- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi turuncu agac
- #3.661
20 agustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 agustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Hadi gözün aydın canımKızlarrımmmmmmmnn güzellıklerımmmmmmm agustos böceklerimmmmmm
hsg çıktım sonuc temiz anestesiz yaptırdım rabbi güç verdi bana güçççççççç cok şükür buna da
Sagol canım benımmmmmmHadi gözün aydın canım
Aminnn Takvime baktım 29 olduğu günler olmuş bugün 30. Gün döngü. Bugünü de atlatırsammm gollllDur aşko içme sen senin gebelik ihtimalin yüksek ❤❤
Ya ben ilk hamileliğimde bazen sigara bile içtim kurban olduğum Rabbim vereceği varsa oluyorKahve günde 1 türk kahvesi veya filtre kahve tüketmesinde sakınca yok askim canı çok istiyorsa bende doktoruma sormuştun oğluma gebeyken bana öyle demişti nescafe falan önermiyorum demişti sadece
Günün bugün mü canımHiç birşey yok tertemiz
Yok daha 7 gün varGünün bugün mü canım
Bat günü yaptım negatif çıktı. Kan vermedim hala olmadım daAhh ne güzel haber
Test yaptın mı veya kan falan verdnmi nasıl dayandın 4 gün
Şu ansa tatil yolundayım . Bir iki gün daha olmazsam gittiğim yerde vericem artk . Olacakmış belirtisi de yokBence yarın kan verin
Belirtilerim vücut sıcaklığm çok vardı eşim 3 4 gün boyunca ateşin var derdiÇook sevindim umarım sağlıkla gelir belirtilerin varmıydı acaba
Bu benim 3. Ayım aslında diyet aylar tam yapamıyordum çatlama günü değerlendirirdikYaa çok güzelll tebrik ederim kaçıncı ayındı bu
İnşallah tatilde hayırlı haberler alırsınŞu ansa tatil yolundayım . Bir iki gün daha olmazsam gittiğim yerde vericem artk . Olacakmış belirtisi de yok
Gözün aydınnnKızlarrımmmmmmmnn güzellıklerımmmmmmm agustos böceklerimmmmmm
hsg çıktım sonuc temiz anestesiz yaptırdım rabbi güç verdi bana güçççççççç cok şükür buna da
Canim insallah guzel haberler alirsin tatilin en guzel haberi olurŞu ansa tatil yolundayım . Bir iki gün daha olmazsam gittiğim yerde vericem artk . Olacakmış belirtisi de yok