- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #5.261
Günaydın canım, bende negatifi görmekten korkuyorum yapmıyorumGünaydın ben de bu sabah test yaptım negatif
Ben de korkuyorum da evde 7 tane testim vardı bugünü bekledim sabırla ama sonuçç ne yazık ki negatif. Bugün de ilginç bir şekilde hiç kasık ağrısı yokGünaydın canım, bende negatifi görmekten korkuyorum yapmıyorumgecikmeyi bekleyelim canım Yada yoksa da bebiş bir an önce adet olsakta kafamız rahatlasa
Canım benim çok üzüldüm merak etme olacak inşallah nasılsın şimdi?Canım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. partalina_ Veziir A ad000 M midnattsol Childdevelopment Mucizemmm16
Çok üzüldüm canımCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. partalina_ Veziir A ad000 M midnattsol Childdevelopment Mucizemmm16
Canım benim geçmiş olsunCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. partalina_ Veziir A ad000 M midnattsol Childdevelopment Mucizemmm16
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla tutunmasını sağlıcakla ilerlemesini sağlıcakla dünyaya gelip kucağınıza almanızı nasip etsinKızlar bu da bu sabahki ov ve gebelik testim , çok şükür var gibi, şuan kanda sıra bekliyorum inşallah ordada görürsem
Geçmişi bir kenara bırakıp bugüne ve yarına odaklanmalısın canım. Allah’ım affedicidir her en tövbeni et ama o geride kaldı biz kuluz hataya düşeriz beşeriz şaşarız ama doğruyu bulduktan, pişman olarak tövbe ettikten sonra içini ferah tut Rabbim affeder inşallah, sen kendini bu şekilde cezalandırıldığını düşünürsen zaten olmaz korktuğun başına gelir, çünkü olumsuzu çağırıyorsun olumsuz düşünüyorsun olumsuzlaştırıyorsun kendini toparlamalısın canım hayatta insanlar neler yapıyor neler görüyor bir günahımıza bir hatamıza takılı kalsaydık bu hayat geçmezdi Allah herşeye bir çare vermiş günah işleyen kuluna da tövbe vermiş affetmek için çok şükürİyi geceler kızlar ilk defa içimi dökmek istedim bu gece ilk defa eşimle çocuk mevzusunu konuştuk biz 2013 yılından beri birlikteyiz 2021 yılından beride evliyiz biraz zor oldu evlenmsmiz ailevi sebepler maddi imkansızlık falan filan ama ben ilk defa eşimde birine ait hissettim kendimi 2018 yılında nişanlandık 2019 yılında hamile olduğumu öğrendim ama bazı sebeplerden dolayı evli olmadığımız için ağlaya ağlaya kürtaj olmak zorunda kaldım. Yıl 2022 ben o zamanki kişiyle şuan evliyim ilk defa bu gece bizim neden çocuğumuz olmuyor diye soru bana ilk defa bu kadar çok yandı içim ilk defa bu kadar çok üzüldüm ama eşimi çok iyi tanıyorum nasıl merhametli bir insan olduğunu çok iyi biliyorum o zamanlar kürtaj olmayı ben istemiştim ona kalsaydı bunu yaptırmayacağınıda çok iyi biliyorum bu akşam ki konuşmamızda sorun sendede olsa bendede olsa ben hep yanındayım sen olsaydında böyle düşünürdün evlat edinilmeyi bekleyen yüzlerce çocuk var olmazsada evlat ediniriz dediğinde bana olan sevgisini birkez daha anladım. Ama benim atlatamadığım bir konu var “kürtaj” şuan bunları yazarken bile tir tir titreyerek yazıyorum ben bunu böyle olmasını o bebeği yok etmeyi hiç ama hiç istemezdim cahillikmi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum herşeyide hak ettiğimi düşünüyorum ama o ladar pişmanımki size bunu anlatamam sürekli tövbe ediyorum ama bu yaptığımın ( yaptığımızın ) savunulur bir tarafı olmadığını düşünüyorum. Allahtan tek istediğim bizi beni afffemesi. Bunu neden buraya yazdım bilmiyorum ama yıllarca bunun yükünü taşıdım ilk defa birine birilerine iç döktüm bu beni yükümü asla hafifletmiyor ben yıllarca bu sepebten anksiyeteler yaşadım şuandada düşündüğüm ben bunu yaptım allahta bana o duyguyu yaşatmıyor ben anne olmayacağım düşüncesi o kadar zor bir durumdayım ki bunu kimse nasıl anlatsam bilemiyorum hep dua ediyor tövbe ediyorjm allah beni , bizi affetsin bu anlattıklarımda bu foruma giren herkese bi ders olsun ne olursa olsun ne şartlarda olursa olsun hiç bir cana kıymayın pişmanlığı o vicdan yükü çok ağır oluyor
Sağol canımCanım benim çok üzüldüm merak etme olacak inşallah nasılsın şimdi?
