- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Sanirim kullandiklarimdan kilo aldim karnim ve gogsum sisler arada bi kasik agrisi var bacaklarim agrir ates basmasi var okadar insallah guzel haberler alirizFazla belirtim yok arada vuran kasık ağrısı var bugünden itibaren de adet olacakmışım gibi ağrım var karnım taş gibi sert ve şişti senin belirtilerin neler
İnşallah canım benimSanirim kullandiklarimdan kilo aldim karnim ve gogsum sisler arada bi kasik agrisi var bacaklarim agrir ates basmasi var okadar insallah guzel haberler aliriz
Sanirim kullandiklarimdan kilo aldim karnim ve gogsum sisler arada bi kasik agrisi var bacaklarim agrir ates basmasi var okadar insallah guzel haberler aliriz
Sizin bat nezamanBendede benzeri belirtiler var ya gögüs ucuma dokunulumuyo3 gün önce yumurtalıklarım aşırı derece sancıdı korkuyorum yumurtalar kist oldu diye. Çok ümitliyim bu ay ama bi yandanda ümidimin kırılmasını istemiyorum
Benimde bat 10eylull insallah hamileyimmm yazarizzBende sizdenimm26 ağustosta vuruldum 36 saat sonra ilişkiye girdim ve ne olur ne olmaz diye 6 gün üst üste girdim :) 10 kasımda direk gidip kan vericem bu ay hepimiz hayırlı haberler alalım inşalllah ❣
Benimde bat 10eylull insallah hamileyimmm yazarizz❤❤
Yarin canımSizin bat nezaman
Hadi insallah guzel haberlerini alirizYarin canım
Evet canm igne olunca normaldeki bat onemsemicen igneden 14gun sonra bat gibi dusun ay inşallah pozitif olirr10 kasim yazmisim akil gitti hepten10 eylul test yaptiricam bende insallah canim benim. Benim batım yarın ama çatlatma iğnesinden kaynaklı görmeye adet bilirmisim 26 agustosta yaptim igne. 10 eylulde gidip kan vericem igneden sonra 16. Gun yani. Gecen ay ki bat tan sayarsak 38. Gun bu ay ki geciken bat tan sayarsak 8. Gun oluyo işte bakalim nasip hakkimizda Hayirlisi olsun ❤
Ay inşallah ya Rabbim kimseye aratmasın beklemek çok zor :)Evet canm igne olunca normaldeki bat onemsemicen igneden 14gun sonra bat gibi dusun ay inşallah pozitif olirr
İnşallah canım hepimiz güzel haber alırız insallahHadi insallah guzel haberlerini aliriz
2. 3. Gün şuana kadar hep öyle gittim yumurta erken çatlasın diye geç olmasınMerhaba yumurta takibi için ne zaman gitmek gerekiyor Dr ben şuan reglim
Benim tek o günde şimdi sadece tek göğsüm acayıp. Şiştii çok ayrıyır çok tohaff kaşık ağrılarım yok adet ağrısıda yok çok az bugün ağrı oldu gitti anlamadımAgrimiyor canm cok hafif sizlama kaldi sadece
Kaç günün var benim sanırım 2yada 1tamda anlamadım ya yumurtlayıncamı sayılıyor çatlayıncamı yumurtlayınca 1günüm var yarın çatlamıssa cumartesiAgrimiyor canm cok hafif sizlama kaldi sadece
Normalde igne oldugunda igneden sonraki gunden baslayp 14gun sayiliyor sende catladigi gunu biliyorsan o gunden itibaren sayicaksinKaç günün var benim sanırım 2yada 1tamda anlamadım ya yumurtlayıncamı sayılıyor çatlayıncamı yumurtlayınca 1günüm var yarın çatlamıssa cumartesi
Hem de nasilllAy inşallah ya Rabbim kimseye aratmasın beklemek çok zor :)
Hım ozamn belli değil garantı Salı günü üstünden geçer ozamn kadar sol göbeğimin altı sert Bende elledim az halada az dokununca sağ kasığıma vuruyor o da ne oluyor yaNormalde igne oldugunda igneden sonraki gunden baslayp 14gun sayiliyor sende catladigi gunu biliyorsan o gunden itibaren sayicaksin
Selam sonucun ne oldu gebelik var mı baktirdin mı1 yılı doldurana kadar herhangi bir tedavi uygulanmadı doğal yolla 1 kimyasal gebelik yaşadım marttan beri de ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Temmuz da 1 sene dolunca klomene başladık. Geçen ay 2 yumurta oluştu ama 11 mm kaldı büyümedi. Bu ay da 21 mm yumurtam var bugünde çatlatma iğnemi yaptım göbekten 2 hafta sonra belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?