- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #4.001
Adetin kaçıncı günü yapmaya başladınKızlar 4 gündür ovu testi yapıyorum ilk defa kullandığım için çok bilmiyorum sanki gün geçtikçe daha silik oluyor
Ben doktoruma sordum. Bende çok takmıştım. Fizyolojik açıdan etkisi yok stresin bu konuyu çok düşünüyor olmanın ama psikolojik açıdan seni yıpratır dediArkadaşlar bir şey danışacağım? Stres yapmak gebeliği engelleyen bir durum mu gerçekten? Ben 2 aydır deniyorum ama çok stresliyimstres yapıyorum diye dahada çok stresleniyorum
Ben görmüştümKızlar bakar mısınız adetime 5 gün var prodoctor marka test yaptım ilk başka çok belirgin olmayan bı çizgi vardı sonradan belirginleşti yanlış sonuç gösterebiliyormus galiba daha önce bu testten kullanip yalancı pozitif gören oldu mu aceba
Ama seninki baya belirgin vardır benceKızlar bakar mısınız adetime 5 gün var prodoctor marka test yaptım ilk başka çok belirgin olmayan bı çizgi vardı sonradan belirginleşti yanlış sonuç gösterebiliyormus galiba daha önce bu testten kullanip yalancı pozitif gören oldu mu aceba
Verdim canım kan en geç 2 saate çıkar dediHemen çıkar canım orda yarında ben gireyim özele sabır edemicem senin âdete kaç gün vardi banada hemen haber ver kiz benide panik ettin
Teşekkür ederim canım ya böyle çaylar içmeye korkuyorum biraz bir de yurt dışında olacağım böyle çay yapıp içme şansım olmayabilir deCanım aslan pençesi çoban çantası civan perçem karıştırıp gunde Bir bardak iç aktar bana öyle demişti
Ozaman vardır kuzum 10 gün varken cıkması baya erken 5 gün kala falan tekrar testi tekrarla varsa koyulaşacaktır muhakkakEvet kuzum ilk 5 dakika içinde çıktı
Kızlar iyi akşmlar bugün giremedim, gebe olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum hali hazırdaki hamişlere güzel sağlıklı gelişmeler diliyorum, benim gibi bu ay hayal kırıklığı yaşamış olanlara da eylül ayında müjde almayı diliyorum
Bir şey soracağım sizlere ben yumurta tembelliği yaşıyorum biraz, temmuz ayında ovülasyon testi ile yakalamıştım yumurtlamayı ama nasip olmadı. Ama bu ay ovü yapamayacağım seyahatte olucam. Yumurtalıklara iyi gelen yumurtlamama yardımcı olacak önerleriniz var mıdır, avokado yemeye çalışıyorum,sağlıklı beslenirim genelde bunlara devam edicem günde 2 kuru incir yeyip düzenli yürüyüş falan da yapmaya çalışıcam. Başka ne önerileriniz olur yumurtlama için çok teşekkürler şimdiden yazacak arkadaşlara
Verdim canım kan en geç 2 saate çıkar dedi
Ben oğlumu bu marka testle bundan dahada silik şekilde öğrendim şuanda ayağımda uyutmaya çalışıyorum :)) yalancı pozitif yaşayan oldumu bilmiyorum ama ben doğru sonuç almıştımKızlar bakar mısınız adetime 5 gün var prodoctor marka test yaptım ilk başka çok belirgin olmayan bı çizgi vardı sonradan belirginleşti yanlış sonuç gösterebiliyormus galiba daha önce bu testten kullanip yalancı pozitif gören oldu mu aceba
Kızlar 4 gündür ovu testi yapıyorum ilk defa kullandığım için çok bilmiyorum sanki gün geçtikçe daha silik oluyor
AA ilk defa böyle gördüm acaba bi kaç güne kadar tekrar artar mı ki
Ya tamam canım öyleyseEvet erken gebelik daha iyi zaten. Sabah yap daha iyi olur
Ben bursada anadolu hastanesine gittim 85 tl ödedim.RRabbim utandırmasın hadi bekliyorum büyük heyecanla.testin resmi var mi bakayım bi benimki gibi mi bide tahlile ne kadar aldılar canim yarin gidersem bende bileyim ücreti
Hadi dualarım seninle inşallah bakalımBen bursada anadolu hastanesine gittim 85 tl ödedim.
Eki Görüntüle 3108864
Bence var kuzum bende prodoctor marka testle oğlumu böyle öğrenmiştim beta biraz düşük çıkabilir sadece ama endiselenmeBen bursada anadolu hastanesine gittim 85 tl ödedim.
Eki Görüntüle 3108864
Allahım inşallah yaaBence var kuzum bende prodoctor marka testle oğlumu böyle öğrenmiştim beta biraz düşük çıkabilir sadece ama endiselenme
Etiketle merak ettim canm sonuç hemen çıkar mı kiAy gidicem beş dkya çıkıyorum evden özelde vericem sonuç ne zaman çıkar acaba
Ay heyecanlandım bende mutlaka haber ver senden haber bekliyorum bende beni de etiketleeeeVerdim canım kan en geç 2 saate çıkar dedi
Ben prodoctorla yapmıştım 7-8 gün kala sonra asırı silik cıkınca 4-5 gün kala normal kaset test yapmıştım ondada silik çizgi çıktı biraz daha belirgindi hemen kan verdim 34 çıkmıştı yani prodoctordaki sonucla versem muhtemelen daha düşük çıkıcaktı o yüzden düşük çıkarsa da endişelenme önemli olan sonuctan sonra beta hcgnin nasıl arttığıAllahım inşallah yaa
Canım inşallah ya dua edin çok heycanlıyıım ilk defa kan testi verdim eşiminde haberi yokAy heyecanlandım bende mutlaka haber ver senden haber bekliyorum bende beni de etiketleeeeinşallah güzel bir haber gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?