- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- Konu Sahibi turuncu agac
- #6.501
10 dk iciresinde cok acik pembe gözümle görüyorum 2 testte aynı marka belki test bu şekilde cizgi veriyodur bunu yeni cektim suanKuruma gibi duruyor canım kaç dk içinde çıktı bu şekildeki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 dk iciresinde cok acik pembe gözümle görüyorum 2 testte aynı marka belki test bu şekilde cizgi veriyodur bunu yeni cektim suanKuruma gibi duruyor canım kaç dk içinde çıktı bu şekildeki
Ayyy gözün aydın canım benim çok sevindim yaaa rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip eylesinKızlar sabah atmıştım size idrar testini. akşam kan verdim 70 çıktı kan sonucum da hala inanamıyorum eşime söylemedim yarın doğum günü süpriz yapacağım birde zor tutuyorum kendimi sizinle paylaşmak istedim
Test varsa sabah ilk idrarla yap bat ne zaman10 dk iciresinde cok acik pembe gözümle görüyorum 2 testte aynı marka belki test bu şekilde cizgi veriyodur bunu yeni cektim suan
Genelde saat 10 a kadarBen sanırım kan vericem yarin en iyisi sağlık ocağı kaca kadar aliyor kanları birde kac saat sonra çıkar bilgisi olan varmi
Saat 10a kadar alıyor sağlık ocağıBen sanırım kan vericem yarin en iyisi sağlık ocağı kaca kadar aliyor kanları birde kac saat sonra çıkar bilgisi olan varmi
Çok teşekkür ederim Amin inşallah hepimiz içinGözünüz aydın olsun canım Allah bize de yaşarsın o duyguyu inşallah sağlıkla ilerlersiniz inşallah
Çok teşekkür canım ederim amin darısı isteyen herkesin başına inşallahAyyy gözün aydın canım benim çok sevindim yaaa rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip eylesin
Diymi bencede bekliyim ekşın olsun bana daYok tatlim daha çok çok erken test yapman için,bekle en azından 12gün geçsin
Evet ya bide çıkmazsa bişey yine kendi kendimi yicem hiç girmiyim o topaBirkaç gün daha bekle canım ben de bugün 11. Gündü yaptım çıkmadı moralim bozuldu
2 tane kaldıSabahi bekle kuzum fazla test yoksa elinde
Ahahaha fanıyızKız mfkcılar olarak adamı nasıl takip ediyoruz ama ya ahhahahahha :)
20 si ama takvimden 1 2 gün önce geliyor hep çok saçma ama doğum kontrol hapindan sonra boyle degisik oluyorumTest varsa sabah ilk idrarla yap bat ne zaman
Tatlim sen hangi ürünleri kaç gündür kullaniyorsun?ne kadar süredir evlisin?Ahahaha fanıyız
4 yıldır evliyim 8 aydır çocuk düşünüyoruz bir sorun var mı bilmiyorum bildiğim kadarıyla en son yoktu ama 7 ay olmayınca denemek istedim. Bu ay başladım kullanmayaca Mfk aylık temel eş paketi(panacea,bee,fodega) ek olarak kendim için advictor adendo eşim için azoperm aldık canımTatlim sen hangi ürünleri kaç gündür kullaniyorsun?ne kadar süredir evlisin?