- 18 Temmuz 2022
- 530
- 475
- 33
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #8.701
İnşallah canım 5. DenememizdiHayırlısı olsun inşallah canım. Diğer aya güzel haberler alalım inşallah. Ne zamandır deniyorsun
İnşallah canım nasıp bu işler işte Rabbim tez zamanda nasip etsin
Bana ne doktorun ne hag çekenler demdi aksıne ben kendim yapmadım hsg den sonra korktugım ıcın pinpirikşşktrn yanı :)
Zaten doktorum 17 günlük gecikmemi duyunca teste inanma dedi kan verdim bugün yarın çıkıcak sonuçlarAlla allla ya niye öyle oldu yA doktora git bence sen kzuu
mevsim geçişinde özellikle 4-5 en fazla oda gecikme yaşamaya başlamıştım hep geç çatlama yaşanıyor mevsim geçişlerinde ama mesela benim şuan 17 gün gecikti ve bu hiç normal değil. Test yaptım negatif çıktı ama doktorum ona çok inanma geç çatlamadan fark edemeyebiliriz dedi sağlık ocağında sabah erkenden kan verdim yarın çıkacak sonuçlar canım. Sende bekle bir hafta daha negatifi çok görünce insan psikolojik olarak da adet göremiyorBenim de bugün gecikmenin 3. Günü ne testte bir şey var nede gelen giden ilk kez gecikme yaşıyorum sizin olur muydu arada
Ben sizi başka biri ile karıştırdım galiba bı arkadaş da ovulasyon testi pik görmüş iki sefer ertesi gün kanaması başlamış di ben iki gurup birden takıp ediyorum kafam yandı tekrardan hayırlı olsunAğustos ayı gebelik planlayanlar 2022 (güncel ) evet burda mesajım,siz de beğenmişsiniz sabah...
Benimde öyleİ
İnşallah canım 5. Denememizdi
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Evet ya Allah nasip edince yapacak bir şey yok. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahyiyecek ekmeği varsa bir şekilde geliyorlar dünyaya canım İmkansız diye birşey yok işte canım
Ben adet bitti ertesi günü çektirdim yumurtlamadan once çekilmesi gerekıyor mus canım ona göre git sendeya ihtimal artıyor ya hsg den sonra o yüzden sakıncası yoksa kaçırmak istemem o ihtimali
Acısından falan da çok tedirgin olmuyorum Allah göstermesin dış gebelikteki acıları bir daha yaşamaktansa o acıyı çekeyim acaba kapalı mı düşüncesinden kurtulayım istiyorum. Adetten kaç gün sonra çekmişlerdi seninkini
Niye öyle geç kızZaten doktorum 17 günlük gecikmemi duyunca teste inanma dedi kan verdim bugün yarın çıkıcak sonuçlar
Pazar günü pik yaptıktan sonra tekrar test yaptın mı yani pikten sonra silikleştiğini gördün mü ?Kızlar pazar günü bu iki çizgi gayet belirgindi ben o günleri değerlendirdim bugünde böyle çıkıyo ne anlama geliyor bu bilen var mı ?
Pazar günü pik yaptıktan sonra tekrar test yaptın mı yani pikten sonra silikleştiğini gördün mü ?
Benimde öyle
şikayet var sabit sürü şikayet vardı Zeynep kamil için randevu alamıyorum diye bakalım eğer alamazsam bir dahaki ay özele gitmeyi düşünüyorum sen ne kadar a çektirmiştinBen adet bitti ertesi günü çektirdim yumurtlamadan once çekilmesi gerekıyor mus canım ona göre git sende
Neye şikayet var kız anlamadımşikayet var sabit sürü şikayet vardı Zeynep kamil için randevu alamıyorum diye bakalım eğer alamazsam bir dahaki ay özele gitmeyi düşünüyorum sen ne kadar a çektirmiştin
YazamamışımNeye şikayet var kız anlamadım
Canım pik gördükten sonra silikleşene kadar teste devam et. Bugün yaptığın test zaten silik çıkar üzerinden zaman geçmiş. Umarım hamile haberini alırız ama olmazsa eğer silikleşene kadar testi bırakma ve değerlendirHayır canım yapmadım pazar günü o koyu iki çizgiyi gördükten sonra değerlendirdim şimdi bidaha bugün yaptım işte o iki gün şeffaf akıntım geldi şuan akıntımda gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?