de yaşıyorum şu an. Avusturyada dış gebelik geçirmiştim ve laparoskopi ameliyatı olmuştum hem de 1 hafta içinde iki kez. Doktorların beceriksizliğimi diyeyim benim talihsizliğim mi diyeyim bilemiyorum. Öyle kötü bi anım var orayla ilgili. Türkiye'de de talihsizlikler peşimi bırakmadı tabi. Burda da bir sürü şey geldi başıma. Benim bir çocuğum olursa eğer gerçekten bir mucizem olacak :) Sürekli en kötüsünü düşünüyorum artık. Benim başıma kesin bi şey gelir diyorum bu yolda. Gebe kalsam bile sorunsuz ilerleyeceğine bir türlü inanamıyorum.Benim transfer 09.08 tarihinde, avusturyada tedavi oluyorum,
Öyle düsünme, insAllah güzel günler gelcek, herkesin basindan öyle seyler geciyorki, ben en son denemede okadar sistimki, transferden 2 gün sonra bayilmistim, öyle kötü düstümkü türkiyede deneme yapmistikAaa ben de bir zamanlar oradaydım. Evlendim Türkiye'de yaşıyorum şu an. Avusturyada dış gebelik geçirmiştim ve laparoskopi ameliyatı olmuştum hem de 1 hafta içinde iki kez. Doktorların beceriksizliğimi diyeyim benim talihsizliğim mi diyeyim bilemiyorum. Öyle kötü bi anım var orayla ilgili. Türkiye'de de talihsizlikler peşimi bırakmadı tabi. Burda da bir sürü şey geldi başıma. Benim bir çocuğum olursa eğer gerçekten bir mucizem olacak :) Sürekli en kötüsünü düşünüyorum artık. Benim başıma kesin bi şey gelir diyorum bu yolda. Gebe kalsam bile sorunsuz ilerleyeceğine bir türlü inanamıyorum.
öyle bir sürpriz imkansiz gibi duruyor.Adet oldum, kan alindi, doktor ilaçlari yazdı ama bu seferde haftasonu olduğu için eczane eczane ilaç ariyorum, depolari ariyorlar yokmuşYok canım benim adetim hiç gününü gecmedı bile . 2 kere hsg çekildim ikisinde de gününde oldum . Ayy adet olmasan da hamis olmuş olsanben heyecan yaptım
Çok şaşırdım neden bayıldınız? Tutmadı mı ilk denemeniz? Avusturya'da da tüp bebek masrafı çok oluyor mu? Bizim 10 bini bulacak daha ilk denememiz. Allahtan tahlillerimi falan önceden yaptırmıştım bir de onla uğraşacaktım.Öyle düsünme, insAllah güzel günler gelcek, herkesin basindan öyle seyler geciyorki, ben en son denemede okadar sistimki, transferden 2 gün sonra bayilmistim, öyle kötü düstümkü türkiyede deneme yapmistik
Ben 3 defa tüp bebek yaptim,Çok şaşırdım neden bayıldınız? Tutmadı mı ilk denemeniz? Avusturya'da da tüp bebek masrafı çok oluyor mu? Bizim 10 bini bulacak daha ilk denememiz. Allahtan tahlillerimi falan önceden yaptırmıştım bir de onla uğraşacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?