Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fazla belirtim yok arada vuran kasık ağrısı var bugünden itibaren de adet olacakmışım gibi ağrım var karnım taş gibi sert ve şişti senin belirtilerin neler
Sanirim kullandiklarimdan kilo aldim karnim ve gogsum sisler arada bi kasik agrisi var bacaklarim agrir ates basmasi var okadar insallah guzel haberler aliriz

Bende sizdenimm 26 ağustosta vuruldum 36 saat sonra ilişkiye girdim ve ne olur ne olmaz diye 6 gün üst üste girdim :) 10 kasımda direk gidip kan vericem bu ay hepimiz hayırlı haberler alalım inşalllah ❣

Sanirim kullandiklarimdan kilo aldim karnim ve gogsum sisler arada bi kasik agrisi var bacaklarim agrir ates basmasi var okadar insallah guzel haberler aliriz

Bendede benzeri belirtiler var ya gögüs ucuma dokunulumuyo 3 gün önce yumurtalıklarım aşırı derece sancıdı korkuyorum yumurtalar kist oldu diye. Çok ümitliyim bu ay ama bi yandanda ümidimin kırılmasını istemiyorum

Bende sizdenimm 26 ağustosta vuruldum 36 saat sonra ilişkiye girdim ve ne olur ne olmaz diye 6 gün üst üste girdim :) 10 kasımda direk gidip kan vericem bu ay hepimiz hayırlı haberler alalım inşalllah ❣
Benimde bat 10eylull insallah hamileyimmm yazarizz

Benimde bat 10eylull insallah hamileyimmm yazarizz❤❤

10 kasim yazmisim akil gitti hepten 10 eylul test yaptiricam bende insallah canim benim. Benim batım yarın ama çatlatma iğnesinden kaynaklı görmeye adet bilirmisim 26 agustosta yaptim igne. 10 eylulde gidip kan vericem igneden sonra 16. Gun yani. Gecen ay ki bat tan sayarsak 38. Gun bu ay ki geciken bat tan sayarsak 8. Gun oluyo işte bakalim nasip hakkimizda Hayirlisi olsun ❤

Evet canm igne olunca normaldeki bat onemsemicen igneden 14gun sonra bat gibi dusun ay inşallah pozitif olirr

Normalde iğneden sonra çok ağrım olurdu adet olana kadar sancılarım bitmezdi sırtım çok ağrırdı çok şükür sirtım ağrımıyor çatlama iğnesi yapmadım kendi çatladı bu sefer çatlamasını bekledik

Kaç günün var benim sanırım 2yada 1tamda anlamadım ya yumurtlayıncamı sayılıyor çatlayıncamı yumurtlayınca 1günüm var yarın çatlamıssa cumartesi
Normalde igne oldugunda igneden sonraki gunden baslayp 14gun sayiliyor sende catladigi gunu biliyorsan o gunden itibaren sayicaksin

Normalde igne oldugunda igneden sonraki gunden baslayp 14gun sayiliyor sende catladigi gunu biliyorsan o gunden itibaren sayicaksin
Hım ozamn belli değil garantı Salı günü üstünden geçer ozamn kadar sol göbeğimin altı sert Bende elledim az halada az dokununca sağ kasığıma vuruyor o da ne oluyor ya

Selam sonucun ne oldu gebelik var mı baktirdin mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…