• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı anneleri

benimde bat 9 aralık yani bugün ama gelen yok hala gelmesinde zaten.idrar testi yapsam yarın çıkarmı acaba.hamileysemde eğer bende ağustos annesiyim inşAllah:)

benimde bat 9 aralık yani bugün ama gelen yok hala gelmesinde zaten.idrar testi yapsam yarın çıkarmı acaba.hamileysemde eğer bende ağustos annesiyim inşAllah:)

hadi bakalım inşallah sen de ağustos annesi olursun :) ben battan önceki akşam öğrenmiştim idrar testinde, çıkmayacağından emin olarak yapmıştım hatta. ama çok geç çıkanlar da varmış. istersen biraz daha bekle dicem ama biliyorum beklemek ne kadar zor :)

gerçekten beklemek çok zor eşim idrar testi almış çekmecede duruyo yapmamak için zor tutuyorum kendimi :)bugünüde atlatayımda yarın ilk idrarla yaparım heralde dayanamıyorum:)

genelde öyledir hiç gecikmedi hep önce olurum reglimi ama ilk defa günüm tam geldi ve ben hala olmadım inşALLAH hayırlı haberleri veririm burdan:)

Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim inş ağustos annesi olacağım bende geçen hafta keseyi gördük haftaya da kalp atışını duyacağız. Bu arada 2.5 yaşında bi kızım var daha önce mart annesiydim :3:

Son düzenleme:
canım dayanamadım saat sabahın 8 inde yaptım anında çift cizgiyi gördüm çok mutluyum ama kanda öğrenmeden tam emin olamıcam onun içinde pazartesiyi beklicem artık:) eşimi uyandırdım elini karnıma koydum kalk bak burda ne var diyorum ne var diyo.sonra kalk böyle uyuşuk babamı olur dedim ne ne ne dedi durdu :)şaşırdı sonrada çok sevindi.bakalım asıl sevinci kanda öğrendikten sonra yaşıcaz heralde:)

Merhaba arkdaşlar,
Kısmetse eğer ben de ağustos annesi olucam:) 3 gün önce öğrendim
önce idrar testinde gördüm sonra kan testi yaptırdım hemen, değer biraz düşük ama gecikmem olmadan test yaptırdığım içinmiş az ewel görüştüm doktorumla..
internetteki hesaplayıcıya göre mhtemel doğum tarihi 15 Ağustos 2012:nazar:
Allah hepimize çok rahat bir hamilelik dönemi geçirip hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :49:

bütün ağustos annelerini kutluyorum,Rabbim tamamına erdrsin inş,sağlıkla kucağınıza alın inş. bende ağustos annesi olmak için yanıp tutuşuyorum..adetim 4gün gecikti. ama daha önce boş gebelik yaşadığım için çok korkuyorum, ne test yapabiliyorum, ne sabırla bekleyebiliyorum... aslında geçen hamilelik deneyimlermden biraz hamilelik belirtilerni bildiğim için kendime güvenim yok. mesela idrarım koyu sarı olsa,agzıma metalik tad gelse ha tamam dicem hamileyim, çünkü geçen sefer öleydim ama şimdi sadece göğüs hassasiyetim ve aşırı akıntım var. ama idrar testi yapamıyrm, sanki açık renkli idrarla pozitif sonuç alamam gibi geliyo...kızlar sizde yeni taze anne adaylarısınız belirtilerniz nasıldı

merhaba cnm bende nasip olursa agustos ayı annesi olacağım gectimiz perşembe kan testi ile ögrendim böle bi topik açılmasına çok sevindim 29 ekim sat idi am gec döllenme olduğundan henüz çok kuçuk bebişin bu perşembe kese görmek umudundayız bu arada gunu gecen arkadaşlar tam 13 gun gecikmede idrarımda çıkmadı adet olmam gereken gun yumurtlamışım adet görene kadar umut kesmeyin

canım dayanamadım saat sabahın 8 inde yaptım anında çift cizgiyi gördüm çok mutluyum ama kanda öğrenmeden tam emin olamıcam onun içinde pazartesiyi beklicem artık:) eşimi uyandırdım elini karnıma koydum kalk bak burda ne var diyorum ne var diyo.sonra kalk böyle uyuşuk babamı olur dedim ne ne ne dedi durdu :)şaşırdı sonrada çok sevindi.bakalım asıl sevinci kanda öğrendikten sonra yaşıcaz heralde:)

canımmm çok sevindimmm :)) kan testi sonucunu da yaz bak :) ben de kan sonucunu görmeden emin olamamıştım. sonra keseyi görmeden emin olamadım, şimdi de emin olmak için bebişi görmeyi bekleyeceğim sanırım :) hala bi korku var içimde :) umarım bebişi gördükten sonra da kalp atışlarını beklemem :) ay inşallah hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza :) benim biraz kanamam falan oldu, düşük tehlikesi var diye rapor verdi doktor, bu yetmezmiş gibi bir de grip oldum, sürekli yattığım için giremedim nete. şimdi de hazır biraz ayaklanmışken bi bakayım dedim sonucunu merak edip :)

