Agustos anneleri hadi tanışalım

bakalım takvim yaptım deniyorummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaşasın oldu çokta cahil değilmişim ya şaka bir yana çok meşgul ettim siz okumayın en iyisi bu yazıları:smiley-cool:

günaydın hale,
nasılsın?
biz iyiyiz. yürüyüş yaptım ardından tatlıyı götürdüm :)

Tünaydın hepinizeeeeee
Güzel bir gün diliyorum tüm alkisalkisalkis anne adaylarına

yok canım uğraşmadım pek fazla ama yanlış olursa diye düşündüm sonra size rezil falan olurum dimi yaniiiyerimseniben

bende geçtiğimiz yazılardan ekli linkten yapmıştım aynen bende fazla uğraşmadım.neyse takvimi olanların hiç değilse doğum zamanlarını görebiliyoruz

evet canım haklısın takvim iyi oluyor ben geç kaldım yapmak için :smiley-cool: bu arada senin ismin neydi ben herkesinkini karıştırıyorum da:1rolleyes:

ısimleri şötle sıralayım sana ;
Ademir = ECE
Çedene = SEVGı
Elta = ELıF
Güney1983 = SıBEL
Hale = HALE
Sal-der = DERYA
Tülay74 = TÜLAY
ve sen
Safir = ZEHRA

ısimlerini bildiklerimiz şimdilik bunlar , bu arada bugün benim6. ayım doluyorrrr

:dance::dance::dance::dance::teytey:
:sm_cool::dance::sm_cool::dance::teytey:

oğluşum kolbastı oynuyorrrrr

kimseler yok ama ben yinede yazmak istedim.. işyerinde bugün elektriklerimiz kesikti... sabahtan beri okumadıgım gazate kalmadı ...daha şimdi geldi sabahda aranıza katılamadım o yüzden... herkes iyi sanırımmm... oglusuma gelince dün gece beni hiç uyutmadı bir oraya bir buraya sıpam....o yüzden biraz uykum var... ama olsun ona hersey feda.. sanki o hareket ettiginde benim içim rahatlıyor.. işte böyleee... herkesi öpü yoruzzzzz

Son düzenleme:
:dance::dance::dance::dance::teytey:
:sm_cool::dance::sm_cool::dance::teytey:

oğluşum kolbastı oynuyorrrrr

tülaycım merhaba.... bende biraz önce ondan bahsettim.. aynen ögle ... ama benim kusum geceleri tercih ediyorrrr...12 den sonra baslıyorr kaydirigubbakcemile3:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

Doğumdan sonrada bu alışkanlığı devam ederse yandın annesi , benimki gece uyuyor da gündüz çok hareketli karşımda tanımadığım insanlar oluyor bazen içerden yediğim şiddetli bir tekme sonucu gülmeye başlıyorum. Çoğu zamanda toparlayamıyorum durumu deli sanıyorlardır beni kesin

:roflol::roflol::roflol::roflol:
onun canı sagolsun da ben herseye razıyımmm... 7 yıldır yattıklarıma sayarımmm... hiç birsey gözümde yok inanki...

:roflol::roflol::roflol::roflol:
onun canı sagolsun da ben herseye razıyımmm... 7 yıldır yattıklarıma sayarımmm... hiç birsey gözümde yok inanki...

:CüvCüv: Aynen , Allah evlatlarımızı sağlıkla bağışlasın yeterki herşeye razı oluyor insan.

Sendemi 2002 yılında evlendin benim gibi

selamlar kızlar geçmişi okudum kaynatmışsınız baya..
bide ben çok mutluyum
çünkü bu akşam 21 30 da yola çıkıyorum bursaya eşime evime gidiyorum
sabahtan beri koşturuyorum daha hazır değilim.
düğün resimlerimizden birini büyüttüm duvar kağıdı gibi oldu 1 duvarı doldurcak nerdeyse. eşim görünce sevinecek.
neyse ben çıktım kızlar uzun bi süre giremem.
hepiniz öptüm çok...hepiniz çok tatlısınız
beni unutmayın haaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…