- 26 Temmuz 2022
- 294
- 271
- 40
- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.741
Ahahahaha buna gerçekten sesli güldümAmann gitsin adam her gece snde sonucta sen anilari unutturdun aşko her gece ona
Di mi yaaa gitsin döneceği yer benim neticede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahaha buna gerçekten sesli güldümAmann gitsin adam her gece snde sonucta sen anilari unutturdun aşko her gece ona
Öyle mi diyosjn vallla cok sevindim su an da kızlar da hep bana söylüyordu sagolsunlar ne bilim yA 1.24 den 6 cı ayda yaptırdığım test den düşmedi beni biraz üzdü hakkım da hayırlısı ins bende yakımda hamıle kalırım Allah’ın izniİşte yumurtların incelenmesi kalitesi falan. Maşallah bak senin yumurtalara da iyi demiş çok şükür. AMH değeri 0.01 olanla bile hamile kalanlar var hem de doğal yolla. Hiç kendini üzme. Boşuna üzmüş olursun benim gibi. Ben üzüldüm ama şimdi boşunaymış diyorum valla bak
Çekilince haber et canım nasıl cektireceksin anestezili mi
Maşallah kuzum bir an önce gebe kalırsın inşallahArkadaşlar eve geldim şimdi. Rahim filmi çektirdim. Benim tecrübeme göre ağrısız bi işlem diyemem ama 5 dakika sürüyor. Vakumlanıyor gibi hissettim, şiddetli adet ağrısı gibiydi. Ağrı kesici iğne yapıldı, antibiyotik ve ağrı kesici ilaç içtim girmeden. Şimdi de hafif şekilde adet ağrısı hissediyorum. Sonuçlar da temiz çıktı. Bakalım eşim test yaptıracak şimdi de. Bu ay korunalım dedi radyasyon aldığım için. 2 gün de antibiyotik kullanacağım. Herşey bu şekilde.
İnşallah canım hep beraber kalalım inşallah senin hsg kolaycacık geçerMaşallah kuzum bir an önce gebe kalırsın inşallah
Amin inşallahİnşallah canım hep beraber kalalım inşallah senin hsg kolaycacık geçer
çıkar canım mutlaka yapıp at buraya yorumlarız canımHayır daha test yapmadım yarın regl günüm test yapsam çıkar mı ??
çok geçmiş olsunn inşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğineeArkadaşlar eve geldim şimdi. Rahim filmi çektirdim. Benim tecrübeme göre ağrısız bi işlem diyemem ama 5 dakika sürüyor. Vakumlanıyor gibi hissettim, şiddetli adet ağrısı gibiydi. Ağrı kesici iğne yapıldı, antibiyotik ve ağrı kesici ilaç içtim girmeden. Şimdi de hafif şekilde adet ağrısı hissediyorum. Sonuçlar da temiz çıktı. Bakalım eşim test yaptıracak şimdi de. Bu ay korunalım dedi radyasyon aldığım için. 2 gün de antibiyotik kullanacağım. Herşey bu şekilde.
Canim ayni şeyleri yasadik ben seni korkutmamak adina agrili sancili demek istemedim olsun atlatmis oldunArkadaşlar eve geldim şimdi. Rahim filmi çektirdim. Benim tecrübeme göre ağrısız bi işlem diyemem ama 5 dakika sürüyor. Vakumlanıyor gibi hissettim, şiddetli adet ağrısı gibiydi. Ağrı kesici iğne yapıldı, antibiyotik ve ağrı kesici ilaç içtim girmeden. Şimdi de hafif şekilde adet ağrısı hissediyorum. Sonuçlar da temiz çıktı. Bakalım eşim test yaptıracak şimdi de. Bu ay korunalım dedi radyasyon aldığım için. 2 gün de antibiyotik kullanacağım. Herşey bu şekilde.
Tamam illa sabah mi yapmalıyım peki öyle yazıyor Internetteçıkar canım mutlaka yapıp at buraya yorumlarız canım
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim yazarım burayaİnşallah hayırlısı olur canım hakkında haber verirsin durumdan
Zaman ayırıp bilgilendirme yaptığın için çok teşekkür ederimAyarlardan erişebilirlik, ordan ekranla ilgili hangi sekme varsa o, farklı modellerde farklı yazıyor ya o yüzden 11 de ne yazar bilmiyorum, ordan da renkleri tersine çevir gibi bişey olacak bende klasik tersine çevir yazıyor çevirdikten sonra galeriye gidip fotoya bakıyoruz
Rica ederim canım hayırlı haberler inşallahÇok teşekkür ederim canım Bu ay elenirsek birdahaki ay bunu teklif ederim eşime
Ben mesela 33-35 günlerde adet oluyorum kullansam faydası olur mutlaka herhalde. Zaten mfk hocanın bunlar hep yan etkisi olmayan takviyeleri, ilaç değiller. Sorun olmaz diye düşünüyorumAthena yumurta kalitesini ve rezervini artırmak içindi canım ben yumurtlamaya kadar günde bir kullandım kalite artsın diye rezervi düşük olanlar günde 2 defa kullanabilir
Çok zordur iyi bilirim 7 yılda 6 ev taşıdımYerleştim artık çok şükür ya çok zormuş ev taşımak valla canım çıktı
senin gününde net çıkabilir canım sadece sıvı alımını kesmen lazım 2 saat öncesinden sabahki ilk idrarla daha net çıkar ama günün neredeyse gelmiş o yüzden varsa bişey çıkar kesinTamam illa sabah mi yapmalıyım peki öyle yazıyor Internette
Hiçbir yan etki olmadı canım bendeBen mesela 33-35 günlerde adet oluyorum kullansam faydası olur mutlaka herhalde. Zaten mfk hocanın bunlar hep yan etkisi olmayan takviyeleri, ilaç değiller. Sorun olmaz diye düşünüyorum
Ne demek hepimizin amacı aynı, destek için buradayızZaman ayırıp bilgilendirme yaptığın için çok teşekkür ederim