- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.681
Beklemek en zoru inşallah güzel bir haber verirsin bizeBat günü yaptım negatif çıktı. Kan vermedim hala olmadım da
Düşündüm şuan hiç biri bende yokBelirtilerim vücut sıcaklığm çok vardı eşim 3 4 gün boyunca ateşin var derdi
Meme ucum aşırı hassasti
Memem de koltuk altından basliyan bı ağrı vardı ve büyüdü bu kadar canım
Canim Allaha sigin 11 tane ayetul kursi oku eline ufle karnina sur ben ilk hamileligimde cok okurdum faydasini gordum 3 aylik hamileyken kis mevsiminde 3 kere kaba etlerimin ustune dustum birsey olmadi Allah korudu simdi 8 yasindaKızlar tanıdığıma tarot baktırdım ama tarotumda düşük yapıcaksın dedi üzüldüm oğlumdan öncede birtane kimyasalım olmuştu ona bile üzülmüştüm düşüğüm olsa daha çok yıkılırım aranızda tarot baktıran ve doğru çıkan var mı inanmak istemiyorum olumsuz şeyler çıkcağını bilsem baktırmazdım
SagolmkuzummmmGözün aydınnn
Benimde aynı bu şekilde birde göğüslerim bu ay çok daha fazla ağrıyor ama bat bekleyemeden test yaptım negatif çıktı bu ay umutsuzumKizlar gunaydin insallah guzel haberler aliriz ve mutlu oluruz adetime 8 gun var kasiklarim cok kotu agriyor agridan evde geziyorum oturunca cok kotu oluyorum herhalde kirmizilarim simdiden haber veriyor geliyorum diye ama insallah bebegimin agrisidir
Çok doğru ama olan da var benim çevremdeBenimde 29 da bir senem olcak evlendiğim. Evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama bize de nasip olmadı. Ve çevremde çocuk düşünen çoğu kişiye de nasip olmadı. Eskisi kadar kolay değil hamile kalmak herkes zorluk cekiyo
Iyilikperisi sonuclarin temiz cikmasina sevindim insallah tez zamanda hamile kalirsinSagolmkuzummmm
Ayy canim benim insallah sende hamilesindir o testlere pek guvenim yok kizima hamileyken adetim bir hafta gecmisti test negatif vermisti kan vermeseydim hamile degilim diye ters isler yapabilirdim dr soylemistim durumu bazi kadinlarin idrarina cok gec gecebilirmis beta hcg hormonu diyeBenimde aynı bu şekilde birde göğüslerim bu ay çok daha fazla ağrıyor ama bat bekleyemeden test yaptım negatif çıktı bu ay umutsuzumama umarım senin bebeğinin ağrısıdır kuzum
Bende içiyorumYa ben ilk hamileliğimde bazen sigara bile içtim kurban olduğum Rabbim vereceği varsa oluyor
Yatamadım.sende mi uyuyamadın
İnsss kuzum benım insssssssIyilikperisi sonuclarin temiz cikmasina sevindim insallah tez zamanda hamile kalirsin
Gerçekten miii silik bile hiç çizgi yok diye vazgeçtydm benAyy canim benim insallah sende hamilesindir o testlere pek guvenim yok kizima hamileyken adetim bir hafta gecmisti test negatif vermisti kan vermeseydim hamile degilim diye ters isler yapabilirdim dr soylemistim durumu bazi kadinlarin idrarina cok gec gecebilirmis beta hcg hormonu diye
İnsan sabredemiyor benim bata 2 gün kaldı ama 2 3 gün önce gelen adet sancısı bel ağrısı bugün yine var aynı ağrı. Adet mi geliyo yoksa başka bişey mi insan anlamıyorBekledikten sonra çıktı canım, en mantıklısı bat günü tekrarlamak tabi adet olmazsam :)
Kimisi adetle belirtiler aynı diyor doğrumu acabaİnsan sabredemiyor benim bata 2 gün kaldı ama 2 3 gün önce gelen adet sancısı bel ağrısı bugün yine var aynı ağrı. Adet mi geliyo yoksa başka bişey mi insan anlamıyor
Evet ya hiç hissetmiyorlar ya da adet gibi oluyo diyolar arada farklı belirtileri olan çok az insan varKimisi adetle belirtiler aynı diyor doğrumu acaba
Hayırlısı olsun canım bende öyle geçiriyorum şuanKızlar ben kimyasal gebelik yaşamışım şuan normal adet oldum çünkü
Amin canım ❤Aynen canım ya normalde hep baktırırım zevkine ama evlat söz konusu olunca baya etkilendim vallaha rabbim acılar göstermesin bu saatte zombi gibi ayaktayız hakkatten kızlar neden uyumadınız ben oğlusuma mama yaptım şimdi bide yatarkende kol ağrım vardı geçer dedim geçmemiş bi parol gümlettim rahatlasın diye belli ki beni gün içindede yoracaktı
Ayy doktorun önermediği ne varsa yaparım benKahve günde 1 türk kahvesi veya filtre kahve tüketmesinde sakınca yok askim canı çok istiyorsa bende doktoruma sormuştun oğluma gebeyken bana öyle demişti nescafe falan önermiyorum demişti sadece
Ayy bende olmadımAminnn Takvime baktım 29 olduğu günler olmuş bugün 30. Gün döngü. Bugünü de atlatırsammm gollll
İnşallah bebeğin seninledir bu ayEvet ya hiç hissetmiyorlar ya da adet gibi oluyo diyolar arada farklı belirtileri olan çok az insan varbir haftadır adet gibiyim zaten ama bugün daha yoğunlaştı sancılar geliyo olabilir gelmesini istemesem de ama akıntılarım adet öncesi gibi değil koyu kıvamda oluyordu öncesinde bu ay su gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?