Arkadaşlar merhaba
Ben 3 aydır kadınlar kulübünde takılıyorum 6. 7. Ve 8. Ay topiklerine katıldım. Elhamdulillah 8. Ayda hamile olduğumu öğrendim. Şuan 6+6 haftalığız :) heyecanımı ilk burda paylaştım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben size hemen belirtilerimi paylaşayım.
Adet günümden 7 gün önce kasıklarımda iğne batırır gibi sivri sivri ağırlarım oldu. Bundan 2 gün sonra da akşamdan bir sonraki gün öğlene kadar kahverengi (asla kırmızı pembe renk değil) akıntı geldi. Ben normalde uyumayı çok sevmem erken uyanan biriyim fakat bu zamanlarda uzun uykular ve erkenden yatmalar başladı.
Ve adete 2 gün kala da clear blue haftasını gösteren test aldım pozitif 1-2 hafta yazılı sonucu elime aldım.
Öncesinde 2 aydır folik asit kullanıyordum doktorum bu çok önemli demişti (planlı gebelik için gittim) Demir ve proteinle beslenmeye dikkat ettim ve en önemlisi kafam çok rahattı diğer aydakiler gibi takmadımve dua ettim. Lütfen sıkıntı yapmayın herşeyin bir zamanı var rabbim isteyen herkese nasip etsin hamişlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin