- 8 Haziran 2008
- 286
- 0
- Konu Sahibi kalachakra
- #1.221
bugün park yatak için bakmaya gitmiştik.bir arkadaşımla konuşmuştum oda kızı için yer tarif etmişti ulusta çıkrıkçılar yokuşuna varmadan solda pek çok magaza olduğunu söylemişti konya sokak diyede geçiyor sanırım gerçekten fiyatlarda uygun165-220 ytl arası.kraft kampanyaya girmiş üstelik.bir tane beğendik(turuncu yeşil çok tatlı birşey) bir haftaya kadar evimize getireceklermiş şimdiden çok heyecanlıyım karar vermesi zor oldu ama beşiğin kendi odamızda bulunması gerektiği için park yatak aldık daha az yer kaplıyacak ve kullanımı hoşuma gitti( en azından kendi odasını üç yaşında yaparız galiba)taşınan insanlar için ideal olduğunu düşünüyorum
ank dan bahsetmişsin ilgimi çekti ben de ank.da oturuyodum. ünv.yi ank.da okudum. sonra tayinim urfaya çıktı geçen yaz buralı biriyle evlendim hamile kalınca da gidemedim annemlerin yanına. konya sokağı hatırladım. kardeşimle gitmiştik. sen iyi bulmuşsun o fiyatlara.bence haklısın kendi odanızda kalmasında biz de öyle yapıcaz ama ben daha büyük bir yatak düşünüyorum. 3-4 yaşına kadar yatsın. sonra inşallah kardeşi olur o yatar sonra. hayırlı olsun beşiğiniz...