- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #2.321
Merhaba burada yeniyim beni de ekler misiniz BAT 18 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
ben göremedim canım ya , bence emin olmak için biç gün sonra tekrarlaHayalet çizgiyi tek ben mi görüyorum yoksa gözlerim benimle oyun mu oynuyor bir bakabilir misiniz bugün yumurtlamadan sonra 10. Gün
Kuzum erken yapmışsın biraz cok cok az bi şeyler görüyorum ama sana geçen ay yaptıgım testleri atsam ikinci çizgi resmen görülmesine rağmen negatiftim kanda o yüzden adet gününü beklemeni öneririmHayalet çizgiyi tek ben mi görüyorum yoksa gözlerim benimle oyun mu oynuyor bir bakabilir misiniz bugün yumurtlamadan sonra 10. Gün
Çok hafif yarın tekrarla benceHayalet çizgiyi tek ben mi görüyorum yoksa gözlerim benimle oyun mu oynuyor bir bakabilir misiniz bugün yumurtlamadan sonra 10. Gün
Ben de acaba üşüttüm mü dedim ama üşüyecek bi yerde de kalmadım hiç bilmiyorum bakalım eğer regl olursam ve geçmezse bir doktora gideyim teşekkürler canımCeyranda kalmış olabilir misin? nefes aldıkça batma bıçak kesiyor hissi varsa sorun ciğerlerle alakalı olabilir..
Ay gerçekten mi yalnız olmadığıma çok sevindim inşallah öyleyizdir aminnnAynısıni 3 gün önce yaşadım gittikçe şiddetleniyor İnşallah hamileyizdir
Ben çatlatma iğnesi oldum ve şu an da duphaston kullanıyorum. O yüzden batı bekleyeceğim ama çok şiddetli göğüs ağrım var şimdi yataktan kalkınca yürürken bile acı çeliyorum. Siz de ???Batı benim gibi 11 Ağustos olanlardan @Safiye19Demgey3 @Cansu1414 M midnattsol kızlar herhangi bir belirtiniz var mı?? Test yaptınız mı ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz??
Ben göremedim yaaHayalet çizgiyi tek ben mi görüyorum yoksa gözlerim benimle oyun mu oynuyor bir bakabilir misiniz bugün yumurtlamadan sonra 10. Gün
aaa hayırlı olsunn :) ne güzel haber adet gününüz ne zamandı,M Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Amin İn şa Allah.Adetim hep aynı günde olur.6 ağustos..erken gebelik testle yaptımaaa hayırlı olsunn :) ne güzel haber adet gününüz ne zamandı,
oo ne güzel 3 gün öncesi :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah daırısı başiımıza:)Amin İn şa Allah.Adetim hep aynı günde olur.6 ağustos..erken gebelik testle yaptım
Amin Allah.Allah sizlerede nasib etsin canımoo ne güzel 3 gün öncesi :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah daırısı başiımıza:)
Hayırlı olsun çok güzel bu sabah böyle haberlerle uyanmakM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Canım bende göğüs ağrısı hiç yok ama kasık ağrısı sürekli devam ediyor hatta öksürürken hapşırırken batıyor gibi bilmiyorum daha çok erken diye test yapmıyorumBen çatlatma iğnesi oldum ve şu an da duphaston kullanıyorum. O yüzden batı bekleyeceğim ama çok şiddetli göğüs ağrım var şimdi yataktan kalkınca yürürken bile acı çeliyorum. Siz de ???
Sağol canım Allah sizlerede nasib etsinHayırlı olsun çok güzel bu sabah böyle haberlerle uyanmak
Hayırlı uğurlu olsun canımM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
Amin canim.Hepiniz hamile kalın..umut olsun sizlereHayırlı uğurlu olsun canıminşallah hepimiz çift çizgili gebelik testlerimiz ile doldururuz bu sayfayı
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinM Mavimiresl canım hamileyim inanmıyorum ama..akşam kan vericem.İn şa Allah sende bu haberi verirsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?