Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

biz 1.5 yıldan beri çocuk istiyoruz ikimizde de herhangi bir sorun saptanamadı ama bu zamana kadar gebelik oluşmadığı için doktorumun tavsiyesiyle aşılama yaptırdık.
aşılamanın tutma ihtimali çok düşük eğer ki eşinin değerleri çok düşükse sen bilirsin ama direk tüp bebek mi düşünseniz ben bu ay olmadıysa tüp bebeğe geçmeye düşünüyorum açıkçası
Benimde aynı şekilde 3 senelik evliyim 1.5 senedir olmuyo hsg spermiogram hormon herşey normal hc gebelik olmadığı için aşılama denedim ilk asilamam.sebepsiz olunca asidada tupdede şans azaliyomus %10 şans verdi Dr

Benimde aynı şekilde 3 senelik evliyim 1.5 senedir olmuyo hsg spermiogram hormon herşey normal hc gebelik olmadığı için aşılama denedim ilk asilamam.sebepsiz olunca asidada tupdede şans azaliyomus %10 şans verdi Dr
Buarada bende aşılama bir daha dusunmem direk tüpe gecicem buayda tam bayrama denk geliyor yumurtlama gunu nasıl tedavi olcak bilmiyorum

Ben femarayla oldum bi arkdsm benle yakin zamansa birlikte menagonla oldu ama 21. Gün adet oldu kiste cevrms yumurta malesef
Bende aksine ilaçların kist yaptgni duymuştum birkez klomenle yumurta takibi yapıldı kist olmuştu bende de dojtr degstrdim doktordan iğne istedim hap verdi famera DİE

Canım aksine sebepsiz olunca ihtimal daha yüksek aşılama %20 tüp bebek %50 dedi benim doktorum ama aşılamadan ben hiç umutlanmadım zaten çoğu kişinin de tutmuyo bakalım bizim ne olacak yarın sabah kan testi sonucundan haberdar et olur mu ve bence kesinlikle negatif olsa da hastalanmazsan 4 gün sonra tekrar test yaptır

bizimde 15 ay oldu Esımın sayı olarak cok dusuk degıl hız problemı var toplamda 58.500.00 ml de 13.000.000 ml sprem var ılk yarım saatte tam ileri hareketli % 5 yarı hareketli % 10 yerinde hareketli % 10 hareketsiz % 75 yarım saatin sonunda tam hareketli tamamen ölüyor 2 saatte ise yarı hareketlinin %5 i kalıyor yerinde hareketli % 10 hareketsiz % 85 oluyor benım dr varikosel olabılır dedi ürolojiye yonlendırdı varıkosel cıkmadı proxedd plus verdi iki ay kullan dedi suan ıkıncı aya gırdı ekımde test yaptıracagız testın durumuna gore hareket edecegız benım dr um suan ıcın yorum yapmıyor test sonucunu gorelım ona gore konusalım dıyor
Hayırlısı olsun hakkınızda doktorunuz en doğru kararı verecektir

Canım aksine sebepsiz olunca ihtimal daha yüksek aşılama %20 tüp bebek %50 dedi benim doktorum ama aşılamadan ben hiç umutlanmadım zaten çoğu kişinin de tutmuyo bakalım bizim ne olacak yarın sabah kan testi sonucundan haberdar et olur mu ve bence kesinlikle negatif olsa da hastalanmazsan 4 gün sonra tekrar test yaptır
Doktor bana %10 tüp %40 dedi.neden dedim.bi sebep olsa ornegin sperm yeterli değil bisekilde yikaniyo şans artiyo veya yumurtlama problemi olanın şansı artiyo en zoru sebepsiz olan zaten bi sorun yokki asilamada o soruna çare olsun şansı arttirsin dedi.azaliyomus aman hepsi ayrı kafada :))

İňs canm hepimiz.sen aşılama oldunmu olacakmisin nezmandir istiyorsun daha önce denedinmi
Ben gecen ay aşılamaya karar verdim 15 doz menagon iğne yaptırdım fakat adet dışı kahverengi bi akıntım oldu Dr gecen ayı pas geçti bu ay tekrar badladım menagonla bakalım sonuç neolacak

Doktor bana %10 tüp %40 dedi.neden dedim.bi sebep olsa ornegin sperm yeterli değil bisekilde yikaniyo şans artiyo veya yumurtlama problemi olanın şansı artiyo en zoru sebepsiz olan zaten bi sorun yokki asilamada o soruna çare olsun şansı arttirsin dedi.azaliyomus aman hepsi ayrı kafada :))
canım naptın ya hala ses yok test sonucun belli olmadı mı hala

X