- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.721
İnşallah canım benimİnşallah koşa zaman da güzel haberler veririz birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimİnşallah koşa zaman da güzel haberler veririz birbirimize
Niye öyle geç kız
Sağol canım inşaAllah o mutlu haber hepimiz alırız silikleşene kdar devam o zamanCanım pik gördükten sonra silikleşene kadar teste devam et. Bugün yaptığın test zaten silik çıkar üzerinden zaman geçmiş. Umarım hamile haberini alırız ama olmazsa eğer silikleşene kadar testi bırakma ve değerlendir
Ewet canım pik gördükten sonrası önemli bazen 2 3 gün pik oluyor sonra çatlıyor onun için devam hayırlı haberlereSağol canım inşaAllah o mutlu haber hepimiz alırız silikleşene kdar devam o zaman
Kac gün var gecıkmen kuzum stres felan mı oldj bu Ay ne bilimEki Görüntüle 3123006
Sonuç bu çıktı kan testimde yok Bişi ama neden böyle gecikti anlamadım
Burda silik olan T çizgisi miydi? 2 gün vardı?Merhaba adetime 2 gün kala ovülasyon testim böyle çıktı gebelik olabilir mi 3 gün önce daha az belirgindi çizgi. Bugün daha da koyu ve anında belirdi saat 4te testi tekrar edeceğim sizce gebelik var mıdır? Bir haftaya yakındır çok uykulu ve halsizim onun dışında bütün belirtilerim adet belirtisi gibi hiçbi değişiklik yok.
Benim de ilk defa yaşadığım bir şey olduğu için şaşkınım açıkçası yumurtlama da gününde olmuştu akıntı vs hissetmiştim hatta 1 damla kan vardı akintida şuan 6. Günüm hala gelen giden yok bilmiyorummevsim geçişinde özellikle 4-5 en fazla oda gecikme yaşamaya başlamıştım hep geç çatlama yaşanıyor mevsim geçişlerinde ama mesela benim şuan 17 gün gecikti ve bu hiç normal değil. Test yaptım negatif çıktı ama doktorum ona çok inanma geç çatlamadan fark edemeyebiliriz dedi sağlık ocağında sabah erkenden kan verdim yarın çıkacak sonuçlar canım. Sende bekle bir hafta daha negatifi çok görünce insan psikolojik olarak da adet göremiyor
Aynı benimde <2 sinirlerim bozuldu yaa bu kadar gecikmeyeEki Görüntüle 3123006
Sonuç bu çıktı kan testimde yok Bişi ama neden böyle gecikti anlamadım
yok kız aksine ben çocuk işini ertelemeye karar verdim hahahaKac gün var gecıkmen kuzum stres felan mı oldj bu Ay ne bilim
valla ben saldım engine vurdum dengine biraz erteledim çocuk işini farklı şeyler çıktı en azından 1 sene kafam rahat gezicemAynı benimde <2 sinirlerim bozuldu yaa bu kadar gecikmeye
Bence bekle biraz daha hele bi duryok kız aksine ben çocuk işini ertelemeye karar verdim hahaha
Ya yok mecburiyetten canım şu sıra maddi durumum buna elverişli değil bi kendimi madid olarak önce toplamam lazımBence bekle biraz daha hele bi dur
Herseyim hayırlısı kuzum siz iyi olunda hersey olur Allah’ın izni ile sen daha iyi bilirsinYa yok mecburiyetten canım şu sıra maddi durumum buna elverişli değil bi kendimi madid olarak önce toplamam lazım
Ben Zeynep Kamilden randevu için nerdeyse bir yıla yakın zaman uğraştım baktım olmuyor pes ettim özelde yaptırdımşikayet var sabit sürü şikayet vardı Zeynep kamil için randevu alamıyorum diye bakalım eğer alamazsam bir dahaki ay özele gitmeyi düşünüyorum sen ne kadar a çektirmiştin
Sağol canım inşaAllah iyide olsa kötü de olsa sonuç haber verelim burdan birbirimizeEwet canım pik gördükten sonrası önemli bazen 2 3 gün pik oluyor sonra çatlıyor onun için devam hayırlı haberlere
Ben de elime numara verilince düzenli bir sistemi var hemen alınıyor zannetmiştim. Bu ay bi şansımı deneyeceğim doktorum da son muayenede 3 ay dene olmazsa gel demişti önümüzdeki ay 3. ay olacak duruma göre özelde çektiririm artık. Hastane sistemini diyecek bir şey bulamıyorumBen Zeynep Kamilden randevu için nerdeyse bir yıla yakın zaman uğraştım baktım olmuyor pes ettim özelde yaptırdım
Ben de öyle sanmıştım hatta o siteye şikayet yazanların biri de benimBen de elime numara verilince düzenli bir sistemi var hemen alınıyor zannetmiştim. Bu ay bi şansımı deneyeceğim doktorum da son muayenede 3 ay dene olmazsa gel demişti önümüzdeki ay 3. ay olacak duruma göre özelde çektiririm artık. Hastane sistemini diyecek bir şey bulamıyorum
en iyisini yapmışsın başka konularda ben de yazıyorum alamazsam bunu da yazarım. Yazıyoruz yazmasına da keşke çözüme ulaşsaBen de öyle sanmıştım hatta o siteye şikayet yazanların biri de benim