Tabii Allah dermansız dert vermesin, ilk kez kendiliğinden olmuştu ve ilk kez 7.haftaya kadar geldim bebeğimi gördüm ama kalp atışı yoktu. Akşamına kanama başladı zaten. Bi daha cesaret edebilir miyim gerçi onu da bilmiyorum. Doktorumun söylediğine göre muhakkak genetik bi problem var ve bu ancak tüp bebekle çözülebilir ama bizim öyle bi imkanımız yok. Yani maddi olarak karşılasak da başka şehire gidip gelmem gerekecek, o da imkansız. Her zaman duam aynı, sağlıksız olacaksa, umutlandırıp da geri alacaksa hiç vermesin daha iyiÇok üzüldüm canımne desem boş biliyorum ama senin iyiliğin, sağlığın en önemli şey.. üzülmeden olmaz ama umutsuzluk yok olacaksa en sağlıklı şekilde olsun
Evet öyle kuzum ama hiç sağlıklı olamıyor işteCanım benim geçmiş olsunAma sağlıklı bir gebelik değilmiş ki düşükle sonuçlanmış öyle düşün canım Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklısıyla nasip etsin inşallah Durmak yok biz yılmayan durmayan kadınlar kulübünün azimli kadınlarıyız
Canım benim inan en az senin kadar üzüldüm sakın kendini çok yıpratma inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına bebek almak nasip olsunCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. partalina_ Veziir A ad000 M midnattsol Childdevelopment Mucizemmm16
G Gzmyts53 @sultansultan90 yaaaa siz hamişmisiniz yeni görüyorum Allahımmmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim aşkolar
Geçmiş olsun çok üzüldüm bende yaşadım onu ama geçiyor inanki peki sorun ne seninCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. partalina_ Veziir A ad000 M midnattsol Childdevelopment Mucizemmm16
Haklısın canım çok zorlu süreçler gebe kalmaya çalışmak ardından sağlıkla tutunmasını beklemek sağlıkla ilerlemesini ummak çok stresli malesef Allah biz kadınların yardımcısı olsunSağol canımdün kabus gibiydi, şimdi ağrım hafif var ama şükürler olsun yine. Ruhen iyi değilim
Tabii Allah dermansız dert vermesin, ilk kez kendiliğinden olmuştu ve ilk kez 7.haftaya kadar geldim bebeğimi gördüm ama kalp atışı yoktu. Akşamına kanama başladı zaten. Bi daha cesaret edebilir miyim gerçi onu da bilmiyorum. Doktorumun söylediğine göre muhakkak genetik bi problem var ve bu ancak tüp bebekle çözülebilir ama bizim öyle bi imkanımız yok. Yani maddi olarak karşılasak da başka şehire gidip gelmem gerekecek, o da imkansız. Her zaman duam aynı, sağlıksız olacaksa, umutlandırıp da geri alacaksa hiç vermesin daha iyi
Evet öyle kuzum ama hiç sağlıklı olamıyor iştetabii umut etmeye devam ama aynı şeyi bi daha yaşamaktan çok korkuyorum. Bu 3.kayıp oldu
Kuzum cok gecmıs olsunCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. partalina_ Veziir A ad000 M midnattsol Childdevelopment Mucizemmm16
Çok üzüldüm canım ya, Allahın vardır bi bildiği sıkma canını, inşallah en yakın zamanda tekrar kavusursunCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. partalina_ Veziir A ad000 M midnattsol Childdevelopment Mucizemmm16
Ay amin canım benim sağolasın inşallah her şey yolunda gider, bekleyn herkese de nasip ederHayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla tutunmasını sağlıcakla ilerlemesini sağlıcakla dünyaya gelip kucağınıza almanızı nasip etsin
Dün leke geldi bugün tık yok bekliyorum bende ağrım felan yok hiçHala ne gelen var ne giden 2-3 gündür adet ağrısı çekiyorum hele bugün kaç kere lavaboya gittim bu sefer kesin oldum diye bakıyorum yok aşırı derecede akıntım var anlamadım neler oluyorSende durumlar nasıl kuzum
Çok geçmiş olsunCanım kızlar günaydın. Dün düşük yaptım, sancılarla kıvranıp durdum. Yine nasip değilmişkaldığımız yerden devam, sizi takipteyim hala. Eylülde kalanlarla birlikteyiz yine. partalina_ Veziir A ad000 M midnattsol Childdevelopment Mucizemmm16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?