- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.681
Ben de göremedim canımBakarmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de göremedim canımBakarmısınız
Randevum vardı şimdi hastanedeyim şimdi doktoru bekliyorumYa canım o kadar az geldiyse yerleşme de olabilir inşallah yerleşmedir Adetle belirtilerin aynı olduğu söyleniyor o yüzden belki bebiş ağrısıdır onlar Test yapacak mısın canım
İnsallah güzel haberi alırsınRandevum vardı şimdi hastanedeyim şimdi doktoru bekliyorum
Ya canım muhakkak haber ver inşallah güzel haberler alırsınRandevum vardı şimdi hastanedeyim şimdi doktoru bekliyorum
O zaman gebelik testini yaptınız miHayır gelmedi ovülasyon testinden bahsettim
Hayırlı olsun canımBenim erken gebelik pozitif çıktı bugün canım normalde adetimin 2.günü olması gerekiyordu. Ben 3 gündür pik görüyordum
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yiyecek ekmeği varsa bir şekilde geliyorlar dünyaya canım İmkansız diye birşey yok işte canımBen de dün hamile olduğumu öğrendim. Aslında imkansız gibi bir şey oldu. Adet biter bitmez 3 gün ilişki oldu daha da olmadı. Adete 2 gün varken test yaptım negatifti. Adetim 3 gün geçti yaptım pozitif çıktı.
Oooo bi dk bidk rahim filmi mi o benım işim seni müthiş rahatlatcam öncelikle nerde cekılıcekson olsun hiç üzülme yolumuza devam edicezKızlar şimdi çıktı sonucum negatif hatta beta hiç bu kadar düşük çıkmamıştı
Adetin bittiği gün arayıp rahim filmi için randevu alacağım bakalım önümüzdeki aya inşallah iyilikperisi92 mavilihayat00 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve etiketleyemediğim diğer kızlar
Neyse canım sağlık olsun diğer ay daha güzel değerlendirirsiniz inşallahKızlar şimdi çıktı sonucum negatif hatta beta hiç bu kadar düşük çıkmamıştı
Adetin bittiği gün arayıp rahim filmi için randevu alacağım bakalım önümüzdeki aya inşallah iyilikperisi92 mavilihayat00 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve etiketleyemediğim diğer kızlar
O zaman gebelik testini yaptınız mi
teşekkür ederiimHayırlı olsun canım
Devlette çektireceğim. Doktor talihsizde olsa iki gebeliğin var bu iyi bir şey doğurganlığın olduğunu gösterir dedi bu beni epey rahatlattı. Kimyasal gebelik tüplerin açık olduğunun bir göstergesi midir diye sordum. Kısmen dedi. Hsg sen sonra korunmak gerekiyor muOooo bi dk bidk rahim filmi mi o benım işim seni müthiş rahatlatcam öncelikle nerde cekılıcekson olsun hiç üzülme yolumuza devam edicez
İnşallah canım bir sağlık sorunu olmasın hayırlısıyla gelsin yeterkiNeyse canım sağlık olsun diğer ay daha güzel değerlendirirsiniz inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım. Diğer aya güzel haberler alalım inşallah. Ne zamandır deniyorsunKızlar şimdi çıktı sonucum negatif hatta beta hiç bu kadar düşük çıkmamıştı
İnşallah canım nasıp bu işler işte Rabbim tez zamanda nasip etsinKızlar şimdi çıktı sonucum negatif hatta beta hiç bu kadar düşük çıkmamıştı
Bana ne doktorun ne hag çekenler demdi aksıne ben kendim yapmadım hsg den sonra korktugım ıcın pinpirikşşktrn yanı :)Devlette çektireceğim. Doktor talihsizde olsa iki gebeliğin var bu iyi bir şey doğurganlığın olduğunu gösterir dedi bu beni epey rahatlattı. Kimyasal gebelik tüplerin açık olduğunun bir göstergesi midir diye sordum. Kısmen dedi. Hsg sen sonra korunmak gerekiyor mu