- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.701
Bende içiyorumYa ben ilk hamileliğimde bazen sigara bile içtim kurban olduğum Rabbim vereceği varsa oluyor
İnşallaahhh hepimiz görürüzzzturuncu agac Canım 7 agustos benide silebilirsin Bu ay negatif gören herkesle Eylül topiginde pozitif görebiliriz inşallaaahh Dualarım hepimizle
Kız dur bi daha bir hafta var testlerin idrardaki beta değerini ölçme şeyleri var belli bi değerin altındaysa çıkmıyo zaten kendini strese sokmasana durduğun yerdeHiç birşey yok tertemiz
Bende bırakamıyorumBende içiyorumkesinlikle öyle ☺ bırakıcam azaltcam diyince daha çok içiyorum o yüzden artık saldım
Bende böyle yapa yapa erken adet oldumKız dur bi daha bir hafta var testlerin idrardaki beta değerini ölçme şeyleri var belli bi değerin altındaysa çıkmıyo zaten kendini strese sokmasana durduğun yerde
Valla kuzum bende 13 senedir içiyorumBende bırakamıyorum
Biraz azaltmak adına ben nikotin sakızı çiğniyorumBende içiyorumkesinlikle öyle ☺ bırakıcam azaltcam diyince daha çok içiyorum o yüzden artık saldım
Sakız denedin miValla kuzum bende 13 senedir içiyorumve bırakamıyorum ne kadar istesem de olmuyo
Bende kendimi gerdim yok yere kaç gündür yoksa yoktur Allah allahBende böyle yapa yapa erken adet oldum
Yok kuzum denemedim cooookk önceden toz alıp kullanmıştım işe yaramamıştı bi daha da denemedim hiç bişeySakız denedin mi
Ben geçen gün kendime ceza verdim ve buraya giremedim . Eşime de testleri sakla dedimBende kendimi gerdim yok yere kaç gündür yoksa yoktur Allah allahdiyorum ve pazartesi eczaneler açılınca gör bide beni
Valla bende günde iki taneye indirdim sakız sayesindeYok kuzum denemedim cooookk önceden toz alıp kullanmıştım işe yaramamıştı bi daha da denemedim hiç bişey
Yaa kuzum üzülme hcg artmadı mı ne zaman yaptırdın testi ama ikinci çizgi görünüyor netCanımturuncu agac benim kimyasal gebeliğe dönüştü. Doktordan geliyorum şimdi kanama alanları oluşmaya başlamış bi tane daha beta HCG ver ama yüksek ihtimalle kimyasal dedi listeden çıkartabilirsin canım yeni bat eylülü bulur artık Allah hayırlısını versin inşallah hepimize hepimiz kavuşuruz sağ salim bebeğimize
Canım benim çok geçmiş olsunCanımturuncu agac benim kimyasal gebeliğe dönüştü. Doktordan geliyorum şimdi kanama alanları oluşmaya başlamış bi tane daha beta HCG ver ama yüksek ihtimalle kimyasal dedi listeden çıkartabilirsin canım yeni bat eylülü bulur artık Allah hayırlısını versin inşallah hepimize hepimiz kavuşuruz sağ salim bebeğimize
Oo çok iyi maşallah sana canım ❤ inşallah darısı başımaValla bende günde iki taneye indirdim sakız sayesinde
Bende kendime ceza vericem vallahi sözde bu ay girip bakmıycaktım hiçBen geçen gün kendime ceza verdim ve buraya giremedim . Eşime de testleri sakla dedim
Sende dene
Valla üzüldüm kuzumda geçti şuan hayırlısı demekki olabiliyormuş bi sıkıntımız yokmuş diye düşünüyorumYaa kuzum üzülme hcg artmadı mı ne zaman yaptırdın testi ama ikinci çizgi görünüyor net
İnşallah canım inşallahh çok teşekkür ederimmmCanım benim çok geçmiş olsuninşallah bi daha ki ay güzel haber verirsin bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?