• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Hoş Geldiniz :KK66: ilk deneme değil anladığım kadarıyla . Bende inşallah bir sorun olmazsa ağustos ta başlayacağım. 14 ağustos gibi .
evet 2.tedaviye başlayacağım.büyük ihtimalle aynı tarihlerde başlayacağız. senin kaçıncı tedavin olacak...

Temmuzda tedaviye başladım. Ağustos başında opu olacak herşey yolunda giderse. Eylülde de transfer olacak yine herşey yolunda giderse. Bu 4. Denemem ama yalnızca 1 kez transfer oldu. Kimyasal gebelikle sonuçlandı.

evet 2.tedaviye başlayacağım.büyük ihtimalle aynı tarihlerde başlayacağız. senin kaçıncı tedavin olacak...

Benim ilk denemem olacak . Çok farklı duygular içerisindeyim daha süreç bile başlamadan . Bakalım hayırlısı . Bir ben miyim böyle zırt birt foruma girip birşeyler öğrenmeye çalışan ya da bir umut ışığı arayan ? Kendimı her telefona bakışımda burda buluyorum .

Temmuzda tedaviye başladım. Ağustos başında opu olacak herşey yolunda giderse. Eylülde de transfer olacak yine herşey yolunda giderse. Bu 4. Denemem ama yalnızca 1 kez transfer oldu. Kimyasal gebelikle sonuçlandı.

İnşallah hayırlısı ile olursun transferini . Bakalım bizlerde nasıl olacak . Transfer aşamasına gelebilecek miyiz bakalım . Her evresi farklı sıkıntılı olacak sanırım .

Sagol transferden sonra dikkat ettigin seyler varmi, yedigin yada yemedigin, kacinci gün embryosu transfer edildi?
Bol bol yattım dinlendim. Her gün kabak çekirdeği yedim 1 ananas ı her gün 1 dilim yedim. 1 ananas bitince yenisini almayın ama. Maydanoz roka yeşillik yemedim. Bitki çayı içmedim asitli şeyler De.
5.gün embriyo suydu ama ilk hamileliğim 3.gün Dü çok önemli değil bu Allah ol desin yeter. Rabbim sizin herkesin gönlüne göre versin

Ben ben ben 2 aydır bu vakti bekliyorum tahmini 2 3 u gibi ilaç kullanmaya başlayacağım artık ne zaman opu ne zaman transfer olur o aşamaya gelir mi onu da bilmiyorum 2 yıllık evliyim endometriozis ve miyom um var

Allah yardımcımız olsun kızlar
Inşallah emeklerimizi karşılıksız bırakmaz

Akapuntura gidiyorum rahmimi hazırlamasi için
Balık yagi ve folik asit kullanıyorum
Sizler ne haldesınız

Ayrıca hayırlı olsun topigimiz
Umarım müjdeli haberleri hepberaber yazariz:)

evetttt merhaba arkadaşlar.
şimdilik grupta sanırım son on ayı bu kadar hareketli geçiren bi ben varım. Başlıyorum yazmaya.
hepimizin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.
yaşım 32
bende düşük amh var. 0,14 degerim var

2015 yılında açık myom ameliyatı oldum, sonrasında 2 aşılama denemdim olmadı.
2016 ekim ayında tup bebek ile hamile kaldım 3. gün embriyosu ve yaklasık sekiz haftalıkken kalbı durdu kürtaj oldum aralıkta.
2 ay dinlendim mart ayında tekrar tedaviye başladım ve yine beş adet yumurtam toplandı ancak yumurtaların döllenmesi gerceklesmedi kimiside gelişimi durdu.
pes etmedim mayısta bir daha tedavıye başladım ancak onda da iğneler yumurtaların duzensız buyumesine sebep oldu ve tedavıyı ben kandırılmamak için yarım bıraktım kontrole gıtmedım cunku bir onceki tedavımde yıne duzensız buyuklukte yumurtalar toplanmıstı ve sonuc husrandı o yuzden paramı heba etmek istemedim. az cok ultrason goruntelerınden anlar olduk öyle degıl mı? ilk üç deneme aynı doktorda oldu bu arada ama artık mutfagı ve ahçıyı degıstırmek gerektiğine inandım

