Tüp bebek için ağustos ayını bekleyenler, sabirsizlar , sabır taşları ... gelin bizler de birlikte bekleyelim ... hikayelerimızi , heyecanımızı , üzüntümüz u , mutluluğumuzu birlikte paylaşalım ...
İnşallah bekleyen herkes hayirlisı ile kavuşur bebeğine ...
Yalnız değilsin her fırsatta foruma girip birşeyler öğrenmeye çalışan bende sürekli buradan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Benim ilk denemem olacak . Çok farklı duygular içerisindeyim daha süreç bile başlamadan . Bakalım hayırlısı . Bir ben miyim böyle zırt birt foruma girip birşeyler öğrenmeye çalışan ya da bir umut ışığı arayan ? Kendimı her telefona bakışımda burda buluyorum .
Yalnız değilsin her fırsatta foruma girip birşeyler öğrenmeye çalışan bende sürekli buradan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Kısmetse bende Ağustosun ilk haftası başlıycam tedaviye...Daha önce devlette 2 aşılama yapıldı ve sonuç negatif...İlk tüp bebek denemem olacak...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Umudum- bir liste de yapsak mi başa? Nick-yaş-kaçıncı deneme olduğu-2.opu tarihi-transfer tarihi-sonuç belirten.
Hayır Umut Tüp Bebekte yaptırıcam kısmetse... Rapor çıkartabilmek için devlette 2 defa aşılama yaptırdım.Peki tüp bebeği de devlette mi deneyeceksin
:) aynı sorular inan ki benimde kafamı kurcalıyorS sapsik-88 benim ilk denemem ve ilk denemeyi devlette olmak istedim . Hazırlık için herhangi birşey kullanmıyorum doktorun verdiği . Ancak kendim internetten bir macun almıştım onu kullanıyorum . Ağustos gelse bir an önce diyorum. Burdan ama arkadaşlar in hikayelerini duydukça da endişe etmiyor değilim . Acaba kaç yumurta kaliteli olacak döllenme olacak mı , kaç tanesi yaşayacak vs vs . fazla bilinclendikce endişe daha da fazlalasiyor sanırım
Kızlar raporumu çıkardım ilaçlarımı aldım hatta ilk iğnemi vuruldum hepimiz için en hayırlısı olur insallah
Hayırlı olsun inşallah :) Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınKızlar raporumu çıkardım ilaçlarımı aldım hatta ilk iğnemi vuruldum hepimiz için en hayırlısı olur insallah
Teşekkür ederim canım allah razı olsun cümlemizin emekleri karşılığını bulsun insallahHayırlı olsun inşallah :) Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberini yazarsın...Selam bebek özlemi ile yanan kadinlar
Benim Transferim gerçekleşti, 4 Ağustos test günüm. Sonucu bekliyorum yani. İki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bakalım sonuç ne olacak. 36 yaşındayım ve 3. Denemem. Size tüp bebek maceramı anlatmak istiyorum belki bazı bilgiler işinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?