• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar az önce bi topicde gördüm hamile kalmadan önceki regliler gec veya erken geliyorsa rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş ben buna inanıyorum çünkü kızıma hamile kalmadan yıllardır hiç şaşmayan adetim 8 gün gecikmişti sonraki ay hamile kalmıştım doğumdan bi kaç ay öncesine kadar 35 günde bir oluyordum bi kaç aydır 30 düştü bu bi kaç ay içinde hamile kalırsam bu tez doğru :KK3:
Ayy ben o konuyu uste tasiya tasiya bi hal oldum ama yazan yok.bende de ayni sekilde gećen ay 1 hafta geciktim.bakalim bu ay gorecek miyim eylulde kirmizilari:/

Ayy ben o konuyu uste tasiya tasiya bi hal oldum ama yazan yok.bende de ayni sekilde gećen ay 1 hafta geciktim.bakalim bu ay gorecek miyim eylulde kirmizilari:/
Bende bu konuya katılıyorum. Benimde hep erken olan adetim korunmayı bıraktıktan sonra değişti. 2 kere erken oldum 2 kere gecikti. Demekki bir şeyler oluyor. İnşaAlllah bu sefer tutturabiliriz :)

Bende bu konuya katılıyorum. Benimde hep erken olan adetim korunmayı bıraktıktan sonra değişti. 2 kere erken oldum 2 kere gecikti. Demekki bir şeyler oluyor. İnşaAlllah bu sefer tutturabiliriz :)
Öyle canım rahim kendini hazırlıyormuş benimde 35 günde bir olan rehlim korunmayı bıraktıktan sonra 30 düştü hadi bakalım bu ay güzel haberler alırız inşaallah

Bazilari da hava değisimine ve acaba hamile miyim stresine bağliyor.insallah bizimkiler bebiştendir:)

Ben daha adet olmadım, o yüZden eylül tarihi vereniyorum şimdilik. Ama bugün lh testi yaptım negatif çıktı, hamile olsaydım ovülasyon pozitif çıkardı. Ama hala umudum var, kırmızı kartı görmedim ya daha ondan ama ayy neyse işte.. 1 - 2 güne görüşürüz tekrar

Ben daha adet olmadım, o yüZden eylül tarihi vereniyorum şimdilik. Ama bugün lh testi yaptım negatif çıktı, hamile olsaydım ovülasyon pozitif çıkardı. Ama hala umudum var, kırmızı kartı görmedim ya daha ondan ama ayy neyse işte.. 1 - 2 güne görüşürüz tekrar
Bende aynı moddayım. Kuzum affedersin alt kısmım zonkluyo göğüslerim fecı durumda kasıklarım ona keza bıran once olmak istiyorum artık

Ben de beklemedeyim, 12 gün geciktim ama ne adete ne de gebelige dair bir belirti yok. Yarın test yapacağım, negatif cikarsa sizinle birlikte eylül icin gun sayacagim

Kizlar günaydın
Benim adetim dün başladı ama kahverengi akıntı olarak başladı. Geçen ayda böyle olmuştu. Önce kahverengi akıntı geliyo üç gün sonra kırmızıya dönüyo. Niye böyle olmaya başladı anlamıyorum. Daha önceden yoktu. Son iki aydır başladı. Acaba bu durumu yaşayan ve de sebebini bilen biri varsa ne olur yazsın

aynen benim de böyle oldu bu ay. hatta burada yerleşme mi acaba diye konuştuk. 4. gün kırmızılar geldi :KK43:
bundan önceki iki ayda buna benzer oldu üstelik bir de gecikme yaşadım.
Doktoruma ben bunları danıştım canım. hatta baya endişeli gittim. vücudun kendini hazırlıyor dedi. yani olumsuz bir durum yokmuş. başka varsa yaşayan ve doktoruyla görüşen yazarsa süper olur.

Bende gittim doktora. Bir Sürü soru sordu. Sonra bişeyin yok dedi. Bazen olur böyle dedi gönderdi. Ben soğan kürü yapıcam bu ay. Faydasını gören çok olmuş. Zaten ben kuru soğanı sofrada da yerim. Soğuk algınlığıma çok iyi gelir hemen iyileşirim.
yaaa ben ben de 2 aydır böyle oluyorum, saçma sapan 3 gün kahve sonra normal.. Ben kist tedavisi gördüm, soğan kürü falan kullandım. Bu tedaviden sonraki 3. Ayım. Ben ondan sanmıştım, ama doktor hazırlama dediyse ne güzel, ne mutlu;)
Bende aynı moddayım. Kuzum affedersin alt kısmım zonkluyo göğüslerim fecı durumda kasıklarım ona keza bıran once olmak istiyorum artık
Ahh ahh kendimi dinlemiycem diyorum ama bende de neler var bir bilsen.. Ama dinlemiycem diye inat ediyorum işte..

Benimkisi 02 Eylül

Ok canım ekleyeceğim seni de ;)

İnşallah inşallah inşallah. Allah ım bu ay hepimize bu mutluluğu yaşatsın İnş.

Umarım görmezsiniz kırmızı kartı, umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz.

Ben de beklemedeyim, 12 gün geciktim ama ne adete ne de gebelige dair bir belirti yok. Yarın test yapacağım, negatif cikarsa sizinle birlikte eylül icin gun sayacagim

Tatlım bazılarında hiç bir belirti olmuyormuş ki. Bence yarın sabah ilk idrarda testi yap. Ve bana öyle geliyor ki yarın senden güzel haberi alırız :KK49:

Beklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;

ardaemre ardaemre - 23 Ağustos
zoombi zoombi - 29 Ağustos
pass pass - 2 Eylül
S selin deniz - 4 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
Tuanam21 Tuanam21 - 10 Eylül
Homely_angel Homely_angel [/USER] - 12 Eylül
Princess91 Princess91 [/USER] - 15 Eylül
odzimert odzimert - 17 Eylül

Bildirimler oldukça yenileri ekleriz. Ve Eylül sonu geldiğinde bu listenin tamamında hamiş yazsın inşallaaaaaaah.

Ve kuralımız : BAT a kadar test yok! :rolleyes:
Bata kadar 9 doğurucaz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Allahım nasılda uzun zaman var :) ama bu ay içim bi rahat ki olacak mı olmayacak mı diue düşünmüyorum nasıl umursamazim

yaaa ben ben de 2 aydır böyle oluyorum, saçma sapan 3 gün kahve sonra normal.. Ben kist tedavisi gördüm, soğan kürü falan kullandım. Bu tedaviden sonraki 3. Ayım. Ben ondan sanmıştım, ama doktor hazırlama dediyse ne güzel, ne mutlu:KK66:

Ahh ahh kendimi dinlemiycem diyorum ama bende de neler var bir bilsen.. Ama dinlemiycem diye inat ediyorum işte..
Canım bu kahverengi akıntı kistten mi kaynaklanıyor acaba. Benim hala kırmızıya dönmedi. Umarım bugün gelir

Beni de ekler mısınız kızlar 2. Düşünüyorum bende geçen ay korumadık ama olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle deniyorum bakalım. Bat 11 eylül.
Erken yumurtluyorum ben galiba ya bakalım

Back
X