ve dördüncü tedavim en heyecanlısı en degısığı :)
temmuz basında tedavıme başladım başka bir doktorla. ilk kontrolumde 6 adet yumurtam gelişti, ikinci kontrolde sadece 2 tane gozukuyordu diğer dort tane sondu. ücüncü kontrolde 3 tane daha geriden geldiğini farketti doktor. ve ben gectıgımız hafta 2 tanesi için opu oldum. ertesi gun doktor beni tekrar cagırdı ve hemen besıncı tedavı adı altında ardısık tedavıye basladım. gerıden gelen 3 yumurta için tekrar aynı doz ilaç tedavısıne başladım 3 tane buyuyor suan ama ne kadar saglıklılar opuda belli olucak. kısmetse ıkı gun sonra onlarıda toplayacaklar. ve her toplanan yumurta 5. gün embriyosu olur ise genetiğe gonderilecek. bu arada son tedavım için iki kere tup bebek ücreti ödedim peş peşe işlem bile olsa tekrar ödeme yapmanız gerekıyor dediler. genetiğe giden her yumurtam 400 usd

sormak istediğniz bişey olursa yardımcı olabılırım bende

sevgiler

S sapsik-88 benim ilk denemem ve ilk denemeyi devlette olmak istedim . Hazırlık için herhangi birşey kullanmıyorum doktorun verdiği . Ancak kendim internetten bir macun almıştım onu kullanıyorum . Ağustos gelse bir an önce diyorum. Burdan ama arkadaşlar in hikayelerini duydukça da endişe etmiyor değilim . Acaba kaç yumurta kaliteli olacak döllenme olacak mı , kaç tanesi yaşayacak vs vs . fazla bilinclendikce endişe daha da fazlalasiyor sanırım ;)

B bireylulmeselesi20 Allah yardımcın olsun . İnşallah yumurtalar in kaliteli olur , dollenir .. zor bir süreç gerçekten ... güzel haberlerini bekliyoruz senin de burdan . Peki transfer sonrası yolculuk yapılabilir mi ?

B bireylulmeselesi20 Allah yardımcın olsun . İnşallah yumurtalar in kaliteli olur , dollenir .. zor bir süreç gerçekten ... güzel haberlerini bekliyoruz senin de burdan . Peki transfer sonrası yolculuk yapılabilir mi ?

allah razı olsun canım. bakalım hasteneden ilk yumurtam için haber bekliyorum bugun bıyopsı yapılabılcek mı bekliyorum.
transferden sonra mumkun ise 2 gun olduğun yerde ol sehır degısıklıgıne gıtme
sonra ıstedıgın yere gıdebılırsin
embrıyo besıncı gun embrıyosu ıse internette altıncı gun yazıyor anne rahmine tutunmanın başladığı ancak lıteraturde 7 olarak okutuluyormuş doktorlara ki bunu bana bir embriyolog söyledi.
o yüzden transferden sonra ıkı gun yatmak mantıklı gelıyoır bana

B bireylulmeselesi20 peki tedaviye başladıktan kaç gün sonra opu uygulanıyor ortalama ?

ben tedaviye başladım bes gun sonra kontrol
sonra ıkı gun sonra kontrol
bir doz daha ılaç kullanıp çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra yumurtalar toplandı
yani 10. günde benim yumurtalarım toplandı
fakat bu sizin fizyolojik ve yumurtalarınız ilaca verdiği buyume tepkısı ıle doğru orantılı
eger beklenen cevabı verıyorsa kısa suruyor veya cevap alamadıysa ilaç kullanım gununuz uzayabılıyor

Benim ilk denemem olacak . Çok farklı duygular içerisindeyim daha süreç bile başlamadan . Bakalım hayırlısı . Bir ben miyim böyle zırt birt foruma girip birşeyler öğrenmeye çalışan ya da bir umut ışığı arayan ? Kendimı her telefona bakışımda burda buluyorum .
hayırlısı olsun.inşallah ilk ve son tedavin olur.tek sen değilsin hepimiz her gün bi şeyler öğrenmek için yada bi şeylere bakarken buraya toplanıyoruz.zaten bu tedavi sürecide başka türlü geçmiyor...

Back