- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.421
Yaa maşallah herkes hamile bu ay@miresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa maşallah herkes hamile bu ay@miresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Ay çok heyecanlı bekliyoruzBugün verebilirim belki, sonucu yazicam muhakkak
Ayy bende bu uğurdan istiyorumKızlar ağustos ayında çok hızlı çıktınız. Bu topik uğur getirdi sanki.
Ben de ben deAyy bende bu uğurdan istiyorum
Kan ver canım, gebeysen çıkar mutlakaKızlar aranıza yeni katildim
Bat 2 gün gecikti bugün kan versem çıkar mi yada biraz daha beklemeli miyim
Ben o kadar umutsuzdumki topiğe adımı bile yazdirmamistimKızlar ağustos ayında çok hızlı çıktınız. Bu topik uğur getirdi sanki.
daha önce ben 6 gün gecikmeyle kan vermiştim ve ertesi günü regl olmuştum,bence bekleyin derim hayal kırıklığına uğramamak içinKızlar aranıza yeni katildim
Bat 2 gün gecikti bugün kan versem çıkar mi yada biraz daha beklemeli miyim
Ben görüyorum çizgiyi canım bat ne zamandı seninKızlar var mı sizce bişey
Ben de az önce gebelere bakıyordum listeden ismini göremedim inanmıyorum sana ya :))) hemen yazdır kendini çabukBen o kadar umutsuzdumki topiğe adımı bile yazdirmamistim
Bi kan vereyim sonuca göre o zaman yazdircam canımBen de az önce gebelere bakıyordum listeden ismini göremedim inanmıyorum sana ya :))) hemen yazdır kendini çabuk
İnşallah öyledirİğne vs kullanmadıysanız geç döllenme olmuş olabilir sıkmayın canınızı
Ay inşallah ya acaba erken mi diye gitmiyorum ama inşallah vardır çıkar hiç aksamaz di ve bu ara çok akintim var bu duruma bagliyorm onu da olabilir miKan ver canım, gebeysen çıkar mutlaka
Canım benm düZensiz ama bu hafta bekliyodum çizgi kutusunda diğer tarafta gösteriyo bunda terste çıkmış yanlıs mı görüyorum dedim resmen var çizgi dimiBen görüyorum çizgiyi canım bat ne zamandı senin
Ktest yapsanız da çıkar gecikmeniz olmuşAy inşallah ya acaba erken mi diye gitmiyorum ama inşallah vardır çıkar hiç aksamaz di ve bu ara çok akintim var bu duruma bagliyorm onu da olabilir mi
Akıntıyı da gebeliğe yoruyorlar, kasık ağrısı falan var mı peki? Adetlerin düzenliyse ve yumurtlama gününü biliyorsan gecikmeyle kan testi ver canım, inşallah gebelik vardırAy inşallah ya acaba erken mi diye gitmiyorum ama inşallah vardır çıkar hiç aksamaz di ve bu ara çok akintim var bu duruma bagliyorm onu da olabilir mi
Ederim tabikiiiinkuzum iyi düşün düşün iyi olsun allahın izni ike güzel haberler alırsın inşallahAnladım canım benim de 8 gün kala 15 çıkmıştı ama bu değer gebelik var demeye yetmiyor sanırım yumurtlama olduğunu anladım bana bir doktor dememişti de ben kendi kendime bakmak istemiştim inşallah ben de bu ay müjdemi alırım senin gibi amin dua eder misin benim için