Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger sokulmezsen lekelenmen devam ederse de git belki sokturucu falanda verir

Cnm belli olmaz bu işler ovulasyonla öğrenen de çok var inşallah bebiştendir başka belirtin var mı şuan bak özellikle göğüsteki değişiklikler belirleyici oluyo var mı sende değişiklik
3-4 gündür yumurtlama ağrısı gibi ağrı yokluyor gün içinde tek taraflı hafiften bel ağrım var , karnım çok aşırı şişti bugün başka da belirtim yok iğnenin etkisi 9.gün geçti zaten bende

Bende gectimi acaba etkisi test almamak icin zor duruyorum sanirm yarin alicam

Cnm inşallah hamileliktendir ya iğnenin etkisi geçti diyosun e bence tekrar başlaması bebişten olabilir

Bayadır testler silik çıkıyor bu sabah koyulaşmaya başladı akşam yine yaptım pozitif oldu ovülasyon Çözemedim bu işi

Eklentiler

• IMG_20200903_194834_452.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20200903_121641_199.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 30
Ben15.günü zorlamayı düşünüyorum 15.gün pazartesiye geliyor direkt sağlık ocağına gidip kan vercem
Benimde pazartesi 15.gun oluyor ama gebelik testi yapmicam negatifi gorunce uzuluyorum sizde neler var belirtilerden yerlesme kanamasini gordunuzmu bende sadece cok hafif sekilde kasik agrilari var bacaklarima iniyor arada bi ates basiyor

Bayadır testler silik çıkıyor bu sabah koyulaşmaya başladı akşam yine yaptım pozitif oldu ovülasyon Çözemedim bu işi
İkisi esit ya da biri birinden koyu olursa pozitif canm pkoularda lh dalgalanmalari olabiliyo boyle bende yasadim daha once , yapmaya devam et akdam 10da bidaha yap pozitife donucek bence

Benimde pazartesi 15.gun oluyor ama gebelik testi yapmicam negatifi gorunce uzuluyorum sizde neler var belirtilerden yerlesme kanamasini gordunuzmu bende sadece cok hafif sekilde kasik agrilari var bacaklarima iniyor arada bi ates basiyor
Fazla belirtim yok arada vuran kasık ağrısı var bugünden itibaren de adet olacakmışım gibi ağrım var karnım taş gibi sert ve şişti senin belirtilerin neler

İkisi esit ya da biri birinden koyu olursa pozitif canm pkoularda lh dalgalanmalari olabiliyo boyle bende yasadim daha once , yapmaya devam et akdam 10da bidaha yap pozitife donucek bence
Evet başıma geldi adet öncesi lh hormonu artıyor bende o yüzden çokta güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…