Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar biri dünkü digeri bugünki daha koyu olan bugünkü yumurtlama varmı ?

Eklentiler

• D946EFCC-8D63-4891-B45C-E2D2F11B14B9.jpeg
    D946EFCC-8D63-4891-B45C-E2D2F11B14B9.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 51
  • ED28090E-6140-4ACC-B074-72912493BC74.jpeg
    ED28090E-6140-4ACC-B074-72912493BC74.jpeg
    122 KB · Görüntüleme: 56
Çok geçmiş olsun. Bende geçirdim boş gebelik. Sizin ilk mi. Herhangi ilaç kan sulandırıcı kullsnıyormusunz
Benim 2. Bebegim olacak bi kizim var cok sukur. Bugun ben baska bi dra gittim bu dr daha 5 bucuk haftalik o yuzden gozukmuyodur bebek dedi. Bos gebelik degilmis yolk oldugu icin. Bekleyelim haftaya gozukur insallah dedi. Kan sulandirici vs kullanmiyorum.

Benim 2. Bebegim olacak bi kizim var cok sukur. Bugun ben baska bi dra gittim bu dr daha 5 bucuk haftalik o yuzden gozukmuyodur bebek dedi. Bos gebelik degilmis yolk oldugu icin. Bekleyelim haftaya gozukur insallah dedi. Kan sulandirici vs kullanmiyorum.
Benim ilk boş kese idi 5 haftada kalmıştı düşük yaptım. 3.gebeliğim 8 haftada yolk ssc vardı bebek var ile yok arası anomali dedi dr ve kürtaj oldum. Raporda boş gebelik yazıyordu ama hala anlamadım ben boşmuydu 7da die inş sağlıkla ilerler gebeliğiniz.

Merhaba benim gecikmem bu gün 7 gün oldu sabah nasipse bı test yapcam 2 gün gecikmede yapmıştım.negatifti hayırlısı inşallah

Benim ilk boş kese idi 5 haftada kalmıştı düşük yaptım. 3.gebeliğim 8 haftada yolk ssc vardı bebek var ile yok arası anomali dedi dr ve kürtaj oldum. Raporda boş gebelik yazıyordu ama hala anlamadım ben boşmuydu 7da die inş sağlıkla ilerler gebeliğiniz.
Cok gecmis olsun onlar saglikli bebekler degilmis demek ki oyle düşünün.. insan tabiki uzuluyor ama yapacak neyimiz var ki. Bende p.tsi goremezsem artik demek ki benimde olusmadi bebek ve sagliksizdi demek ki.. her sey allahtan sabredecegiz

Selam hanımlar bu sabah testle uyandım ikinci çizgi com net olmasda belirgindii...suann bı garip duygular içerisindeyim ....sağlıkla sihhatle hayırlı bir evlat olsun inşaallah gönlümden geçeni nasiip etsiin mevlammm isteyen herkese de nasip etsin 💕Eki Görüntüle 2684005
Hadi hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun. Sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah. Neler yatpın bu süreçte anlat bakalım :)

Dua ettim bol bol öncelikle ... Meryem suresi okudum .. Kenzül arş duası okudum .. özel bir planlamam olmadı rastgele ...sık ilişki diyebilirim nasipte varsa eğer o beni bulacak diyerek niyetlendim isteyen herkese nasip olsun💕

X