Ağustos ayı anneleri

SDFCLB

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
180
1
296
45
İstanbul
Herkese merhaba...
Benim gibi hamileliğinin henüz başında olup ağustos bebeğini kucağına alacak tüm anne adaylarına...
Gelin u süreci birlikte geçirelim, yaşadıklarımızı paylaşalım ve bebeklerimiz beraber kucağımıza alalım...

canım benim inşallah o güzel şeyleri paylaşmak nasip olur;şu an hamişlik yok ama sadece ümitler var;her ne kadar adet sancısı çekiyorsam da kırmıızlar gelene kdr ümit var.İnşallah ben de aranıza;ağustos annelerine katılırım.

canım gebeliğinde topiğinde hayırlı olsun :))
şimdilik umudumuz aralık ayı buradan ya ağustos annelerine yada umudumuz ocak ayına geçicez inşallah buraya gelmek nasip olur

şimdilik umudumuz aralık ayı buradan ya ağustos annelerine yada umudumuz ocak ayına geçicez inşallah buraya gelmek nasip olur
ben de senin durumundayım,forumda çareler tükenmez.Umuduz aralık ayı;sonra Ağustos anneleri,oradan olmazsa umudumuz ocak ayı;sonra Eylül anneleri...Aylarımız bol bacım.

İnşallah canım, hoş geldin topiğimize...

Tşkler canım, inşallah buraya gelmek nasip olur, güzel haberlerini bekliyoruz

ben de senin durumundayım,forumda çareler tükenmez.Umuduz aralık ayı;sonra Ağustos anneleri,oradan olmazsa umudumuz ocak ayı;sonra Eylül anneleri...Aylarımız bol bacım.

Hepinizi burada hamiş olarak görmek istiyorum, birlikte büyütelim göbişlerimizdeki minik bebişlerimizi inşallah

merhaba bende ağustos annesiyim :))) bu uzun süreçte yanınızda olmak banada iyi gelecek :) İnşallah sağlıkla kucaklarız tosbiklerimizi

cnm topıngın hayırlı olsun
ben daha buralara terfı etmedım rabbım ne zaman ısterse o zman bebesım olck calısmalardayız allah kucagına almayı nasıp etsın

cnm topıngın hayırlı olsun
ben daha buralara terfı etmedım rabbım ne zaman ısterse o zman bebesım olck calısmalardayız allah kucagına almayı nasıp etsın
çok teşekkür ederim Rabbim en kısa sürede gönlüne göre versin inşallah :) benim tosbiğim çok minik daha 5 haftalık kollarıma almaya daha çok var

merhaba bende ağustos annesiyim :))) bu uzun süreçte yanınızda olmak banada iyi gelecek :) İnşallah sağlıkla kucaklarız tosbiklerimizi

Hoşgeldin canım... gördüğüm kadarıyla 5 haftalık hamişsin... gördün mü keseni canım? sende ne gibi belirtiler var? Bulantı felan?

günaydınnn:)) ben de bugün itibariyle 6 haftalık hamileyim...sonuna kadar iyi gider inşallah gebeliklerimiz..senin kaç hafta canım? doktora gittin mi?

İnşallah canım hep beraberkaç haftalık hamişsin? Ben daha çok yeniyim, henüz doktora bile gitmedim.

bende çok yeniiyim tatlım bende hiç gitmedim daha doktora haftaya gidecem nasipse ama zaman hiç geçmiyo yaaa çok sabırsızlanıyorum sen ne zaman gidecen cnm

bende çok yeniiyim tatlım bende hiç gitmedim daha doktora haftaya gidecem nasipse ama zaman hiç geçmiyo yaaa çok sabırsızlanıyorum sen ne zaman gidecen cnm

Doktoruma mail attım canım, tarih vermesini bekliyorum:18: Çok korkuyorum bir yandan da çok heyecanlıyım.
Benim bat 09 aralık... ve henüz 4 haftalık hamişim. Keseyi görmek için tahminimce 17 aralık a çağırır gibi geliyor bana...

Kaç haftalık hamişsin? BAT Ne zamandı canım?

ben de geldiiiiim :) çok iyi oldu bu topic ya :) normal hayatımda kimseyle konuşamıyorum :)))
ben 5+4üm. keseyi görüm ama bebişi görmeden rahat edemeyeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…