Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bat 9 aralık yani bugün ama gelen yok hala gelmesinde zaten.idrar testi yapsam yarın çıkarmı acaba.hamileysemde eğer bende ağustos annesiyim inşAllah:)
gerçekten beklemek çok zor eşim idrar testi almış çekmecede duruyo yapmamak için zor tutuyorum kendimi :)bugünüde atlatayımda yarın ilk idrarla yaparım heralde dayanamıyorum:)
genelde öyledir hiç gecikmedi hep önce olurum reglimi ama ilk defa günüm tam geldi ve ben hala olmadım inşALLAH hayırlı haberleri veririm burdan:)
Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim inş ağustos annesi olacağım bende geçen hafta keseyi gördük haftaya da kalp atışını duyacağız. Bu arada 2.5 yaşında bi kızım var daha önce mart annesiydim
canım dayanamadım saat sabahın 8 inde yaptım anında çift cizgiyi gördüm çok mutluyum ama kanda öğrenmeden tam emin olamıcam onun içinde pazartesiyi beklicem artık:) eşimi uyandırdım elini karnıma koydum kalk bak burda ne var diyorum ne var diyo.sonra kalk böyle uyuşuk babamı olur dedim ne ne ne dedi durdu :)şaşırdı sonrada çok sevindi.bakalım asıl sevinci kanda öğrendikten sonra yaşıcaz heralde:)
günaydınnn:)) ben c.tesi günü yani 3 gün önce doktora gittim..bu defa embriyoyu gördük..ve keseye göre değil embriyoya göre ölçüm yapılıyor embriyo görülünce..6 haftalık çıktı ve hatta kalp atışını da duyduk..doğum tarihini 4 ağustos dedi doktorum..ama 15 gün önce 15 gün sonra da olabilir diyor...hayırlısıyla o günleri görüp bebişleri kucağımıza alırız inşallah kızlar..ayrıca progesteron ve folic asit verdi doktorum..siz ne yaptınız?
bütün ağustos annelerini kutluyorum,Rabbim tamamına erdrsin inş,sağlıkla kucağınıza alın inş. bende ağustos annesi olmak için yanıp tutuşuyorum..adetim 4gün gecikti. ama daha önce boş gebelik yaşadığım için çok korkuyorum, ne test yapabiliyorum, ne sabırla bekleyebiliyorum... aslında geçen hamilelik deneyimlermden biraz hamilelik belirtilerni bildiğim için kendime güvenim yok. mesela idrarım koyu sarı olsa,agzıma metalik tad gelse ha tamam dicem hamileyim, çünkü geçen sefer öleydim ama şimdi sadece göğüs hassasiyetim ve aşırı akıntım var. ama idrar testi yapamıyrm, sanki açık renkli idrarla pozitif sonuç alamam gibi geliyo...kızlar sizde yeni taze anne adaylarısınız belirtilerniz nasıldı
bende agustos ayı annesi olacaktım öle mutluydum ki ama bi anda herşey bitti kimyasalmış su an evde oturmuş kendiliğnden sonlanmaasını bekliyorum inşalla siz saglıcakla kavuşursunuz mis kokulularınıza