• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı anneleri

SDFCLB

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
180
1
296
45
İstanbul
Herkese merhaba...
Benim gibi hamileliğinin henüz başında olup ağustos bebeğini kucağına alacak tüm anne adaylarına...
Gelin u süreci birlikte geçirelim, yaşadıklarımızı paylaşalım ve bebeklerimiz beraber kucağımıza alalım...:49:

canım benim inşallah o güzel şeyleri paylaşmak nasip olur;şu an hamişlik yok ama sadece ümitler var;her ne kadar adet sancısı çekiyorsam da kırmıızlar gelene kdr ümit var.İnşallah ben de aranıza;ağustos annelerine katılırım.

canım gebeliğinde topiğinde hayırlı olsun :))
şimdilik umudumuz aralık ayı buradan ya ağustos annelerine yada umudumuz ocak ayına geçicez inşallah buraya gelmek nasip olur:D

şimdilik umudumuz aralık ayı buradan ya ağustos annelerine yada umudumuz ocak ayına geçicez inşallah buraya gelmek nasip olur:D
ben de senin durumundayım,forumda çareler tükenmez.Umuduz aralık ayı;sonra Ağustos anneleri,oradan olmazsa umudumuz ocak ayı;sonra Eylül anneleri...Aylarımız bol bacım. :1::1:

canım benim inşallah o güzel şeyleri paylaşmak nasip olur;şu an hamişlik yok ama sadece ümitler var;her ne kadar adet sancısı çekiyorsam da kırmıızlar gelene kdr ümit var.İnşallah ben de aranıza;ağustos annelerine katılırım.
İnşallah canım, hoş geldin topiğimize...

Tşkler canım, inşallah buraya gelmek nasip olur, güzel haberlerini bekliyoruz:16:

ben de senin durumundayım,forumda çareler tükenmez.Umuduz aralık ayı;sonra Ağustos anneleri,oradan olmazsa umudumuz ocak ayı;sonra Eylül anneleri...Aylarımız bol bacım. :1::1:

Hepinizi burada hamiş olarak görmek istiyorum, birlikte büyütelim göbişlerimizdeki minik bebişlerimizi inşallah:nazar:

Herkese merhaba...
Benim gibi hamileliğinin henüz başında olup ağustos bebeğini kucağına alacak tüm anne adaylarına...
Gelin u süreci birlikte geçirelim, yaşadıklarımızı paylaşalım ve bebeklerimiz beraber kucağımıza alalım...:49:

merhaba bende ağustos annesiyim :))) bu uzun süreçte yanınızda olmak banada iyi gelecek :) İnşallah sağlıkla kucaklarız tosbiklerimizi :49::emir_bebek:

cnm topıngın hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar:
ben daha buralara terfı etmedım rabbım ne zaman ısterse o zman bebesım olck calısmalardayız allah kucagına almayı nasıp etsın:9:

cnm topıngın hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar:
ben daha buralara terfı etmedım rabbım ne zaman ısterse o zman bebesım olck calısmalardayız allah kucagına almayı nasıp etsın:9:
çok teşekkür ederim Rabbim en kısa sürede gönlüne göre versin inşallah :) benim tosbiğim çok minik daha 5 haftalık kollarıma almaya daha çok var :(:49:

merhaba bende ağustos annesiyim :))) bu uzun süreçte yanınızda olmak banada iyi gelecek :) İnşallah sağlıkla kucaklarız tosbiklerimizi :49::emir_bebek:

Hoşgeldin canım... gördüğüm kadarıyla 5 haftalık hamişsin... gördün mü keseni canım? sende ne gibi belirtiler var? Bulantı felan?

günaydınnn:)) ben de bugün itibariyle 6 haftalık hamileyim...sonuna kadar iyi gider inşallah gebeliklerimiz..senin kaç hafta canım? doktora gittin mi?

İnşallah canım hep beraber:nazar:kaç haftalık hamişsin? Ben daha çok yeniyim, henüz doktora bile gitmedim.

bende çok yeniiyim tatlım bende hiç gitmedim daha doktora haftaya gidecem nasipse ama zaman hiç geçmiyo yaaa çok sabırsızlanıyorum:( sen ne zaman gidecen cnm

bende çok yeniiyim tatlım bende hiç gitmedim daha doktora haftaya gidecem nasipse ama zaman hiç geçmiyo yaaa çok sabırsızlanıyorum:( sen ne zaman gidecen cnm

Doktoruma mail attım canım, tarih vermesini bekliyorum:18: Çok korkuyorum bir yandan da çok heyecanlıyım.
Benim bat 09 aralık... ve henüz 4 haftalık hamişim. Keseyi görmek için tahminimce 17 aralık a çağırır gibi geliyor bana...

Kaç haftalık hamişsin? BAT Ne zamandı canım?

ben de geldiiiiim :) çok iyi oldu bu topic ya :) normal hayatımda kimseyle konuşamıyorum :)))
ben 5+4üm. keseyi görüm ama bebişi görmeden rahat edemeyeceğim sanırım :(

Back