- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #8.901
Hayır hayır hiç korkmayın patolojiye filan gitmiyor yüzünüzdeki ben gibi düşünün et beni yumurta uyarıcı ilaçlar kullanıyorsanız onlar büyütüyor benimkini onlar büyütmüştü hsg çekildim polip 1.8 cm olmuştu ve kahverengi akıntılarım çoğalmıştı 20 dk lık bi işlemle aldırdım polibi ardından 2 gün kahverengi akıntım oldu ağrım bile olmadı ev taşıyordum o sırada cok iş tutmama rağmen bi sıkıntı yaşamadım histerekopiden 2 ay sonrada hamile kaldım zaten hiç korkmayın çok basit bi operasyonÇok geçmiş olsun sanırım aynu durumdayız reglm 15 gün gecikti ve ay ortası 3-5 gün kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim rahim duvarım kalın ve polipten şüphelendi tarlusal verdi regl olup gidicem o zaman bakacakmış emin olmak için sonra alacak.
Nasıl bir süreç patolojilik durum oluyor mu kötü çıkma ihtimali vs doktor hiç öyle bişeyden bahsetmedi ama bu şekilde hamile kalmak zor olur dedi süreciniz hakkında bilgi cverirseniz çok sevinirim
Nasıl içimi rahatlattınız anlatamam <3Hayır hayır hiç korkmayın patolojiye filan gitmiyor yüzünüzdeki ben gibi düşünün et beni yumurta uyarıcı ilaçlar kullanıyorsanız onlar büyütüyor benimkini onlar büyütmüştü hsg çekildim polip 1.8 cm olmuştu ve kahverengi akıntılarım çoğalmıştı 20 dk lık bi işlemle aldırdım polibi ardından 2 gün kahverengi akıntım oldu ağrım bile olmadı ev taşıyordum o sırada cok iş tutmama rağmen bi sıkıntı yaşamadım histerekopiden 2 ay sonrada hamile kaldım zaten hiç korkmayın çok basit bi operasyon
Ben hamile kaldıktan 2 ay sonra düşük yaptm ne yazıkki şimdi tekrar uğraşıyorumNasıl içimi rahatlattınız anlatamam <3
İlaç kullanmıyorum ama bir hormonel dengesizlik oldu sanırım. Reglm de gecikti çünkü. İnsan operasyon falan denince bir düşünüyor.
Sizin de bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah :) kaç aylık şimdi
Çok üzüldüm, inşallah Allah gönlünüze göre versin biraz önce hayırlı zamanda güzel haberler gelsin :)Ben hamile kaldıktan 2 ay sonra düşük yaptm ne yazıkki şimdi tekrar uğraşıyorum
Teşekkür ederim inşallah sizde bir an önce hamile kalırsınızÇok üzüldüm, inşallah Allah gönlünüze göre versin biraz önce hayırlı zamanda güzel haberler gelsin :)
Sizin için dua edeceğim sevgiler
Canım nasılsın? Famera kaç kez kullandın? Banada Dr bu ay verdi, bı gonolf başarısızdı daha önce.Yok canım bu femara ya ek olarak her gün iğne vurunuyorsun 5 kez femara gibi sonrada çatlatma iğnesi vurunuyorsun
Ben tüp bebek tedavisi görüyorumCanım nasılsın? Famera kaç kez kullandın? Banada Dr bu ay verdi, bı gonolf başarısızdı daha önce.
Hadi hayırlı olsun inşBen tüp bebek tedavisi görüyorum
Dondurduk bekliyorum diğer ay ya da ondan sonraki ay olacak transferHadi hayırlı olsun inşhangi aşamadasın?
Inş hayırlı haberler verirsin,Dondurduk bekliyorum diğer ay ya da ondan sonraki ay olacak transfer
KullandımInş hayırlı haberler verirsin,
Yunurta takibinde femara hic kullanmadın di mi, gonol f gecen yıl benim başarısız olmuştu.
Sizlama yapmış miydi alt kasıklarda? Kistse sizlama yapıyor mu diye endişe ettim.Kullandım
Evet hemen hemen her kullanmamda sızlama okuyordu hareket ederken özellikleSizlama yapmış miydi alt kasıklarda? Kistse sizlama yapıyor mu diye endişe ettim.
Canim nasılsın nasıl gidiyor süreç?Evet hemen hemen her kullanmamda sızlama okuyordu hareket ederken özellikle
Benimde Şuan adetime 4 gün var ama nasıl midem yanıyor. Kesin reflü oldum dedim ama sonradan acaba mı dedim ? Kam vermek için erken olduğunu düşünüyorum ama midem feciKızlar bu sayfa uğurlu geldi sanırım hamileyim sonunda=) rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Erken hamilelik belirtileri
Adetten bir hafta önce tek taraflı kasık ağrısı sadece sol kasigim ağrıdı
Dudagim kurudu çatladı
Ve adete 4 gün Kala mide yanması oldu
Belirtileri acaba dedim erken gebelik testi yaptım cok silik çizgi vardi sitede paylaştım zaten.sonradan tekrar ettim testi çizgi biraz daha belirgin oldu ve 3 gün önce acilde kan verdim hamile çıktım değerim 32 çıktı bugün yani iki gün sonra tekrar ettim 82 cikti rabbim gönlünüzden gecenleri kabul etsin
Erken gebelik testi yapabilir sin canım.ben Eylül'de kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu Allah kimsenin basina vermesin cok zor mus. Şimdi yine hamile kalmaya çalışıyorum adetime 6 gün var mide sıkıntım yine ayni inşallah vardır.rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimizeBenimde Şuan adetime 4 gün var ama nasıl midem yanıyor. Kesin reflü oldum dedim ama sonradan acaba mı dedim ? Kam vermek için erken olduğunu düşünüyorum ama midem feci
Ben çok özür dilerim gerçekten bilmiyordum. Rabbim rahmet eylesin meleğine. Korkuyorum negatiflerden sonra test yapmaya. Perşembeye kadar bekleyip öyle test vermeye gideceğim direkt. Hakkımızda hayırlısı olsunErken gebelik testi yapabilir sin canım.ben Eylül'de kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu Allah kimsenin basina vermesin cok zor mus. Şimdi yine hamile kalmaya çalışıyorum adetime 6 gün var mide sıkıntım yine ayni inşallah vardır.rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize
Guzel haberlerini bekliyorum kuzum sağlıkla gelsin inşallah hamilesin dir.Ben çok özür dilerim gerçekten bilmiyordum. Rabbim rahmet eylesin meleğine. Korkuyorum negatiflerden sonra test yapmaya. Perşembeye kadar bekleyip öyle test vermeye gideceğim direkt. Hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun da inşallah. Rabbim size de istediğiniz zaman da , aratmadan nasip eylesin inşallahGuzel haberlerini bekliyorum kuzum sağlıkla gelsin inşallah hamilesin dir.
Erken gebelik hayali cizgi çıkmıştı gecen cuma kan verdim 0,45 cikti cok erken verdim tabi kani.dun yine yaptım yine hayalî bugün akşam tekrar yapacam kaç gündür âdet ağrım var ilk gebeliğim de de böyle olmuştu.insalkah bilmiyorumHayırlısı olsun da inşallah. Rabbim size de istediğiniz zaman da , aratmadan nasip eylesin inşallahİnşallah haber vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?