- 16 Eylül 2021
- 62
- 34
- 38
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.441
Teşekkür inşallah sağlıklı sıhhatli ilerler isteyen herkese nasip etsin RabbimHayırlı olsun değerler 15000 lerden hatta 100.000 lerden bile düşebilir ama kesinlikle bunlara kafa yormamanızı öneririm kesinlikle evham yapmayın şu an hamilesiniz tadını çıkarın süreç çok güzel ilerler ama tabiki kalp atışını duyduktan sonra cok daha rahat edersiniz
Süper işte bu yaa, artmış baakk maşallah
Hangi şehirdesin canimCanım bak gün ortasında yaptığım test, demekki artmış ki gayet belirgin çıkıyor. Ama gerçekten moralim bozuldu bende şüphedeyim şimdi
Hayırlı olsunnnn
Sakın araştırmayın üstünüze çekmeyinTeşekkür inşallah sağlıklı sıhhatli ilerler isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Tadını çıkarayım diyorum ama o kadar gereksiz bilgi var ki ortada kafam karışıyor
Ay çok sevindümm canımmmm bence yarın hemen başka doktora git progesteron falanda baksın süper çok sevindmmmm
Çook şükür iki katindan da fazla artmış birazSüper işte bu yaa, artmış baakk maşallah
Tekirdağ çorludayımHangi şehirdesin canim
Amiiiin canim aminAy çok sevindümm canımmmm bence yarın hemen başka doktora git progesteron falanda baksın süper çok sevindmmmmhep iyi haberler alırsın inşallah
Çorlu vatan hastanesinde erson aksu var bence ona gidin çok iyi bir doktora benziyor instagramdan takip ediyorum çokta enerjik ve sıcakkanlı sizde bakabilirsiniz dr.ersonaksu yazınca çıkıyor instagramdanTekirdağ çorludayım
Oyyyy maşallah bak kötü bişey yokmuş çok Şükür canımmm
Biliyorum canım da bi kac yoruma denk geldim onunla ilgili olumsuzÇorlu vatan hastanesinde erson aksu var bence ona gidin çok iyi bir doktora benziyor instagramdan takip ediyorum çokta enerjik ve sıcakkanlı sizde bakabilirsiniz dr.ersonaksu yazınca çıkıyor instagramdan
Şükürler olsun canım inşallah böyle devam ederOyyyy maşallah bak kötü bişey yokmuş çok Şükür canımmmçok artmışş
Çok güzel artmış canım benim
Ayni doktora git suratına yapıştır sonucu ayy çok sinirlendim yaa
Çok şükür canım inşallah devam eder böyleÇok güzel artmış canım benimiki katından daha fazla maşallah
Görmek istemiyorum, kesinlikle cinsiyet ayrımı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bazı bayan doktorlar böyle oluyor erkek kadın doğumları bana hep daha yumuşak gelmiştirAyni doktora git suratına yapıştır sonucu ayy çok sinirlendim yaa
Aaa olabilir bak. Peki bu bir sıkıntı yaratır mı acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?