Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

dsci0037gr7.th.jpg

eldivenlerimiz

çok güzeller allahım kucağınıza almayı nasip etsin ........
benim doğum zamanında olursa eylül sonu ikiz olduğu için erken doğum riski var ..................
bende burda koyarım...............fotoları......

AY YANLIŞ OLDU PARDON :) PİJAMAMIZ

[img=http://img228.imageshack.us/img228/3897/dsci0025sb9.th.jpg]

benim doğum zamanında olursa eylül sonu ikiz olduğu için erken doğum riski var ..................

hayırlı olsun bebişlerin cnm :emir_bebek: sen de koy görelim aldıgın cicileri :)
cinsiyetleri belli mi?

elvinciim hepsi çok güzel kızının üzerinde de görürüz inşallah.resmini eklersin buraya. iyi günlerde kullanın.

arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:.senin de cicilerini görmek isteriz

amiiin ben gerçekten bunu yapmak isterim. sadece doğuma kadar kendimizi oyalayacak arkadaş bulmadık öyle dimii.biz gerçek arkadaşlarız...........

elvin cnmm yaa düzmüşsün kızının çeyizini maşşallah hepsi birbirinden cici :nazar:
allah üstünde gördüğün günleri göstersin cnmmm :teytey::dance:

ELVİNCİM ayy çok şekerler bunlarrrr... Prensesin güzel günlerde giysin cicilerini... Hele patiklerine bayıldım...:teytey: bende o çilekli kirazlı elbiseyi internetten aldım canım...

Baharcım senin bebişinde yatağının içinde mışıl mışıl uyusun. çok şekermişşş... nasıl netteki gibi güzel mii?

X