ilk gelen ben oldum.inşallah bi terslik olmazsa ağustosta yeni tedaviye başlıyorum.
evet 2.tedaviye başlayacağım.büyük ihtimalle aynı tarihlerde başlayacağız. senin kaçıncı tedavin olacak...Hoş Geldinizilk deneme değil anladığım kadarıyla . Bende inşallah bir sorun olmazsa ağustos ta başlayacağım. 14 ağustos gibi .
evet 2.tedaviye başlayacağım.büyük ihtimalle aynı tarihlerde başlayacağız. senin kaçıncı tedavin olacak...
Temmuzda tedaviye başladım. Ağustos başında opu olacak herşey yolunda giderse. Eylülde de transfer olacak yine herşey yolunda giderse. Bu 4. Denemem ama yalnızca 1 kez transfer oldu. Kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Hayırlı olsun tedaviniz sormak istediğiniz bişeyler olursa ben burdayım
Sagol transferden sonra dikkat ettigin seyler varmi, yedigin yada yemedigin, kacinci gün embryosu transfer edildi?Hayırlı olsun tedaviniz sormak istediğiniz bişeyler olursa ben burdayım
Etmem mi ediyorum hep. İyi düşünün inanın stres yapmayın Rabbim nasip eyler inşallahTüp bebekle hamile kalanlardansiniz sanırım. Ne güzel hamile lik sonrası bizleri de unutmamanız ...bizlere de çok dua edin..
Bol bol yattım dinlendim. Her gün kabak çekirdeği yedim 1 ananas ı her gün 1 dilim yedim. 1 ananas bitince yenisini almayın ama. Maydanoz roka yeşillik yemedim. Bitki çayı içmedim asitli şeyler De.Sagol transferden sonra dikkat ettigin seyler varmi, yedigin yada yemedigin, kacinci gün embryosu transfer edildi?
B bireylulmeselesi20 Allah yardımcın olsun . İnşallah yumurtalar in kaliteli olur , dollenir .. zor bir süreç gerçekten ... güzel haberlerini bekliyoruz senin de burdan . Peki transfer sonrası yolculuk yapılabilir mi ?
B bireylulmeselesi20 peki tedaviye başladıktan kaç gün sonra opu uygulanıyor ortalama ?
hayırlısı olsun.inşallah ilk ve son tedavin olur.tek sen değilsin hepimiz her gün bi şeyler öğrenmek için yada bi şeylere bakarken buraya toplanıyoruz.zaten bu tedavi sürecide başka türlü geçmiyor...Benim ilk denemem olacak . Çok farklı duygular içerisindeyim daha süreç bile başlamadan . Bakalım hayırlısı . Bir ben miyim böyle zırt birt foruma girip birşeyler öğrenmeye çalışan ya da bir umut ışığı arayan ? Kendimı her telefona bakışımda burda buluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?