- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #5.281
Geçmiş olsun kuzum rabbim tekrar nasip etsin sağlıklı bir şekildeCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. @dceke @Veziir @ad000 M midnattsol Childdevelopment @Mucizemmm16
Hiç üzülme canım sağlık olsun yeter kiBen de korkuyorum da evde 7 tane testim vardı bugünü bekledim sabırla ama sonuçç ne yazık ki negatif. Bugün de ilginç bir şekilde hiç kasık ağrısı yokbekleyelimmm bakalım
Canım çok geçmiş olsun hiç üzülme senin sağlığın herşeyden önemli Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ilerleyen gebelik nasip eder inşallahCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. @dceke @Veziir @ad000 M midnattsol Childdevelopment @Mucizemmm16
Galiba herşeyimiz aynı seninle canım sadece leke gelmedi bende bugün de ağrım kesildi bakalım ne sonuç çıkacak inşallah leke yerleşme lekesidir yaDün leke geldi bugün tık yok bekliyorum bende ağrım felan yok hiç
İnşallah bakalım ama sanmıyorum çok umutlanmiyorum benimki gelirGaliba herşeyimiz aynı seninle canım sadece leke gelmedi bende bugün de ağrım kesildi bakalım ne sonuç çıkacak inşallah leke yerleşme lekesidir yaBugün olmayacağız gibi geliyor bana
Ben salı günü negatifi gördüğüm gün ümidimi kestim canım şuan aslında regl olsamda diğer ay daha iyi değerlendirsem diye düşünüyorumİnşallah bakalım ama sanmıyorum çok umutlanmiyorum benimki gelirseninki gelmesiin inşallah
İnşallah öyledir, gelmez ise beraber yapalımHiç üzülme canım sağlık olsun yeter kiBir kaç gün sonra beraber yaparız yine belki daha değer yükselmemiştir belli olmaz iyi düşünelim
Bende de doktora kosacam fenalık geçiriyorum varsa çıksın yoksa gelsin modundayimBen salı günü negatifi gördüğüm gün ümidimi kestim canım şuan aslında regl olsamda diğer ay daha iyi değerlendirsem diye düşünüyorumbakalım hayırlısı inşallah canım regl gelmeden ümitler kesilmesin yine de belli olmaz
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun canim nasipte yokmus demek ki. Dün bir arkadaşım 28 haftalık bebeği karnında öldü. Erken doğum dediler ameliyat a aldılar çok üzüldü herkes taziyesi falan yapıldı doğuma çok yakındı. Problemli gebeliklerin erken sonuçlanması kötünün iyisi yaaa cok umutlanmadan hayaller kurmadan bitiyor sağlık olsunCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. @dceke @Veziir @ad000 M midnattsol Childdevelopment @Mucizemmm16
Benim de hiçbir belirti kalmadı göğüs hassasiyeti dışında. Kan testi mi vereceksiniz???Bende de doktora kosacam fenalık geçiriyorum varsa çıksın yoksa gelsin modundayim
Yok canım rahim filmi cektircem regl bekliyorum kan vermem net çift çizgi görmeden. Bende hiç birşey yok hepsi kaybolduBenim de hiçbir belirti kalmadı göğüs hassasiyeti dışında. Kan testi mi vereceksiniz???
Olur canım haberleşelim inşallah güzel haberler veririzİnşallah öyledir, gelmez ise beraber yapalım
Rabbim hayırlısını versin bende salı günü beta verdim 14.99 çıktı bugün kontrol bakayım dedi 8.38 çıktı aynı zamanda kanamam başları kimyasal gebelik olduAyy Allahın gücüne gitmesin ağızdan çıkabilecek her laftan korkarım ben aslında daha 1 tanesinin olduğuna bile emin değiliz henüzde ikiz bebe zor ya. Mesajınızı okuyunca bile ihtimal varsa diye korktumAllah isteyene versin o şekilde.
İnşallah güzel sonuçlar çıkar canım rahim filminde hatta inşallah gerek bile kalmazYok canım rahim filmi cektircem regl bekliyorum kan vermem net çift çizgi görmeden. Bende hiç birşey yok hepsi kayboldusadece göğüslerim şiş o kadar. Sen test yaptın mı canim
Silik çizgi de pozitif sayılıyorKızlar bat ayın 16’sı. Üç gündür bel ağrım vardı. Arada bir özellikle geceleri pelvik ağrılarım oluyor karnım kasıklarım ağrıyor. İlk gebelikte de bu kadar yoğun ağrım bel ağrım olmuştu fıtıktan şüphelenmiştim. Sonra gebe olduğum ortaya çıktı. Tabi tam bat günüydü o zaman. Sonra olumsuz sonuçlandı gebeliğim. Bu sefer bel ağrım başladığında adetime 8 gün vardı. Ondan bi emin olamadım. Prodoctor marka erken gebelik testi vardı evde şimdi yaptım onu. Böyle bi ikinci çizgi oluştu. İlki kadar koyu değil ama içinden çıkan kağıtta öyle bi şey olması gerektiği de yazmıyor. Erken gebelik testlerinde de böyle oluyor mu? Yoksa kopkoyu olması gerekir miydi? 5 gün var bata. Yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?