- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
Evet hiç bir test yapmayalım sonra boşuna üzülüyoruz bunay psikolojileri iyi tutalım akışına bırakalımBeklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;
zoombi - 29 Ağustos
ada_aras - 01 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
Homely_angel - 12 Eylül
Princess91 - 15 Eylül
Kızlar bende ki tarihler şimdilik bu kadar. yazamadıklarım da bildirirse ekleyelim hemencik.
Ve en önemli kuralımız bu ay bat a kadar hiç bir test yapmıyoruz. anlaştık mı?
Kuzum ben test yaptım çıkmadı gerçi ama 23 Ağustos şimdilikBeklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;
zoombi - 29 Ağustos
ada_aras - 01 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
Homely_angel - 12 Eylül
Princess91 - 15 Eylül
Kızlar bende ki tarihler şimdilik bu kadar. yazamadıklarım da bildirirse ekleyelim hemencik.
Canım merhaba,Beklenen ama olmaması dilenen regl tarihleri;
zoombi - 29 Ağustos
ada_aras - 01 Eylül
Tuanam21 - 10 Eylül
Homely_angel - 12 Eylül
Princess91 - 15 Eylül
Kizlar günaydın
Benim adetim dün başladı ama kahverengi akıntı olarak başladı. Geçen ayda böyle olmuştu. Önce kahverengi akıntı geliyo üç gün sonra kırmızıya dönüyo. Niye böyle olmaya başladı anlamıyorum. Daha önceden yoktu. Son iki aydır başladı. Acaba bu durumu yaşayan ve de sebebini bilen biri varsa ne olur yazsın
Bende gittim doktora. Bir Sürü soru sordu. Sonra bişeyin yok dedi. Bazen olur böyle dedi gönderdi. Ben soğan kürü yapıcam bu ay. Faydasını gören çok olmuş. Zaten ben kuru soğanı sofrada da yerim. Soğuk algınlığıma çok iyi gelir hemen iyileşirim.aynen benim de böyle oldu bu ay. hatta burada yerleşme mi acaba diye konuştuk. 4. gün kırmızılar geldi
bundan önceki iki ayda buna benzer oldu üstelik bir de gecikme yaşadım.
Doktoruma ben bunları danıştım canım. hatta baya endişeli gittim. vücudun kendini hazırlıyor dedi. yani olumsuz bir durum yokmuş. başka varsa yaşayan ve doktoruyla görüşen yazarsa süper olur.
Düzenli canım düzensiz reglide 10 15 günlük bazen 2 ayda bir regli olunuyor seninki düzenli 2 3 gün atmayla bişey olmazadet düzensizliği ile ilgili 100 puanlık soru:)örneğin benim adetim bi ay 28 sonra 32 sonra 30 sonra 28 sonra 29 sonra 33 günde bir şeklinde oluyor. yani benim adetim her ay aynı tarihte olmadığı için düzensiz mi???? yoksa 28-35 gün aralığında olduğu için düzenli mi???
Gunaydiiiin.Ay listede ismimi gorunce heyecan yaptim guya agustos sonu olmasin eylul sonu olsun diyodum:)) Allahim hayirli zamanda ver.
adet düzensizliği ile ilgili 100 puanlık soru:)örneğin benim adetim bi ay 28 sonra 32 sonra 30 sonra 28 sonra 29 sonra 33 günde bir şeklinde oluyor. yani benim adetim her ay aynı tarihte olmadığı için düzensiz mi???? yoksa 28-35 gün aralığında olduğu için düzenli mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?