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kalkma dinlen yorma kendini.canım bugün doktora gittim direk keseyi gördüm çok şükür 4,5 haftalıkmış şükürler olsun :)2,5 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışları için tahliller filan başlıcak artık sağlıkla gelirler inşAllah:)

günaydınnn:)) ben c.tesi günü yani 3 gün önce doktora gittim..bu defa embriyoyu gördük..ve keseye göre değil embriyoya göre ölçüm yapılıyor embriyo görülünce..6 haftalık çıktı ve hatta kalp atışını da duyduk..doğum tarihini 4 ağustos dedi doktorum..ama 15 gün önce 15 gün sonra da olabilir diyor...hayırlısıyla o günleri görüp bebişleri kucağımıza alırız inşallah kızlar..ayrıca progesteron ve folic asit verdi doktorum..siz ne yaptınız?

günaydınnn:)) ben c.tesi günü yani 3 gün önce doktora gittim..bu defa embriyoyu gördük..ve keseye göre değil embriyoya göre ölçüm yapılıyor embriyo görülünce..6 haftalık çıktı ve hatta kalp atışını da duyduk..doğum tarihini 4 ağustos dedi doktorum..ama 15 gün önce 15 gün sonra da olabilir diyor...hayırlısıyla o günleri görüp bebişleri kucağımıza alırız inşallah kızlar..ayrıca progesteron ve folic asit verdi doktorum..siz ne yaptınız?

bende dün keseciği gördüm sadece folik asit verdi ilk 3 ay için başkada bişey istemedi:)henüz doğum tarihinide söylemedi 2,5 hafta sonra gidicem ozaman söyler heralde

bütün ağustos annelerini kutluyorum,Rabbim tamamına erdrsin inş,sağlıkla kucağınıza alın inş. bende ağustos annesi olmak için yanıp tutuşuyorum..adetim 4gün gecikti. ama daha önce boş gebelik yaşadığım için çok korkuyorum, ne test yapabiliyorum, ne sabırla bekleyebiliyorum... aslında geçen hamilelik deneyimlermden biraz hamilelik belirtilerni bildiğim için kendime güvenim yok. mesela idrarım koyu sarı olsa,agzıma metalik tad gelse ha tamam dicem hamileyim, çünkü geçen sefer öleydim ama şimdi sadece göğüs hassasiyetim ve aşırı akıntım var. ama idrar testi yapamıyrm, sanki açık renkli idrarla pozitif sonuç alamam gibi geliyo...kızlar sizde yeni taze anne adaylarısınız belirtilerniz nasıldı

kızlaarrr merhaba.. benimde sat tarihim 30 ekim di ve doğum tarihim 5 ağustos çıkıyor... 3 aylık çalışmanın ardından bende sadece en belirgin özellik göğüslerimin çok sızlamasıydı onun dışında aynı regli olacakmışım gibi ağrım vardı şuan 6+2 haftalık ve arasıra kasıklarım hala regli olacakmışım gibi ağrıyabiliyor.. reglim 2 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ondan 3 gün sonra dr gittim ve kan testi yapmadan gel bi ultrasonla bakalım dedi ve allahıma şükürler olsun kese göründü.. bu perşembede gidip bebeğimizi görmeyi hatta belki kalp atışını duymayı temenni ediyoruz.... rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :nazar:

ben de bugün bebişimin ilk fotoğrafını aldım:) :nazar: henüz sadece kese var ama olsun:)
çok güzel bi duygu gerçekten,isteyen herkese en kısa zamanda versin Allah..
5+2 haftalıkmış şu an, haftaya cuma da kalp atışlarını duycakmışız kısmetse:)

bende agustos ayı annesi olacaktım öle mutluydum ki ama bi anda herşey bitti kimyasalmış su an evde oturmuş kendiliğnden sonlanmaasını bekliyorum inşalla siz saglıcakla kavuşursunuz mis kokulularınıza

bende agustos ayı annesi olacaktım öle mutluydum ki ama bi anda herşey bitti kimyasalmış su an evde oturmuş kendiliğnden sonlanmaasını bekliyorum inşalla siz saglıcakla kavuşursunuz mis kokulularınıza

Çok geçmiş olsun üzüldüm ya:( rabbim en kısa zamanda sana o güzel duyguyu tekrar yaşatır inşAllah(AMİN)

Back