- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
- 83
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.121
Kanama normalde olabilir olmayabilir de benim sana tavsiyem doktora muayene olmaya git bir problem varsa iğne fitil vs verirler. Suan hamilesin bundan eminiz Allahın izniyle. Ama bebek konusunda hiç birseyi ihmal etme. Öyle kıymetli ki evlat. hiç bir risk almamaya calıs hemen doktora git. Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesinYa kuzum ama benim adetime daha 9 gün var ara ara da çok az kanamaların oluyor oyuzden kafam karışıyor emin olamıyorum
Hayır öyle birsey yok kuzum. Lütfen doktora muayene olmaya git daha bebek küçüktür deme kanaman varmıs bak progestan verir muhtemelen vernezsede ne oldugunu bilirsin kist testi pozitif cıkarmazŞimdiye kadar bana hiç kist teşhisi konmadi acaba kist var da o mu testinde silik çizgi çıkartıyor diyorum bütün olumsuzlukları düşünüp umutlanmak istemiyorum sanırım hiç böyle bişey duydunuz mu kızlar kist kaset teste etki eder mi
Bence kırmızılar gelene kadar ümitsizlenme kuzum bekle bakalım bir kaç gün daha ins koyulasır yaEki Görüntüle 3108951
Alttaki dün gecenin üsteki sabah yaptığım. Evet hafif silik var ama koyulasmasi gerek miyor mu bende umitlenmistim
Aaaa çok yanlış bir kararSosyal medya hesaplarimi kapattom doye telefonu alinca buraya girmekten baska isim kalmiyor
İnşallah canımBence kırmızılar gelene kadar ümitsizlenme kuzum bekle bakalım bir kaç gün daha ins koyulasır ya
Benim de kuşum var . Kediye ben bakamadımYaa bende cok istiyorum olmasini bende cok yalnizim esim hep nöbette kedi sahiplendik aşılarını bakimlarini yaptırdık kaçtı gitti o daevet problem yok elhamdülillah. Olsa anlatacağım ama yok bende gideceğim kadin doğuma bir bakalim yeniden adetlerim cok aşırı ağrılı geçiyor heo öyleydim ağrı kesici cok alıyorum ondan mi olmuyor bilmiyorum anlamıyorum
Gidin gidin azıcık başka şeyler yapınBenide kovar mısın buralardan aşko
Koyulasmasi gerekiyordu evet ama kanamanizda olmadıysa, bence bi doktora gidin beta bakılsın tekrar, çünkü gebelik olmasa kanamada başlamalı .Merhaba arkadaslar, ben bat günü kan vermistim 20 cikmisti , biraz zaman gecsin diye bi daha kan vermedim. Bugün ilk idrarla kaset test yaptim ama cok cok silik görünüyor. Bat günü daha koyuydu. Bu durum hayra alamet değil galiba
Devlette yer bulamıyorum kuzum olmadı özele bir gideyim hemen doğru diyorsun mesela şuan kahverengi akıntım geliyor hala az azHayır öyle birsey yok kuzum. Lütfen doktora muayene olmaya git daha bebek küçüktür deme kanaman varmıs bak progestan verir muhtemelen vernezsede ne oldugunu bilirsin kist testi pozitif cıkarmaz
2 saat sıvı tüketmeden yapıyorum her gün aynı saatte. olbilir canım bilmediğim için tuhaf geldi sadece inşallah bende hamile kalırım kızıma klomenle kalmıştım bu sefer kendiliğinden olsun istiyorum12. Veta 14. Günden başlar koyulaşmaya. Sıvı alınjyla ilgili olabilir siliklij. Bende kullandm öyle hamile kaldm. Bende 17. Ve 18 günde pik gördm
Kahverengi akıntı normal kabul ediliyor aslında ama her zaman tedbir iyidir. Bir tıp merkezine gitsende olur özelede gidemezsenDevlette yer bulamıyorum kuzum olmadı özele bir gideyim hemen doğru diyorsun mesela şuan kahverengi akıntım geliyor hala az az
Kuzum bata daha var dimi dur bakalım üzme kendini hemen ❤ hem yoksada önümüze bakarız napalim hiç üzme kendini zamanı var demekki ❤❤Tatlimlar test yaptım bir daha da yapamam çünkü bittive tabiki negatif sabah regl sancilarla uyandım yapayım dedim tek çizgi çıkan silik çizgiler doğru değilmiş demekki ya da yine kimyasal geçiriyorum hayırlısı böyleymiş demekki olsaydı koyulasirdi günden güne ama siliklesiyor @Demgey3 S sultansultan90 @Gzmyts53 Mucizemmm16 @venevv ve diğer kızlar
Aynen kuzum alıştım artık yapacak birşey yok yola devamKuzum bata daha var dimi dur bakalım üzme kendini hemen ❤ hem yoksada önümüze bakarız napalim hiç üzme kendini zamanı var demekki ❤❤
Başladı mı regli kuzumHem adet olup geç test yapan oldu mu ben yaptımkızların dediği gibi beynimi ikna etmem lazımdı sonunda çıldırdık ha bu arada tertemiz çıktı test
İnşallah bebeğin seninledir canım❤ dün kaçırmışım yazışmalardan ne durumdasın?İnşallah kuzum forumda böyle olan arkadaşlarımda var gördüm ama yine de umutlanmak istemiyorum tabi yarın da testi tekrarlayacagim bakalım
Bana da iyi gelicek ama girmeden durabilirsemGidin gidin azıcık başka şeyler yapınmesela ben buradan çıkınca eşimle tartıştım çocuk fikrinden de o şekilde uzaklaştım mesela şaka bir yana başka şeyler lazım kızlar. Buraya girmemek biraz daha iyi gelecek bana eminim . Bende bir dahaki aya hiç birsey yapmayacağım kür falan. Amaannnn elbet olacak .
Aynen kuzum sağlıklı olalım da inşallah bebişlerde zamanını bekliyordur biz çok acele ediyoruzAynen kuzum alıştım artık yapacak birşey yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?