Agustos anneleri hadi tanışalım

merhaba
arkadaşlar bişey sorucam; hamileliğiniz süresince hangi aşıları oldunuz ben düzenli olarak kontarole gidiyorum ama dokorum hiç aşıdan bahsetmedi sizler oldunuz

Merhaba,
Ben tetonoz aşısı oldum 2 doz olarak. 20. haftadan sonra yapıyorlar ilk dozunu. 2. dozunu ise ilkinden bir ay sonra.
Bazı doktorlar gereksiz buluyor.

canım aynı şeyi bende söyledim ama izin almadan abla dedim.umarım kızmamıştır.hani bende ufağım ona göre.

kızmaz heralde ama belki istemez dedim saygıda kusur olmazsa demeyiz abla nasıl isterse artık kendisi ben 21 yaşındayım sanırım tülay da 74 lü baya bi fark varda o sebeple sorıyım dedim canım işte öyleee:smiley-cool:

sibelcim iyiyim şekerim sanada günaydın.sen nasılsın?tosun paşa nasılmış?

kimse yok yine kaç gündür.ya ne hikmetse siteye giremiyorum.hata verip duruyo.girene kadar anam ağladı.

kimse yok yine kaç gündür.ya ne hikmetse siteye giremiyorum.hata verip duruyo.girene kadar anam ağladı.

ya ben tülaycım dedim ama abla dememden rahatsız olmazsan öyle hitap ediyim saygı açısından canım çünkü aramızda yaş farkı var galiba....

canım aynı şeyi bende söyledim ama izin almadan abla dedim.umarım kızmamıştır.hani bende ufağım ona göre.

klava: ABLA DEĞİLİM BEN YAAAAA klava:

Şaka bir yana kızlar nasıl isterseniz öyle hitap edin , rahat olun yani malum yaş kemale ermiş bende kaydirigubbakcemile3

KK' yıda sizleride çok özledim kaç gündür giremiyordum siteye a.s.

Oğluşumla ben güzel bir hafta diliyoruz hepinize:CüvCüv:

tamam dövme abla özürrrrrrr.
evet ya kaç gündür bende giremedim sinir oldum.aynı dileklerle

tülay aplaaaa,

naber.. nasıl gidiyor hamişlik aplammmm...

Kızlar nerelerdesiniz?
Haftasonu nişan, misafirler falan derken giremedim ben de.
Toplamda 11 kiloyu geçtim
Yarın diyetisyene gideceğim. Vereceği listeye uyacağım mutlaka. Bugun son kez nutella, dondurma yedim :)
Sabah ve akşam yürüyüş yaptım yediklerimin bir kısmını yok edebilmek için.

kızlar iyi geceler bende gececiyim sanki hep gece giriyorum kaç gündür giremedim her yerden denedim telefondan falan girmedi neyseki herkes girememiş konularda fazla ilerlememiş:1rolleyes: biz kızımla size gece eşlik edelim bari ben uyumuyorum kızımda gececi annesi gibi o da uyumuyo doğunca napıcaz yandık yani umarım tam tersi olur sizleri çok öpüyorum herkese hayırlı geceler hayırlı sabahlar a.s

Birkaç gündür sitede sorun vardı.
O yüzden giremedik.
Nasılsınız?

slm sonunda girebildimm...a.s.oglusum ve ben iyiyyiz ve heyecanlı.... yarın kontrolumüz var... işallah iyi şeyler duyup gelirizzz... hayırlısı bakalım?????

hiç üzme kendini beterin beteri var...benim gibi...13 kiloyu gectimmm.. sanırım içimizde rekor bende senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…