- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.601
Ay ins olmazsın kızYok hala olmadım. Olacak gibiyim olmayacak gibiyim basıl hissetsem bilemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ins olmazsın kızYok hala olmadım. Olacak gibiyim olmayacak gibiyim basıl hissetsem bilemiyorum.
olmadığım her saat hamileymişim gibi hissediyorumAy ins olmazsın kız
Sonucunuz cıktı mıHayırlısı kızlar kan verdim doktor betaya bakalım dedi hala çıkmamış e nabız a baktım şimdi 2 veya 2 buçuk saat içinde çıkar dedi 1 saat oldu daha
Hemen test yap3 4 gündür ovülasyon pik çıkıyor bugün adet günüm olmadım gebe olabilir miyim?
Bence yapma benim gibi sonra keşke gecikmesini bekleseydim diyip üzülme3 4 gündür ovülasyon pik çıkıyor bugün adet günüm olmadım gebe olabilir miyim?
Okudum kuzum yazdiklarini,sınavdan sonra başlasan daha iyi olurÇok teşekkür ederim detaylı açıklama için.
İlaç yan etkilerini fazlasıyla yaşayan biriyim.
Sınavdan sonraki ay başlamak çok daha iyi olacak benim için o zaman.
Öyle yapayım en iyisi.Okudum kuzum yazdiklarini,sınavdan sonra başlasan daha iyi olur
Bende kullandim ilaç ve iğne baya yan etkilerini gördüm o yüzden sinav öncesi hiç tavsiye etmem
Oldun mu kız naptınolmadığım her saat hamileymişim gibi hissediyorum
Amin canım benim Allah razı olsun valla Allah'tan gelene razıyım aksi gibi şimdi diğer kulakta başladı şişmeye ve ciddi boyutta ağrı var Allah'tan ilaçlarımı kullanabikcem her şerde hayır vardır hamdolsun Rabbime belki bir dahaki ay olcak önümüzdeki maçlara bakacaz artık pes etmek yok Umut her zaman vardır pes etmek yakışmaz bizeHayırlısı olsun güzelim benim demekki zamanı daha gelmemiş en güzel zamanı kolluyodur o❤❤❤ bi an önce tedavini ol rabbim şifa versin insallah tekrardan
Evet kuzum negatif bugün gecikmenin 2 ci günü ve sonuç cuma 0.1 di şimdi 0.2 bebiş yok hayırlısıSonucunuz cıktı mı
❤❤❤❤❤❤❤Amin canım benim Allah razı olsun valla Allah'tan gelene razıyım aksi gibi şimdi diğer kulakta başladı şişmeye ve ciddi boyutta ağrı var Allah'tan ilaçlarımı kullanabikcem her şerde hayır vardır hamdolsun Rabbime belki bir dahaki ay olcak önümüzdeki maçlara bakacaz artık pes etmek yok Umut her zaman vardır pes etmek yakışmaz bize
Ayyyy hala olmadımOldun mu kız naptın
Olaysın kız erkenn gebelık yapsaydın keskeAyyyy hala olmadım
Devlette miydin? Geçmiş olsun bu arada.Acıdı ya ben normalde acıya dayanıklı biriyimdir ona güvenip anestezisiz de olurum dedim ama zorlandım açıkçası neyse ki çok uzun sürmedi
Senin noldu ki?Bence yapma benim gibi sonra keşke gecikmesini bekleseydim diyip üzülme
Ay hayırlısını versin rabbim inşallahEvet kuzum negatif bugün gecikmenin 2 ci günü ve sonuç cuma 0.1 di şimdi 0.2 bebiş yok hayırlısı
Aslında alıp sabah ilk idrarla yapacaktım dedim nasılsa hastaneye gideceğim. O yüzden almadım bakalım yarın belli olur haber ederimOlaysın kız erkenn gebelık yapsaydın keske
Tamma kuzum şansın bol olsjn ins bebek senledirAslında alıp sabah ilk idrarla yapacaktım dedim nasılsa hastaneye gideceğim. O yüzden almadım bakalım yarın belli olur haber ederim