- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.761
Evet hatta ne sağıma ne de soluma dönüp uyuyabiliyordum. İnşallah sizin de vardırmesela yatakta dönerken aniden gelen batma var mıydı? bu sabah oldu bana birden kasığım çok battı ama enfeksiyon mu başka bişey mi çözemedim.
Çok sevindim nasıl hamile kaldınız ne kullandınız acaba gelen ay konuşmuştuk sizinle13 Ağustos beni hamile olarak ekleyebilirsin pozitifi gördüm çok şükür darısı isteyen herkese inşallah
Aynen öyle valla kuzu inşallahAy hadi inşallah sıra bize gelmiştir artıkbende reglin 4. Günündeyim biraz erken geldi regl bu sefer. Sanırım histereskopi yüzünden böyle oldu
çok teşekkür ederim inşallahEvet hatta ne sağıma ne de soluma dönüp uyuyabiliyordum. İnşallah sizin de vardır
Geçen ayla birlikte toplam 4 defa çatlatma iğnesi yaptım ama hiç biri tutmadı bu yüzden tedaviye ara verdimm. İnnovatia ovulasyon testi var ısrarla öneriyorum bana uğurlu geldi inşallah size de gelir. Yumurta gelişimi süresi içinde günde yarım avakado tükettim kuru incir ve badem de tukketim. Ovulasyon testinde pik gördüm havuç tüketmeye başladım bir diğer gün çatlama gördüm. 10 gün sonra erken gebelik testi yapınca pozitifi gördüm. Ama inanın hiç beklemiyordumm. Çatlatma iğnesi etkisini sürdürmüş olmalı ki yumurtalama gördüm yoksa kendi kendime yani ilaçsız ne yumurtamam vardı ne de doğal olarak adet görüyordumÇok sevindim nasıl hamile kaldınız ne kullandınız acaba gelen ay konuşmuştuk sizinle
Yok estağfurullah istediğinizi sorabilirsiniz bende böyle hep soru soruyordum. Yumurtalamadan 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım çok silik pozitif gördüm iki Gün sonra kan verdim pozitif çıktıçok teşekkür ederim inşallahkendiniz mi öğrendiniz yoksa kandan mı çıktı benim bat 17 gözüküyor daha bir hayli var. biraz fazla sorduysam kusura bakmayın lütfen
İlaç değil kuzum o bitkisel advictor aynı zamanda insülin direncini dengeliyor kilo varsa tatlı istegini de kesiyoe bence gene de bir doktora at tahlillerini en azından ne dicek onada sormus ol ovülasyon da yap tabiki ama sana tavsiyem regl bitti 3-2-3-2 yöntemini dene illa ürün kullanmaya gerek yok bunun için regl bittikten sonra ilişki sonrasında 3. Gün ilişki sonra 2. Gün ilişki şeklinde git olucak kuzum insallah rabbim nasip etsin en kısa zamanda hemdeAşko ben düşünüyorum o advictoru aslında ama şu kpssyi atlatana kadar ilaç falan kullanmayıp düz devam edicem kilo falan vermeye çalışırım o arada sonrası nasip zaten. Eşim ovulasyon yapalım diyor doktorda tavsiye etmiş sanırım ben duymadım. Belki onu yaparım. Dua edin bize ya
Çok üzdüler beni köyde ya her gören çocuk yap zamanı artık falan diyor
Hayırlı olsun bitanem bata kaç gün vardı ve kaç değer ile öğrendinYok estağfurullah istediğinizi sorabilirsiniz bende böyle hep soru soruyordum. Yumurtalamadan 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım çok silik pozitif gördüm iki Gün sonra kan verdim pozitif çıktı
Bata 3 gün var 45.30 çıktıHayırlı olsun bitanem bata kaç gün vardı ve kaç değer ile öğrendin
Aynen oyleymıs kuzum benımhadı kolayca geçsin kuzu :) zaten hıssetmeyeceksın cok kolay
Kızlarkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Kızlar beta sonucum çıktı 14.99 ne olabilir yükselir mi acaba?kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Bende dün 8 gün varken hgc 30 ile öğrendim.Bata 3 gün var 45.30 çıktı
Bat geçti mi canım umutlandirmak istemem ama bence yükselirKızlar
Kızlar beta sonucum çıktı 14.99 ne olabilir yükselir mi acaba?
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerler inşallahGeçen ayla birlikte toplam 4 defa çatlatma iğnesi yaptım ama hiç biri tutmadı bu yüzden tedaviye ara verdimm. İnnovatia ovulasyon testi var ısrarla öneriyorum bana uğurlu geldi inşallah size de gelir. Yumurta gelişimi süresi içinde günde yarım avakado tükettim kuru incir ve badem de tukketim. Ovulasyon testinde pik gördüm havuç tüketmeye başladım bir diğer gün çatlama gördüm. 10 gün sonra erken gebelik testi yapınca pozitifi gördüm. Ama inanın hiç beklemiyordumm. Çatlatma iğnesi etkisini sürdürmüş olmalı ki yumurtalama gördüm yoksa kendi kendime yani ilaçsız ne yumurtamam vardı ne de doğal olarak adet görüyordum
Yükselir canım inşallahKızlar
Kızlar beta sonucum çıktı 14.99 ne olabilir yükselir mi acaba?
MaşallahBende dün 8 gün varken hgc 30 ile öğrendim.
Kaset testte çıkmaması çok normal. İnnovatianin erken gebelik testini kullan varsa orda çıkar inşallah. Benim yumurtlamadan 10 gün sonra silik çıktı çatlatma olsa 9. Gün oluyorHayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerler inşallahBende bu ay ilk defa innovita kullandım inşallah bana da şans getirir bugün sabah normal kaset test yaptım negatifti bata da 2 gün kaldı yumurtlama gününden sonra mı 10 gün saydın canım yoksa çatlama gününden sonra mı?
Benimde yumurtlama zamanından beri aşırı kasık ağrılarım var
Üst üste 4 kez femara mı kullandınız yaniGeçen ayla birlikte toplam 4 defa çatlatma iğnesi yaptım ama hiç biri tutmadı bu yüzden tedaviye ara verdimm. İnnovatia ovulasyon testi var ısrarla öneriyorum bana uğurlu geldi inşallah size de gelir. Yumurta gelişimi süresi içinde günde yarım avakado tükettim kuru incir ve badem de tukketim. Ovulasyon testinde pik gördüm havuç tüketmeye başladım bir diğer gün çatlama gördüm. 10 gün sonra erken gebelik testi yapınca pozitifi gördüm. Ama inanın hiç beklemiyordumm. Çatlatma iğnesi etkisini sürdürmüş olmalı ki yumurtalama gördüm yoksa kendi kendime yani ilaçsız ne yumurtamam vardı ne de doğal olarak adet görüyordum
Kullandım çok çok hayali bir çizgi çıktı ama minnakkurabiyelere yazdım adet gecikmesi olmadan yapmanızı tavsiye etmiyorum dedi yumurtlamadan 14 gün sonra yapılacak dedi kafam karıştı o yüzden size sormak istedim sizin ki baya erken belli etmiş kendini maşallahKaset testte çıkmaması çok normal. İnnovatianin erken gebelik testini kullan varsa orda çıkar inşallah. Benim yumurtlamadan 10 gün sonra silik çıktı çatlatma olsa 9. Gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?