- 1 Nisan 2022
- 12.532
- 15.404
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.461
Amin kuzum..yap için rahatlasınBende yarına kadar olmazsam test yapicam rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum..yap için rahatlasınBende yarına kadar olmazsam test yapicam rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Bence de farklı marka bir testte daha deneyinSağol canım ben emin değilim başka test alırım gün içinde bu test daha önce görmediğim bi test
Bende de ne akıntı ne hassasiyet, ki normalde regl den bir hafta önce göğüslere hassasiyet başlardı dokunamazdım bile ve kasık ağrısı da eb fazla adetten 1 gün önce ya da adet günü olurdu . Şimdi ise tam tersi hassasiyet hiç yok, kasık ağrısı var. Velhasıl çok farklı durumlardayımŞu son 2 gün sol kasığımda batmalar oldu benim iğne batar gibi. Ama ne akıntı var nede göğüsler de hassasiyet bile yok
Senden de alicaz güzel haberler Allah'ın izniyleBende de ne akıntı ne hassasiyet, ki normalde regl den bir hafta önce göğüslere hassasiyet başlardı dokunamazdım bile ve kasık ağrısı da eb fazla adetten 1 gün önce ya da adet günü olurdu . Şimdi ise tam tersi hassasiyet hiç yok, kasık ağrısı var. Velhasıl çok farklı durumlardayım
Ah keşke canım ya inşallahSenden de alicaz güzel haberler Allah'ın izniyle
Bende şu an aynı durumdayım. 1 gün geçti hassasiyet olurdu hiç yok . Adet olacakmışım gibi geliyor ama tık yok henüzBende de ne akıntı ne hassasiyet, ki normalde regl den bir hafta önce göğüslere hassasiyet başlardı dokunamazdım bile ve kasık ağrısı da eb fazla adetten 1 gün önce ya da adet günü olurdu . Şimdi ise tam tersi hassasiyet hiç yok, kasık ağrısı var. Velhasıl çok farklı durumlardayım
Test yapsana nasıl duruyorsun benim 6 gün var, yapsam da çıkmaz şimdiBende şu an aynı durumdayım. 1 gün geçti hassasiyet olurdu hiç yok . Adet olacakmışım gibi geliyor ama tık yok henüz
Bende yarına kadar olmazsam test yapicam rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Dün yaptım negatif çıktı ama kasık ağrım devam ediyor anlamadım baya moralim bozulduTest yapsana nasıl duruyorsun benim 6 gün var, yapsam da çıkmaz şimdi
İkinci çizgi yok gibi ama göremedimArkadaşlar bunada bakar misiniz var mi bisey
Sen bugün baya tuafim bilmiyorum inşallah hamisizdirBenim de 1 ağustos tu bat bende bekliyorum heyecanla bakalım olursa aynı hamis oluruz
Canım pozitif ikinci çizgi görünüyorKızlar banada cevap verin çok heyecanladım
Canım bende de kasık ağrısı var ya daha 8 gün var bata ama kasıklarım ağrıyor özellikle sol taraf ağrıyor gibi anlamadım bende bir geçiyor bir şiddetleniyorKuzum sende hiç kasık ağrısı olmuş muydu? Benim gelip gidiyor dün gece çok ağrım oldu anlamıyorum niye böyle ağrılar oluyor yumurtlama ve çatlama da gördüm testlerde, günleri de değerlendirdim. Şimdi adete 6 gün var bu kasık ağrıları neden oluyor anlayamıyorum
Ama ben yazdımhemenBen de az önce gebelere bakıyordum listeden ismini göremedim inanmıyorum sana ya :))) hemen yazdır kendini çabuk
Tebrikler artar inşallah hızlaDün kan testi de verdim, beta hcg 20 cikti. Az bi deger olmasi düşündürüyor
Kan vermeden net birşey söyleyemiyorum ama sanırım evet adetime iki gün kala böyle çıktı testim
Ederim tabikiiiinkuzum iyi düşün düşün iyi olsun allahın izni ike güzel haberler alırsın inşallah
Teşekkür ederimHayırlı olsunnn