- Konu Sahibi turuncu agac
- #2.441
Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin belirtilerin neler diM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin belirtilerin neler diM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Amin Allah.Allah olmayanlara nasib etsin.Belirtilerim hiç yoktu..regl belirtileri vardır..göğüs ağrısı..mide bulantısi..bunlar hep oluyor bendeRabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin belirtilerin neler di
Kuzum sende hiç kasık ağrısı olmuş muydu? Benim gelip gidiyor dün gece çok ağrım oldu anlamıyorum niye böyle ağrılar oluyor yumurtlama ve çatlama da gördüm testlerde, günleri de değerlendirdim. Şimdi adete 6 gün var bu kasık ağrıları neden oluyor anlayamıyorumBi kan vereyim sonuca göre o zaman yazdircam canım
Evet çıkar idrar testinde de çıkabilirKızlar aranıza yeni katildim
Bat 2 gün gecikti bugün kan versem çıkar mi yada biraz daha beklemeli miyim
Ya benimde 1 agostos adet tarihim şimdiye kadar hiç gecikme olmadı hatta hep birgün öncesinden olurdum hala olmadım ama bu sabah baş ağrısı ve kasık ağrım var adet olacam sankiAmin Allah.Allah olmayanlara nasib etsin.Belirtilerim hiç yoktu..regl belirtileri vardır..göğüs ağrısı..mide bulantısi..bunlar hep oluyor bende
İn şa Allah kalırsın kuzum..sona kadar devam et..pes etmeYa benimde 1 agostos adet tarihim şimdiye kadar hiç gecikme olmadı hatta hep birgün öncesinden olurdum hala olmadım ama bu sabah baş ağrısı ve kasık ağrım var adet olacam sanki
Şu son 2 gün sol kasığımda batmalar oldu benim iğne batar gibi. Ama ne akıntı var nede göğüsler de hassasiyet bile yokKuzum sende hiç kasık ağrısı olmuş muydu? Benim gelip gidiyor dün gece çok ağrım oldu anlamıyorum niye böyle ağrılar oluyor yumurtlama ve çatlama da gördüm testlerde, günleri de değerlendirdim. Şimdi adete 6 gün var bu kasık ağrıları neden oluyor anlayamıyorum
Ben ikinci çizgiyi görüyorumKızlar banada cevap verin çok heyecanladım
Akıntıyı da gebeliğe yoruyorlar, kasık ağrısı falan var mı peki? Adetlerin düzenliyse ve yumurtlama gününü biliyorsan gecikmeyle kan testi ver canım, inşallah gebelik vardır
Umudumu kesmedim ama aklımdanda çıkmıyor vücudum yanıyor gibi hisediyorumİn şa Allah kalırsın kuzum..sona kadar devam et..pes etme
Her kesde farklı oluyor..bende farklı bir şey olmadı..yani sanki şimdi regl olucamUmudumu kesmedim ama aklımdanda çıkmıyor vücudum yanıyor gibi hisediyorum
Sağol canım ben emin değilim başka test alırım gün içinde bu test daha önce görmediğim bi testBen ikinci çizgiyi görüyorum
Gittinmi kanaaŞu son 2 gün sol kasığımda batmalar oldu benim iğne batar gibi. Ama ne akıntı var nede göğüsler de hassasiyet bile yok
Bende yarına kadar olmazsam test yapicam rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinHer kesde farklı oluyor..bende farklı bir şey olmadı..yani sanki şimdi regl olucam
Yok eşimi bekliyorum yaaa sonuc çıkınca etiketlicem hepiniziiiGittinmi kanaa
Benim de 1 ağustos tu bat bende bekliyorum heyecanla bakalım olursa aynı hamis oluruzYa benimde 1 agostos adet tarihim şimdiye kadar hiç gecikme olmadı hatta hep birgün öncesinden olurdum hala olmadım ama bu sabah baş ağrısı ve kasık ağrım var adet olacam sanki
Hadi ins