- Konu Sahibi turuncu agac
-
bende ovulasyon testi kullandım ilk kullanmamda gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı 6 cı haftamda sonra 2 kere denedim nasip olmadı bakalım gene denemeyi düşünüyom sen hangisini kullanıyonOvulasyon testi yaptım 2 defa ama ikisinde de aksilik yaşadım tam pik gününü değerlendiremedik bu ay ne olursa olsun daha dikkatli olup değerlendirecem + yumurtlama masajı + folik asit + ve soğan kürü (ama ben soğan kürü
İnşallah bu ay pozitifleri görürüz çok inanıyorum
Annem 3. Ayında hamile kalmış inşallah bende 3. De hamile kalırım
Canım benim bat yarın ama pek umudum yok buraya 14 Ağustos diye ekler misinkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
anne adayları bat sonuç @Kimdemi38 2 Ağustos @Gulela gul 2 Ağustos Eslem1234 @caca3344 3 Ağustos Childdevelopment 3 Ağustos @mucizeyimben 5 Ağustos @handan021 5 agustos @santrifuj 6 Ağustos beautifulwoman 6 Ağustos @sinemmlendi 11 Ağustos @gulayseT 12 Ağustos @beyhudertler 13 Ağustos @Beybiumutlari 13 Ağustos @ZorluBekleyis 15 Ağustos turuncu agac 16 Ağustos @Runam 17 Ağustos @CloudCloud 17 Ağustos @Melekonline 18 Ağustos T tubacikom 19 Ağustos @Mira35i 19 Ağustos @pozitifbiri
Yok canım. Tedavi de almıyorum cektirmedim hormon baktirdim ultrason falanPko filanda yok değil mi hsg çektirdin mi canım sen bu ay ne yapıcaksın herhangi bi tedavı alacak mısın peki
İnşallah gerek kalmadan olurrrYok canım. Tedavi de almıyorum cektirmedim hormon baktirdim ultrason falan
Ya üzüldüm inşallah bu ay nasip olurbende ovulasyon testi kullandım ilk kullanmamda gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı 6 cı haftamda sonra 2 kere denedim nasip olmadı bakalım gene denemeyi düşünüyom sen hangisini kullanıyon
ben minnak kurabiyelerden ilk aldım onla hamile kaldım ondan sonra farklı bir marka denemek istedim lotustan aldımYa üzüldüm inşallah bu ay nasip olur
Ben birgebeningunlü sen canım
Geldim geldim
Beni de ekle bakalım 13 Ağust
Bende geldim Bendeee
Cok silik bişe görüyorum ben ama testi tekrarla bence canımEki Görüntüle 3098517 bat a 3 gun kala yaptim dayanamayip tabiki hüsranbu test olayi hobi gibi bisey oldu artik benim icin
Yok kuzum valla ben bisey goremiyorumCok silik bişe görüyorum ben ama testi tekrarla bence canım
Bekle bakalım 2 gün daha ama ben görüyorum cok silik bişey canım insallah pozitifdirYok kuzum valla ben bisey goremiyorumadet gecikirse yaparim bir daha ama 3-4 gune gelir gelmez olasica
Aminnnnnnnn insallahhh başı biz çektik insallah güzel haberlerle baslasın topic sen ve ben gene ahahahahBende geldim Bendeeeturuncu agac canım benim bat normalde 31 temmuz ama sen 1 ağustos yazabilirsn son topiğimiz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?