Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Sadece tek zorluğum yumurta toplaması sonrasında hafız düzeyde ohss oldum. Yani karnım şu topladı. Onu da bol su içerek ve birkaç gün yatakta kalarak atlattım. Aklınızda olsun yürümek işi daha da kotulestiriyor.

F Fudili inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz ben inanıyorum buna . Transferinz hayirli olsun ilk sizin haberinizi Alacağız sanirim . Rabbim hayırlısını versin inşallah bunu da ekleyelim .

H hayatt86 bizde de eşimde sıkınti var . Sperm sayı ve hareketlilik az . Bende iki aydır uğraşıyorum . Özelde hsg çekildim tup un biri kapalı çıktı . Devlet hastahanesi de kapalı olan tüp te sıvı birikimi var ameliyat olması lazım dedi . Ben evlendiğim yıl da baya sıkıntı yaşadım. 11 ay vajinusmus tedavisi gördüm . Bu konuda o yüzden hassastım kı o yüzden ozelde çekildim hsg yi. Fakat doktorlar ameliyat deyince anestezisiz bir kere daha hsg çekilmek zorunda kaldım . Herşeyde hayır var dır benim tupler açık çıktı ikinci hsg de ameliyata da gerek kalmadı . Bütün bunlardan sonra da işte eşimden dolayı tüp bebeğe karar verildi .

Bizde bir sıkıntı yok yani doktorun söylemesine göre şuan tıbbın belirleyemedigi bir sıkıntımız var

Tüm deneyimlerimden anladığım bu işin püf noktası beslenme ve rahat olmak, stres olmamaya çalışmak (başarılar bilinirse tabi . Transferden sonra 3. Günüm ve bel ve hafif kaşık ağrılarım var bakalım ne olacak

hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize :)

Selam arkadaşlar ben de ağustosda ilk tüp bebek denememi yapacağım. İnşallah tekrarlarını denememe gerek kalmaz. Spermler yüzde yüz hareketsiz olduğu için tek çözüm tüp bebek dediler. Geçen ay histereskopi oldum rahmim tüp bebek için uygunmuş, bu ay da adet olunca ilaçlara başlayacağım. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ayın sonunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…