- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.261
Hadi yaAynen çok memnun kalırsın eminim 5 dk sürmüyor ama benimki 15 dk sürmüştü bir tüp kapalıydı onu açmaya çalıştılar çok şükür sonunda açtılar
Hormonlar hsg eşinizin testi vs baktırdınız mı peki benim aklım başıma 7. Aydan sonra geldi baktım gittiğim doktorlar olur olur diye oyalıyorlar bende bütün her şeyi yaptırıp kafamdan silmiştimYok çiçeğim hiic yaşamadım
Canım regl sancısı gibi İnan kramp giriyor zaten benimki kapalı olduğu için biraz sancı cektim ama 2-3 dk sürmedi sancı çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım ama düştü ne yazıkkiHadi yacanımn acıdımı yada endişe ettin mi ne kadar oldu ins hemen hamırlmkalırsn
Aslında geçen aylarda öncesinde pembe leke ile başlamıştı bu ay normal akıntının içinde minicik kırmızı iplik gördüm ama az önce pembe leke gördüm yineAynen bende bir atlatırsam iyi olcaklekelenmen devam ediyo mu canım ? Adetin hep böyle mi başlar normalde
Baktirdik canim hicbir problen yok tek problen var ki o da benim stresim kafama cok takiyorum sürekli bir arastirma içerisindeyim hep kür yaptim stres yaptimHormonlar hsg eşinizin testi vs baktırdınız mı peki benim aklım başıma 7. Aydan sonra geldi baktım gittiğim doktorlar olur olur diye oyalıyorlar bende bütün her şeyi yaptırıp kafamdan silmiştim
Pko filan da yok e stres yapmayın dicem mümkün değil kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş çok zor ama ne yapalım beklemekten başka çaremiz yokBaktirdik canim hicbir problen yok tek problen var ki o da benim stresim kafama cok takiyorum sürekli bir arastirma içerisindeyim hep kür yaptim stres yaptim
İnşallah gelmez de bebeğin seninledir canım ya ❤❤ yoksa da yolumuza bakıcaz napalim nasip zamanı ne zamansa o zaman gelicektir❤Aslında geçen aylarda öncesinde pembe leke ile başlamıştı bu ay normal akıntının içinde minicik kırmızı iplik gördüm ama az önce pembe leke gördüm yineyani sanki geliyor gelmekte olan hayırlısı diyelim işten gelir gelmez var mı bişey ( yani kanama)diye soruyor eşim daha çok üzülüyor onun için canım sıkılıyor yoksa vardır Rabbimin bir bildiği elbet zamanını bekliyor
Benim eşimde soruyor sürekli var mı bir şey diye daha çok üzülüyorumAslında geçen aylarda öncesinde pembe leke ile başlamıştı bu ay normal akıntının içinde minicik kırmızı iplik gördüm ama az önce pembe leke gördüm yineyani sanki geliyor gelmekte olan hayırlısı diyelim işten gelir gelmez var mı bişey ( yani kanama)diye soruyor eşim daha çok üzülüyor onun için canım sıkılıyor yoksa vardır Rabbimin bir bildiği elbet zamanını bekliyor
Olabilir askim ya. Banada klomenden daha etkili dedi. Ama kasik agrisi yapti bende ve reglim daha kesilmedi normalde coktan kesilmesi gerekliydiHe kuzumm şimdi oldu :) ama bende regliyken kullandıgımda sorun yoktu canım hatta letu orta seviye yumurta geliştirici femara daha etkili mesela klomen de keza öle herkesde farklı etkiler gösteriyor o zaman kuzucum
Evet bende 3. Günden sonra kanama gelmezdi sorun yasamadım hepsindede neyse ins biter hemencicik de yumurtlamaya geçersin sonraa hopppp anneler grubuna artıkOlabilir askim ya. Banada klomenden daha etkili dedi. Ama kasik agrisi yapti bende ve reglim daha kesilmedi normalde coktan kesilmesi gerekliydi
Yok ya artik yapmamaya karar verdim ben nasipte ne zaman varsa rabbim o xamaj nasip etsin inşallah sende yapmaPko filan da yok e stres yapmayın dicem mümkün değil kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş çok zor ama ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok
Eşinin de beklentide olmasi cok uzucu oluyorBenim eşimde soruyor sürekli var mı bir şey diye daha çok üzülüyorum
Amin canım inşallah seninkinde ve bekleyen diğer kızlarında gelmesinİnşallah gelmez de bebeğin seninledir canım ya ❤❤ yoksa da yolumuza bakıcaz napalim nasip zamanı ne zamansa o zaman gelicektir❤
Burasi bizi daha cok strese sokuyor benceAmin canım inşallah seninkinde ve bekleyen diğer kızlarında gelmesinYapacak bişey yok ya Eylül topiğine yada Nisan annelerine geçicez
Hadi yA gecmıs. Olsun kuzum şimdi tekrar mı basladın ins rabbım gönlüne göre verir en kısa zamann da tamam dayancam insCanım regl sancısı gibi İnan kramp giriyor zaten benimki kapalı olduğu için biraz sancı cektim ama 2-3 dk sürmedi sancı çekildikten 2 ay sonra hamile kaldım ama düştü ne yazıkki
Evet bide ilk çocuğumuzda 1.5 yıl göremedi 2.nin herşeyine birlikte şahit olmak istiyoruz o yüzden çok istiyoruz ama işte hayırlısıBenim eşimde soruyor sürekli var mı bir şey diye daha çok üzülüyorum
Evet şimdiye 10 tane gebelik testi yapmıştım ama bu ay yapmıyorum çok bunaldım çünkü ikinci çizgi var mı yok mu diye bakmaktan başıma ağrılar giriyordu artık beklicem hayırlısı olsun ne yapsak boş olacağı varsa zatenYok ya artik yapmamaya karar verdim ben nasipte ne zaman varsa rabbim o xamaj nasip etsin inşallah sende yapma
İnşallah daha fazla beklemeden hamilelik haberlerinizi verirsiniz eşinizeEvet bide ilk çocuğumuzda 1.5 yıl göremedi 2.nin herşeyine birlikte şahit olmak istiyoruz o yüzden çok istiyoruz ama işte hayırlısı
Amin inşallah kuzumAmin canım inşallah seninkinde ve bekleyen diğer kızlarında gelmesinYapacak bişey yok ya Eylül topiğine yada Nisan annelerine geçicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?