- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Eger sokulmezsen lekelenmen devam ederse de git belki sokturucu falanda verirYok cnm ya yumurta büyüyüp çatlamadı ki döllensin de yerleşsin sanmıyorum umarım adettir kötü bişey değildir ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum adetse doktora gitmem gerekiyor ama bunun adet olduğundan emin olamıyorum artık yarına öbür güne kadar iyice sökülürse anca öyle emin olup gidebilirim doktora
3-4 gündür yumurtlama ağrısı gibi ağrı yokluyor gün içinde tek taraflı hafiften bel ağrım var , karnım çok aşırı şişti bugün başka da belirtim yok iğnenin etkisi 9.gün geçti zaten bendeCnm belli olmaz bu işler ovulasyonla öğrenen de çok varinşallah bebiştendir başka belirtin var mı şuan bak özellikle göğüsteki değişiklikler belirleyici oluyo var mı sende değişiklik
Bende gectimi acaba etkisi test almamak icin zor duruyorum sanirm yarin alicam3-4 gündür yumurtlama ağrısı gibi ağrı yokluyor gün içinde tek taraflı hafiften bel ağrım var , karnım çok aşırı şişti bugün başka da belirtim yok iğnenin etkisi 9.gün geçti zaten bende
amin inşallah yaaaÇok guzel canim masallahhhhayirli haberini aliriz inşallah
hayırlı haberler alırız inşallah canmYarin inşallah iyi gecer muayenem ya o kadr cok istiyorumki doktorun hamilelik olabilir demesini
Valla beb test yaptım 3 kere takip etmek amaçlı yap sende ne kaybedersin ki sankiBende gectimi acaba etkisi test almamak icin zor duruyorum sanirm yarin alicam
Cnm inşallah hamileliktendir ya iğnenin etkisi geçti diyosun e bence tekrar başlaması bebişten olabilir3-4 gündür yumurtlama ağrısı gibi ağrı yokluyor gün içinde tek taraflı hafiften bel ağrım var , karnım çok aşırı şişti bugün başka da belirtim yok iğnenin etkisi 9.gün geçti zaten bende
İnşallah canımYarin inşallah iyi gecer muayenem ya o kadr cok istiyorumki doktorun hamilelik olabilir demesini
Öyle olmasını çok isterim ama adet belirtisi ile aynı ya çokta ümitlenmek istemiyorum pazar günü iğnenin 14.günü olucakCnm inşallah hamileliktendir ya iğnenin etkisi geçti diyosun e bence tekrar başlaması bebişten olabilir
Benimde pazartesi 15.gun oluyor ama gebelik testi yapmicam negatifi gorunce uzuluyorum sizde neler var belirtilerden yerlesme kanamasini gordunuzmu bende sadece cok hafif sekilde kasik agrilari var bacaklarima iniyor arada bi ates basiyorBen15.günü zorlamayı düşünüyorum15.gün pazartesiye geliyor direkt sağlık ocağına gidip kan vercem
İkisi esit ya da biri birinden koyu olursa pozitif canm pkoularda lh dalgalanmalari olabiliyo boyle bende yasadim daha once ,Bayadır testler silik çıkıyor bu sabah koyulaşmaya başladı akşam yine yaptım pozitif oldu ovülasyon Çözemedim bu işi
Amiin inşallahhhayırlı haberler alırız inşallah canm
Dogru diyosun yarin gideyim bi stok yapaymValla beb test yaptım 3 kere takip etmek amaçlı yap sende ne kaybedersin ki sanki
İnşallah gebesindir ya icimizden biri bile gebe ciksa sevinicem cokBayadır testler silik çıkıyor bu sabah koyulaşmaya başladı akşam yine yaptım pozitif oldu ovülasyon Çözemedim bu işi
Fazla belirtim yok arada vuran kasık ağrısı var bugünden itibaren de adet olacakmışım gibi ağrım var karnım taş gibi sert ve şişti senin belirtilerin nelerBenimde pazartesi 15.gun oluyor ama gebelik testi yapmicam negatifi gorunce uzuluyorum sizde neler var belirtilerden yerlesme kanamasini gordunuzmu bende sadece cok hafif sekilde kasik agrilari var bacaklarima iniyor arada bi ates basiyor
Evet başıma geldi adet öncesi lh hormonu artıyor bende o yüzden çokta güvenemiyorumİkisi esit ya da biri birinden koyu olursa pozitif canm pkoularda lh dalgalanmalari olabiliyo boyle bende yasadim daha once ,yapmaya devam et akdam 10da bidaha yap pozitife donucek bence
Kesinlikle yapmalısın her gün yapar durursun işte takip edersinDogru diyosun yarin gideyim bi stok yapaym
Amin canın inşallah valla bende çok sevinecem içimizden biri hamile kalırsa bu ayİnşallah gebesindir ya icimizden biri bile gebe ciksa sevinicem cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?