- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 18
- 26
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.181
Merhaba beni de ekleyin lütfen. Bat 27 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Morelim bozuldu ya sabah şimdide sarı akıntım var kesin olucamCanım o adet ağrısı bende sürekli var şuan, ve daha bata var 4 gün önceden olmuşluğun var mı? Belki de bebiş vardır (inşallah) onun ağrısıdır regl olana kadar ümidini kesme birde silik görmüşken
İnşallah canım bugün biraz daha rahatımKesinlikle etkiliyor
Bende geçen ay böyle yaptım ve 6 ay düzenli gelen adetimin düzenini bozdum
Bu az ne zaman canımız isterse o zaman ilişkiye girmek istiyorum
Benek için değil onu düşününce çok stres oluyor
Sende stres yapmamaya bak kuzum
Olacak elbet bizde de
Moralin bozulmasın canım regl olana kadar ümidini kaybetmeMorelim bozuldu ya sabah şimdide sarı akıntım var kesin olucam
Amin canım hepimiz hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gebe oluruzMoralin bozulmasın canım regl olana kadar ümidini kaybetmeEğer regl olursan da kısmet kuzum hiç üzme kendini diğer ay denersiniz tekrar en hayırlı zamanda gelecektir bebişler
Ben çizgi görme konusunda baya körümdür ama bana göre bile hafif çizgi var gibi1 hafta kala gelen test yapma sevdasına yenik düştümgözlerimi odaklayınca kimsenin görmediği çizgiyi görüyorum sanki
EvetKızlarrr yukardaki dünün aşağıdaki bugünün testi pik demi kesin olaraakk
Şahsen ben oldumBaşladı mı regli kuzumdarısı başıma ya olsamda rahatlasam bu gidişle bende adet olunca test yapcam hala ikna değilim bakalım olunca ikna olcam mıığğ
İyi yaptın canım hoşgeldinMerhaba hepinize kızlar
Umarım herkesin hayallerine kavuştuğu bir ay olur.
Ben de aranıza katılayım çok mantıklı mı bilmiyorum amabiz de durumlar karışık çünkü normalde çocuk sahibi olmaya karar verdik ama eşim sma taşıyıcı testi vermişti aylardır onun sonucunu bekliyoruz ve bu ay da çıkmadı sonuç maalesef. Biz de bu hafta tatildeyiz ve yanımızda getirdiğimiz ekipmanlar bitince aman zaten olmaz ya bir seferden bir şey diyerek korunmadık. Normalde yumurtlama günüm dündü ama takvim bugünü de yeşil gösteriyor.
Muhtemelen tutmuş olma ihtimali çok çok düşük hatta bence imkansız çünkü kolay hamile kalabilen biri olduğumu sanmıyorum daha önce kaza falan çok yaşadık çünkü hiç gebelik olmadı
Yine de 20 Ağustos ile aranıza katılayım action olsunbeni de yazar mısın listeye canım turuncu agac
Evet canım pik olmuş değerlendir muhakkak bugünü ve sonraki 3 günüKızlarrr yukardaki dünün aşağıdaki bugünün testi pik demi kesin olaraakk
Hoşgeldin canımMerhaba hepinize kızlar
Umarım herkesin hayallerine kavuştuğu bir ay olur.
Ben de aranıza katılayım çok mantıklı mı bilmiyorum amabiz de durumlar karışık çünkü normalde çocuk sahibi olmaya karar verdik ama eşim sma taşıyıcı testi vermişti aylardır onun sonucunu bekliyoruz ve bu ay da çıkmadı sonuç maalesef. Biz de bu hafta tatildeyiz ve yanımızda getirdiğimiz ekipmanlar bitince aman zaten olmaz ya bir seferden bir şey diyerek korunmadık. Normalde yumurtlama günüm dündü ama takvim bugünü de yeşil gösteriyor.
Muhtemelen tutmuş olma ihtimali çok çok düşük hatta bence imkansız çünkü kolay hamile kalabilen biri olduğumu sanmıyorum daha önce kaza falan çok yaşadık çünkü hiç gebelik olmadı
Yine de 20 Ağustos ile aranıza katılayım action olsunbeni de yazar mısın listeye canım turuncu agac
Canım beni de ekler misin? Bat 24 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Ayyy inşallah yaaaa içim içimi yiyo sürekli test yapmak istiyorum şuannBen çizgi görme konusunda baya körümdür ama bana göre bile hafif çizgi var gibiinşallah doğru görüyoruzdur
Sma testi evliler ücretsiz yapabiliyor muHoşgeldin canımcanın burda hiç sıkılmaz deli dolu geçiyor burada günler bizde sma testi vermiştik gebelik düşünmeye başladığımızda 84 gün sonra çıkmıştı bizim sonuçlar ama Mart ayıydı o yüzden erken çıkmış olabilir sizinki yaz ayına denk geldiyse talep çoktur düğünler de çoğaldığı için o yüzden gecikmiştir inşallah en kısa zamanda açıklanır ve sonucu güzel gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?