- 31 Temmuz 2022
- 30
- 12
- 18
- 27
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #3.001
Tamamdır çok teşekkür ederimBen hiç hastaneye gitmeden ek binaya gidiyorum eğer varsa yaşadığınız yerde hastaneye bağlı ek bina, orda aile hekimliği bölümü var yardımcı olur diye düşünüyorum
Ayy bende öyleydim hatta bikere 10 güm gecikti adet tarihim hamileuim sandım ama testte yapmadım şimdi daha adet gününe 1 hafta varken meraktan yapıyorum çok değişik durum yaEvet ben de öyle zannediyordum ama değilmiş gebeliği düşünmeden önce bi de o kadar korkardım kaza olur da hamile kalırım diye
Benmde sadece hafif kasıklarımda ağrı var ama inşallah sen doğru hissediyorsundur ve poziitifi görürsünBat 5 ağustos canım ama ne biliyim bi garibim belki ilaçlardan oldum böyle hafiften ağrım var ama o kadarbelki bu sefer böyle başlıycak
Bir kac gün icinde test yapAy benimde bir kaç gün önce şeffaf akıntının içinde çok çok açık pembe bbi damla vardı
Hahaha ben de test yapmıştımBen korunmaya rağmen kendimi hamile sanip kan vermeye bile gitmiştim ah kafam
Adetime daha çok var ama bilemedim işte 8 gün falan var bugün yaptım bu şekilde şuan beklemiş hali amaBir kac gün icinde test yapben lekelenmeden 5 gün sonra öğrendim cok silik cizgiyle :)
Bence ben yarına varmadan hastalancam hislerim yanılıyoAyy bende öyleydim hatta bikere 10 güm gecikti adet tarihim hamileuim sandım ama testte yapmadım şimdi daha adet gününe 1 hafta varken meraktan yapıyorum çok değişik durum yapozitifi görsek keşke yoksa ev testtem geçilmicek
Benmde sadece hafif kasıklarımda ağrı var ama inşallah sen doğru hissediyorsundur ve poziitifi görürsün
İnşallah hayırlısı olacakBende bekleyecem bakalım ne olacak
Çok silik var evet ama bekle 4-5 gün daha öyle yap adetine varmış daha güzel haberlerini bekliyorumAdetime daha çok var ama bilemedim işte 8 gün falan var bugün yaptım bu şekilde şuan beklemiş hali ama
İnşallah görürürz pozitifleriAyy bende öyleydim hatta bikere 10 güm gecikti adet tarihim hamileuim sandım ama testte yapmadım şimdi daha adet gününe 1 hafta varken meraktan yapıyorum çok değişik durum yapozitifi görsek keşke yoksa ev testtem geçilmicek
Benmde sadece hafif kasıklarımda ağrı var ama inşallah sen doğru hissediyorsundur ve poziitifi görürsün
Eğer adetiniz hiç gecikmezse büyük ihtimal gebesinizHayır onlar yok
Evet mantıklı öyle yap bencedeBen geçen döngüde takip ettim ve çok erken yumurtlama oldu
Bu ay da sadece o günlerde takip etmeyi düşünüyorum
İnşallah ya dua ettÇok silik var evet ama bekle 4-5 gün daha öyle yap adetine varmış daha güzel haberlerini bekliyorum
Hic olmadı suan beklemedeyım 10 gun yada 2 hafta olduktan sonra test yapıcamEğer adetiniz hiç gecikmezse büyük ihtimal gebesiniz
Ben dahiliyeye gittim canım genel tahlil yaptırmak istiyorum gebe kalmak istiyorum dedim herşeye baktı hormonlarıma bile baktı bende şaşırdımProgesteron hormonunuza nerede baktırdınız acaba? Sabah sağlık ocağına gittim biz bakmıyoruz dedi bana
Siz bilirsiniz güzel haberler alırsınız inşallahHic olmadı suan beklemedeyım 10 gun yada 2 hafta olduktan sonra test yapıcam
Hormonlarıma baktırmıştım 26-27 temmuzda yumurtlama gördüm nasıl kaliteli mi diye progestronuma bir baktırayim dedim ama maalesef bakmadılar yarın bir hastaneye ya da ek binaya giderim olmadıBen dahiliyeye gittim canım genel tahlil yaptırmak istiyorum gebe kalmak istiyorum dedim herşeye baktı hormonlarıma bile baktı bende şaşırdım
Sağlık ocağında bakmıyorlar hormonlara diye biliyorum canım yaHormonlarıma baktırmıştım 26-27 temmuzda yumurtlama gördüm nasıl kaliteli mi diye progestronuma bir baktırayim dedim ama maalesef bakmadılar yarın bir hastaneye ya da ek binaya giderim olmadı
Yani tutmayınca tutmuyor bu biraz şans işi gibi geliyor bana, o kadar uğraştım bi faydası olmadı akışına bırakmak daha iyi benceBende öyle yapmayi düsündüm
Acaba daha mi iyi
Bilemedim ki
Evet bakmıyorlarmış maalesefSağlık ocağında bakmıyorlar hormonlara diye biliyorum canım ya
Canım varsa bekle ben adetime 6 gün kala kan verdim pozitifti ama erken gebelik testinde asla çıkmadıAdetime daha çok var ama bilemedim işte 8 gün falan var bugün yaptım bu şekilde şuan beklemiş hali ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?