- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Üzüldüm canım geçmiş olsun. Canım bende kimyasal geçirdim cok fazla sancıyla kanamam başlamıştı hastaneye gittim doktor bana hamile falan değilsin demişti eve gidip test yaptığımda hala baya baya pozitifti kaset testte o gün ki kan değerim 7 küsürdü yavaş yavaş düşer değer illa sıfıra düşmesi gerekmez kanamayla birlikte sıfırlanır değerinArkadaşlar merhaba gebelik planlıyorum ama başıma gelenleri sizinle paylaşmak istiyorum belki yaşayan fikir verecek birileri çıkar. Ben 22 haziranda adet oldum 5 gün gecikmişti sonra ovulasyon testi sürekli pik çıkınca gebelik testi yaptım pozitif çıktı doktor düşürmüşsün adetinde kimyasal gebelik dedi ve hcg değerlerim 27,34,35 sonra baktırmadım bu ayın 10 unda kahverengi lpıhtılı kanamam başladı hala devam ediyor doktor hcg 0 lanınca kanaman olur demişti bende uzun sürünce hcg değerimi merak ettiğim için gün içinde çay faslı sonrası gebelik testi yaptım pozitif çıktı neden pozitif çıktı 0 lanmadıysa neden kanamam var lütfen yardımcı olun
Bakmıştır belki oda diğerleri gibi önemliMerhaba canım benim hormonlara bakıldı lh, e2, FSH, TS, prolaktin, progesteron falan hsg de çekildim bir sorun görmedi doktor olmazsa altı ay sonra gel dedi ama bu amh denilen şeye çok denk geldim ne oluyor tam olarak bide bende niye bakmadılar acaba
kızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
anne adayları bat sonuç @ad000 1 Ağustos @mucizebekliyorum1 1 Ağustos @Petunya508 1 Ağustos @ucge 1 Ağustos @Waweylaaaa 1 Ağustos @sultansultan90 1 Ağustos @Kimdemi38 2 Ağustos @Melekbebekannesi 2 Ağustos @Gobekadimyokbenim 2 Ağustos @miresl 2 Ağustos @Gulela gul 2 Ağustos @Eslem1234 @caca3344 3 Ağustos @mehrunnisa 3 ağustos @iyilikperisi92 3 Ağustos @Cgh 3 Ağustos @mucizeyimben 5 Ağustos @handan021 5 agustos @mavimtrak5 5 Ağustos @santrifuj 6 Ağustos @busemakilic 6 Ağustos @Derinvebebekleri 6 Ağustos @Zekraa 6 Ağustos @beautifulwoman 6 Ağustos @Sevm57 7 Ağustos Rosegold0 9 Ağustos @sinemmlendi 11 Ağustos @gulayseT 12 Ağustos @beyhudertler 13 Ağustos @angel0003 13 Ağustos @izmir351925 13 Ağustos @Beybiumutlari 13 Ağustos @Minicikfzt 14 Ağustos @cerenay000 14 Ağustos Z ZorluBekleyis 15 Ağustos turuncu agac 16 Ağustos @canancan11 16 agustos @thebluewine 16 Ağustos @Runam 17 Ağustos @yase09 17 Ağustos @CloudCloud 17 Ağustos B BirMucizeOlsunb 18 Ağustos @akgnss 18 Ağustos @tubacikom 19 Ağustos @Mira35i 19 Ağustos @pozitifbiri
Bu ay 3 2 3 2 yöntemiyle deniyorum.ve eş paketi..
Sana özelde anlatılamMerhaba topiğe yeni geldim ve baştan başladım okumaya burada dediğiniz yöntem nedir acaba ve eş paketi nedir?
Ne zaman vermiştin canımAmh yumurta rezervi demekmiş buda benim sonucum nasil sizce kizlar bakin biEki Görüntüle 3100172
Yok canım bakmadı tüm sonuçlarımi çıktı halinde de aldım e nabızdan da kontrol ediyorum yani bakmadıBakmıştır belki oda diğerleri gibi önemli
Teşekkür ederim kuzumKızlar hellööö❤
turuncu agac canım topiğin hayırlı uğurlu olsun bol bebeli olsun inşallah ❤
Aşkolar bu ay listeye girmiycem çok fenalardayım ama sizi takipteyim ❤❤
Bat tarihi belli miBeni de ekler misin
29 Haziranda adetin3. Gunu 29Ne zaman vermiştin canım
Bazı değerleri bilmiyorum canım ama bildiğim bazıları normal FSH, prolaktin, tsh29 Haziranda adetin3. Gunu 29
18 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Bazen yumurtlama döneminde kanama olabiliyomus bende de oldu gebeyim sandim test yaptim.negatif doktora gittim alttan bakti etti kan verdim negatif bazen böyle olur her kadinda ara kanama dedi, 2 3 gun ara ara kanama gelmisti bende de agriyla birlikte yumurtlama diye iliskie girip değerlendirdik ama bilemem hayirlisi suan agrim sizim yok kanamada yoKızlar herkese merhaba buraya yeni geldim, biz de bi kaç aydır bebek istiyoruz ama benim yumurtlamalarım düzenli değil maalesef hala hamile kalamdım nasip tabi.
Şimdi şöyle ki ben 25 haziranda adet gördüm 4 temmuzda doktora rutin kontrole gittiğimde yumurtlama yok dedi sonra eve geldiğimde o günki ovulasyon testimde pik gördüm kaç zamandır yapıyodum hiç öylesini görmemiştim. Değerlendirdik ne olur ne olmaz diye, 8 temmuzda kanamam oldu doktora yazdım adet dedi ama 3 gün sürdü normalde 1 hafta sürer. Ben de o günden beri 4 temmuzda yumurtlama olduysa üzerinden 17 gün geçsin diye bekledim test yapmak için bu sabah negatif çıktı kan da negatif çıktı ama benim göğüs ve kasık ağrım var. Göğüs ağrısı hiç yaşamam reglde falanda küçükler diye sanırım ama bu sefer sancıyolar sanki, kasıklarımda da ağrı var hissediyorum dizimi katlayınca sıkışıyo sanki sağ kasığımbugün yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu ama ovülasyon negatif yine kafam ayrı kalbim ayrı karışık inanın. Dertleşebileceğim hiç yakınım yok, var mı bu yaşadıklarımı yorumlayabilecek olan Belirti dediklerim belki psikolojik belki yumurtlama zamanım bilmiyorum yumurtlama zamanında böyle belirtiler gören var mı? Ve akıntı günü mü olur illa yumurtlama aydınlatabilecek var mı beni
Benimde 1,42 ydi mayista haziranda baktirdim 1.13 anlamadim yaAranız da benim gibi amh düşük olan varmi benim 0.186
Bi gun iliski bi gun bos tekrar bi gun iliski sonra bi gun bos diye biliyorum benBen gün aşırı ilişki oluyor 3 2 dediğiniz bir 3 günde bir bide 2 günde bir oluyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?