- 23 Ağustos 2015
- 160
- 41
- 31
- Konu Sahibi burcus0105
Bnd 15. Gunu baktrcm ins bu cuma bkalm sonuç ne :)Canim ben 14. Gün baktirdim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnd 15. Gunu baktrcm ins bu cuma bkalm sonuç ne :)Canim ben 14. Gün baktirdim..
Mutlaka çıkar artık bana 12gün sonra kanda baktr dedi canim.senin 14 gün olmuş inş hamilesindr yarın yaptır testMrb arkadaslar. 19.08.2015te ikinci asilamami yaptirdim.bugun 14. Gunum adet agrilarin var sabah da az kahverengi leke az kan geldi sonra bisey yok.progestan kullaniyodum ilk gunden beri.bugun biraktim.ins.adet olmam
Zaten regli tarihin gelmis olmuyormu 14 gün geçmişMutlaka çıkar artık bana 12gün sonra kanda baktr dedi canim.senin 14 gün olmuş inş hamilesindr yarın yaptır test
bende heyecnla cuma gununu bekliyorum kuzum dualarni ekst etme bizden :*
Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.
Selam kızlar bu ayi ben kapattim sanırım .3 senelik evliyim sebepsiz infertilite.31 ağustos da ilk asilamam oldu çok yeni ama şimdiden sabirsizlaniyoruum.bide aşılama günü doktor baktı yumurta catlamamsti.sizin bakildimi aşılama günü yumurta durumuna??
Cuma gunu ögrenr ogrnmez buraya yazcm hmenEdermiyim hep aklimdasininiz.. Potito var bide. İns. Rabbim nasip edecek
Bnada bakilmadi çtlatma ignesı wermsti canimSelam kızlar bu ayi ben kapattim sanırım .3 senelik evliyim sebepsiz infertilite.31 ağustos da ilk asilamam oldu çok yeni ama şimdiden sabirsizlaniyoruum.bide aşılama günü doktor baktı yumurta catlamamsti.sizin bakildimi aşılama günü yumurta durumuna??
beklemedeyim canım daha benim çok yeni 28 inde yapıldı aşılamam 15 eylül gibi belli olur herhalde bakalım kısmet :) sen naptın kalp atışını ne zaman duyacaksınızCanim ne yaptın sesin çıkmıyor?
kan testi mi yaptıracaksın canım cuma günüCuma gunu ögrenr ogrnmez buraya yazcm hmen
çatlatma iğnesi vurmadı mı doktor ? çatlatma iğnesi vurduğu zaman 36 saat sonra aşılama yapılıyor ben aşılamanın yapılacağı gün tekrar muayene olmadımSelam kızlar bu ayi ben kapattim sanırım .3 senelik evliyim sebepsiz infertilite.31 ağustos da ilk asilamam oldu çok yeni ama şimdiden sabirsizlaniyoruum.bide aşılama günü doktor baktı yumurta catlamamsti.sizin bakildimi aşılama günü yumurta durumuna??
bu arada 3 gün var aramızda :)Selam kızlar bu ayi ben kapattim sanırım .3 senelik evliyim sebepsiz infertilite.31 ağustos da ilk asilamam oldu çok yeni ama şimdiden sabirsizlaniyoruum.bide aşılama günü doktor baktı yumurta catlamamsti.sizin bakildimi aşılama günü yumurta durumuna??
Evet canım farklı ben bir kez iğne tedavisi bir kez de aşılama denedim .İğne tedavisi ve aşılama farklı seylermiki?? Ben gonalf sonra yumurta olamayınca mineoral iğne sonra catlatma iğnesi ovitrella vurundum ve asilamam yapıldı canım. Doktor değiştirmeyi de deneyebilirsin
Benide muane etmiyodu sordum ozman baktı canimçatlatma iğnesi vurmadı mı doktor ? çatlatma iğnesi vurduğu zaman 36 saat sonra aşılama yapılıyor ben aşılamanın yapılacağı gün tekrar muayene olmadım
AA evet canm test nezmn yapmayı dusunuypsunbu arada 3 gün var aramızda :)
Banada verdi catlatma ignesi.ben sordum ozman baktı duruyodu. Hangi iğne veya ilaç kullandın cammCanim iki gün önceden catlatma iğnesi vurduğu için bakmadı bana
Bu cumami inş rabbim gönlüne gore verir hayırlısı olur hakkindaCuma gunu ögrenr ogrnmez buraya yazcm hmen
11 eylülde test yapsam mı diyorum normalde doktorum adetin geçsin iki gün sonra gel dedi adet günüm 15 eylül sen ne zaman test yapacaksınAA evet canm test nezmn yapmayı dusunuypsun