Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Umudum- bir liste de yapsak mi başa? Nick-yaş-kaçıncı deneme olduğu-2.opu tarihi-transfer tarihi-sonuç belirten.

Yalnız değilsin her fırsatta foruma girip birşeyler öğrenmeye çalışan bende sürekli buradan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Kısmetse bende Ağustosun ilk haftası başlıycam tedaviye...Daha önce devlette 2 aşılama yapıldı ve sonuç negatif...İlk tüp bebek denemem olacak...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Peki tüp bebeği de devlette mi deneyeceksin

ben şuan iğnelerin 6.günündeyim embriyo elde edilirse transfer ağustosun ilk günlerinde inşallah
ilk denemem-sebepsiz( bir çocuğum var o normal)

:) aynı sorular inan ki benimde kafamı kurcalıyor

Bende üniversite de yaptırıyorum rapor çıkarmaya yarın gidiyoruz belgelerimiz hazır

Çok heyecanlıyım şu an akapuntur için sıra bekliyorum aynı katta kadın doğum var yeni anneler çikolata yiyorlar bebek hareket etsin de cinsiyet belli olsun diye
Inşallah böyle güzel duygular bizlere de nasip olur

Selam kızlar bende Allah kısmet ederse ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlicam üstelik ilk denemem olucakk çok heycanlıyımmmm

Kızlar raporumu çıkardım ilaçlarımı aldım hatta ilk iğnemi vuruldum hepimiz için en hayırlısı olur insallah

Canım hayırlı olsun inşallah . İlk gün neler e bakıp da baslaniliyor tedaviye ?dozu neye göre ayarlanıyor o ilaçların . Ve ne kadar tuttu raporlu ilaçlar ?

1000 lira tuttu ilaçlar

Regle 7 gün var 10 mg alıyorum şimdilik
Hiç bilmiyorum canım doktor öyle dedi

Çok teşekkür ederim güzel duygularınız için

Evet canım dün 11 gibi ordaydık eve geldiğimizde saat 15.30 du

Muayene oldum tup bebek için yeni yumurtlamam olmuş mu diye
Raporu çıkardım
Eczane eczane gezip ilaçlarımı aldım hatta 5 eczane gezdik kotamız dolu dediler doktor asistanı yanlış ilaç yazmış o yüzden iki kez merkez ve üniversite arasın da mekik dokuduk

Öğlen arasi yemek yedik

Ve en son hemşire bana iğnenim nasıl yapılacağını gösterdi ve yaptı ilkini

Herkes 1 haftadır rapor için burdayım dedi ama onların eksik evrakları vardi ben 2 aydır hazırlanıyorum bu evraklar ve sonuçlar için o nedenle 1 günde işimiz bitti ve oldukça yoğundu

Ben de 25 ağustosa ilk randevumu aldim ama tedavi ne zaman başlar bilemiyorum.

Selam bebek özlemi ile yanan kadinlar
Benim Transferim gerçekleşti, 4 Ağustos test günüm. Sonucu bekliyorum yani. İki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bakalım sonuç ne olacak. 36 yaşındayım ve 3. Denemem. Size tüp bebek maceramı anlatmak istiyorum belki bazı bilgiler işinize yarar.

tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberini yazarsın...

İlk tüp bebek denemesine geçen yıl Ağustosta baslandi. 8 embriyonun 5 donduruldu. Ekim ayında ilk Transferim 3. Gün tek embriyo ile tuttu. Mutluluğumu tarif bile edemem. Sonuç pozitif, iki gün sonra ki testte iki katı çoğalmış. O kadar harika ki, ilk deneme de tuttu. Çevremdeki herkes haberdar. 10 gün sonra kese için çağırdılar. Doktor muane etti ve yüzü asıldı çünkü yolk kesesi oluşmamışti. Büyük ihtimalle ya düşecek ya da kürtaj olacaksın dedi. Ama yine de bekleyeyim dedi. İnanın ki o beklemeler olum gibiydi ve nitekim 8. Haftada kürtaj oldum. O deneyim de ayrı bir kabustu. Morelim çok bozulmuştu. Kürtaj nedeniyle 3 ay ara vermem gerekiyordu kalan embriyolar la Transefer için. O arada doktor demediği halde genetik testi yaptım ve kan pihtilasmasinda taşıyıcı olduğum ortaya çıktı. Test sonucu çabuk çıkmadığından neredeyse sonuçla transfer aynı zamana denk geldi. Doktorum kan sulandirici vermek istemedi once birşey olmaz dedi ama beni hiç ikna edemedi. Aşırı derecede gerildim o transferde. Sinirlerim iyice bozulmuştu. Zorlayarak igne yazdırdım ve kullandım da ama stresimin haddi hesabı yoktu.. Aslında kurtaj ile ilgili Travma mi da henüz atmamışım ve 2 tane 5. Gün embriyosuna rağmen sonucum negatif geldi. Bir süre tup bebeğe ara verdim çok yorulmustum. Negatf olmasının en büyük nedeninin stres oldunuz anladım. Herkeste bildiği için durmadan ne olduğunu sorup canımı daha da sıkıyorlardi. Marta ki Olumsuz denemeden sonra dinlenmeye ve doğal yolla denemeye karar verdim. Yazın yapıp yapmayacağımiza da eşimle birlikte karar veririz dedik. Bu arada aspirin. Folik asit ve balık hapı almaya devam ettim. Tüp bebeği öğretmen olduğum için temmuza erteledim. Yazın yapmanın D vitamini açısında da iyi olacağını düşündüm. Eşim ve kendim her gün bir kaşık keçiboynuzu özü aldık, hergün avakoda yemeğe ozen gösterdim. Temmuzda yürüyüş ve yoga yaptım. Her strese girdiğimde hemen Yürüyüş yaptım. Ayrıca doktorum (ki aynı yerde tedaviye başladım aklımda çok soru işareti ardı ama aslında çoğunun benim stresinden kaynaklı olduğunu düşündüğüm için değiştirmedim ki bu daha iyi oldu çünkü olumsuzluklar nedeniyle bazı ek önlemler aldılar) çok rahat bir süreç geçirdim. Bu da yumurtalar yansıdı bu sefer 12 tane toplandı ve 10 tanesi 5. Güne ulaştı. 8 tanesi A kaliteydi. 2 si transfer oldu ve şimdi bekliyorum. Beslemmeme dikkat ediyorum. Protein tüketiyorum. Az karbonhidrat almaya çalışıyorum. Vitaminlere devam ve kan sulandirici igne oluyorum. Stres gerçekten çok düşük düzeyde, ailemden başka hiç kimseyle paylaşmadım. Bu harika bir rahatlık. Aslında tüp bebek tedavisinde kadınlar kulübü nede az girdim çünkü bazı insanlar çok stresli ve stresi bana da bulaşıyor ister istemez. İçimden bir ses sizinle olumlu sonuç paylaşacakmisim gibi geliyor ama tabiki kısmeti doğmaya varsa. Pozitif girmekte yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…