- 30 Haziran 2022
- 1.724
- 3.694
- 63
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.141
Aynıyım bebişim sabah test yaptım dune bakış biraz daha koyu çıktı şu şekilde. Sabah da az biraz kahverengi akıntım geldiİnşallah bebeğin seninledir canım❤ dün kaçırmışım yazışmalardan ne durumdasın?
Sağlıkla kucağına al canım inşallahAynıyım bebişim sabah test yaptım dune bakış biraz daha koyu çıktı şu şekilde. Sabah da az biraz kahverengi akıntım geldi
Devlette sıra bulamadım özel de de Perşembe gününe vardı anca ona aldım kuzumSağlıkla kucağına al canım inşallah❤❤ bir doktora gidebilsen iyi olucak
Özele acilden gitsen bakmazlar mı ki acaba ? Perşembeye çok varmışDevlette sıra bulamadım özel de de Perşembe gününe vardı anca ona aldım kuzumama ben hala trst bozuktur diyorum inanamıyorum oyuzden sevinmek de istemiyorum. İki test de arka arkaya pozitif çıkmaz herhalde laqouick marka gerçi iyi de ama bakalım sabah tekrarlayacagim testi mi
Aslında önce salı günü sağlık ocağında kan vericem canım testim hala pozitif çıkarsaÖzele acilden gitsen bakmazlar mı ki acaba ? Perşembeye çok varmış
Bence yarın sabah ver canım sağlık ocağında sonuç ertesi güne cıkıyo çünküAslında önce salı günü sağlık ocağında kan vericem canım testim hala pozitif çıkarsa
Evet resmen belli ikinci çizgi hayırlı olsunnYukarıda olan dünkü testim alttaki ikisi bugun koyuluk artmış sanki.Testin 1i kırık çıkınca bozuktur belkı diye 2. testi de yaptım.hepsi aynı marka testler yaptım saatleri de birbirine yakın.bat 5 agustostu.
aynı durumdayız dün kanamam oldu regle daha 9 gün var lekelenme de değil yani baya baya pıhtılı kanama,regl ağrısı gibi ağrım da varYa kuzum ama benim adetime daha 9 gün var ara ara da çok az kanamaların oluyor oyuzden kafam karışıyor emin olamıyorum
Çok tesekkür ederiim :))Evet resmen belli ikinci çizgi hayırlı olsunn
Merhaba ben çatlatma iğnesi yaptığım için test yapmayacağım. Duphaston kullanıyorum çarşamba bitecek zaten perşembe belli olur herşeyKızlarrrr @sinemmlendi @Safiye19 M midnattsol @Cansu1414 batımıza son 5 gün kaldı test yapanınız var mı? Yada ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Herhangi bir Belirti yaşıyor musunuz?
Kesinlikle etkiliyorArkadaşlar bir şey danışacağım? Stres yapmak gebeliği engelleyen bir durum mu gerçekten? Ben 2 aydır deniyorum ama çok stresliyimstres yapıyorum diye dahada çok stresleniyorum
Sanki ben de görüyorum inşallah doğru görüyoruzdur1 hafta kala gelen test yapma sevdasına yenik düştümgözlerimi odaklayınca kimsenin görmediği çizgiyi görüyorum sanki
Ben de görüyorum ne zaman böyle oldu, hemen mi çıktı yoksa biraz bekledikten sonra mı?1 hafta kala gelen test yapma sevdasına yenik düştümgözlerimi odaklayınca kimsenin görmediği çizgiyi görüyorum sanki
İnşallah güzel sonuç alırsınız bence de çizgi varHemen çıktı ama ben bakarken şaşı oldumkendi kendime de gelin güvey olmak istemiyorum. Kaç gün sonra tekrarlamalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?