- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
mme ucu koyulaşama varsa sizde hamilelik belirtisidir.e
Regl kasık karın agrısı mıydı peki meme ucu agrısı oldu mu yada koyulaşma oldu mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mme ucu koyulaşama varsa sizde hamilelik belirtisidir.e
Regl kasık karın agrısı mıydı peki meme ucu agrısı oldu mu yada koyulaşma oldu mu acaba
EVET Var benceArkadaşlar biri dünkü digeri bugünki daha koyu olan bugünkü yumurtlama varmı ?
İnşallahSanırsam hamileyim hislerim öyle üç gün geçti ve hiç bir belirti yok erken bile. Gelirdi dayanamadim test aldim sabah belli olur inşaallah
Evet canım bugün ve sonraki iki günü boş bırakmadan deneyinArkadaşlar biri dünkü digeri bugünki daha koyu olan bugünkü yumurtlama varmı ?
tamam canım peki koyu oldgu yumurtanın olgnlaştgı anlamınamı geliyor?Evet canım bugün ve sonraki iki günü boş bırakmadan deneyin
Çok geçmiş olsun. Bende geçirdim boş gebelik. Sizin ilk mi. Herhangi ilaç kan sulandırıcı kullsnıyormusunzDr oyle soyledi. Bebek olusmamis olusmasi lazim diyo
Benim 2. Bebegim olacak bi kizim var cok sukur. Bugun ben baska bi dra gittim bu dr daha 5 bucuk haftalik o yuzden gozukmuyodur bebek dedi. Bos gebelik degilmis yolk oldugu icin. Bekleyelim haftaya gozukur insallah dedi. Kan sulandirici vs kullanmiyorum.Çok geçmiş olsun. Bende geçirdim boş gebelik. Sizin ilk mi. Herhangi ilaç kan sulandırıcı kullsnıyormusunz
Benim ilk boş kese idi 5 haftada kalmıştı düşük yaptım. 3.gebeliğim 8 haftada yolk ssc vardı bebek var ile yok arası anomali dedi dr ve kürtaj oldum. Raporda boş gebelik yazıyordu ama hala anlamadım ben boşmuydu 7da die inş sağlıkla ilerler gebeliğiniz.Benim 2. Bebegim olacak bi kizim var cok sukur. Bugun ben baska bi dra gittim bu dr daha 5 bucuk haftalik o yuzden gozukmuyodur bebek dedi. Bos gebelik degilmis yolk oldugu icin. Bekleyelim haftaya gozukur insallah dedi. Kan sulandirici vs kullanmiyorum.
aynene öyletamam canım peki koyu oldgu yumurtanın olgnlaştgı anlamınamı geliyor?
Cok gecmis olsun onlar saglikli bebekler degilmis demek ki oyle düşünün.. insan tabiki uzuluyor ama yapacak neyimiz var ki. Bende p.tsi goremezsem artik demek ki benimde olusmadi bebek ve sagliksizdi demek ki.. her sey allahtan sabredecegizBenim ilk boş kese idi 5 haftada kalmıştı düşük yaptım. 3.gebeliğim 8 haftada yolk ssc vardı bebek var ile yok arası anomali dedi dr ve kürtaj oldum. Raporda boş gebelik yazıyordu ama hala anlamadım ben boşmuydu 7da die inş sağlıkla ilerler gebeliğiniz.
Hadi hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun. Sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah. Neler yatpın bu süreçte anlat bakalım :)Selam hanımlar bu sabah testle uyandım ikinci çizgi com net olmasda belirgindii...suann bı garip duygular içerisindeyim ....sağlıkla sihhatle hayırlı bir evlat olsun inşaallah gönlümden geçeni nasiip etsiin mevlammm isteyen herkese de nasip etsin Eki Görüntüle 2684005
Bunuda şimdi yptım canm bugünmü beraber olmam gerek yarınmı çatlamamışmı dahaaynene öyle
bugün kesinlikte değerledirin yarın da değerlendirn yarın silikleşmeye başlaması lazım zatenBunuda şimdi yptım canm bugünmü beraber olmam gerek yarınmı çatlamamışmı daha
Evet kaşık ağrısı aynı ha oldum oluyorum gibi ağrım oldu meme dolgunlasti hassas dokunsam aciyo hala bende başka belirti olmadıRegl kasık karın agrısı mıydı peki meme ucu agrısı oldu mu yada koyulaşma oldu mu acaba