- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Hayır 10 aydir evde deniyorum olmadı. 10 aylik evliyim henuz tedaviye baslayamayiz dedi doktor pco goruntusu var ama hormonlar normal olir bebek dedi yolladi. Ozele de gittim o da aynisini dedi10 aydır tedavi mi görüyorsunuz
Evet canım öyle yapıyolar bende daha önce gittiğimde korunmasız 1 yıl olmadan gerek yok dedi sonra başka bi doktora gittim 1 yılı geçti dedim ve tedaviye başladı ikidir çatlatma iğnesiyle deniyoruz ama olmadı şimdi bu ay tekrar klomen kullanmaya başladım bende yumurta tembelliği var geç olgunlaşıyor inşallah bu ay olurHayır 10 aydir evde deniyorum olmadı. 10 aylik evliyim henuz tedaviye baslayamayiz dedi doktor pco goruntusu var ama hormonlar normal olir bebek dedi yolladi. Ozele de gittim o da aynisini dedi
Rica ederim ne demekAa tamamdır teşekkür ederim
Yumurta tembelligi dedigimiz sey pcos degil mi bende de 21. gunde oluyor yumurta yada sonraki ay bir bakiyorum 15. Gunde olusmus tutturmak cok zor denk getirmekEvet canım öyle yapıyolar bende daha önce gittiğimde korunmasız 1 yıl olmadan gerek yok dedi sonra başka bi doktora gittim 1 yılı geçti dedim ve tedaviye başladı ikidir çatlatma iğnesiyle deniyoruz ama olmadı şimdi bu ay tekrar klomen kullanmaya başladım bende yumurta tembelliği var geç olgunlaşıyor inşallah bu ay olur
Doktorum yumurta tembelliği dedi pcos demedi kilom da yok ama yumurta gelişimim yavaşYumurta tembelligi dedigimiz sey pcos degil mi bende de 21. gunde oluyor yumurta yada sonraki ay bir bakiyorum 15. Gunde olusmus tutturmak cok zor denk getirmek
Merhaba görünce cevap yazmak istedim belki faydası dokunur. Ben de nisan ayında rahim filmi çekirdim ve kapalı olan iki tüpüm birden açıldı. Meğerse aylardır boşuna deniyormuşum. doktor bana bu ay bebek denemeyin diye birşey söylemedi sadece ilk birkaç gün ilişkiye girmeyin dedi zaten az az kanamam da olmuştu hafif ağrım da olmuştu.bildiğim kadarıyla hsg için kullanılan farklı makineler oluyor ve vücuda etkileri de farklı olabilir. Doktor bana 3 günlük düşük doz antibiyotik vermişti sonuç olarak bunlar yumurtaları etkileyebilir. umarım size yardımım dokunur.Doktorla konuştum pazartesi çağırdı bu ay yumurta takibi yada tedavi yapmıycam rahim filmi çekicem dedi bende girmeye karar verdim
Ultrasonda benim 5 yumurta vardi pco sun dedi hormonlar kan normal sogan kuru yaptim insallah olur yaDoktorum yumurta tembelliği dedi pcos demedi kilom da yok ama yumurta gelişimim yavaş
merhaba bende bu ayın 8 inde iğne olmuştum tarihi yanlış hesaplamışız üstünden 8 gun gecince test yaptık idrarda yalancı pozitifi gördüm. gittim kan verdim aynı gun 5.76 cıktı . 2 gun sonrasına dr randevu aldım tekrar kan verdim 1.20 cıktı dr negatif dedi ilacın etkisiymişŞu an kaçıncı günün bilmiyorum boş ümit vermek de istemiyorum ama benim önceki gebeligimde 12. günde 1.56 çıkmıştı. Tam deprem zamanıydı. Üzerinden üç gün geçtikten sonra bir umut evde test yapıp silik çizgi gördüm. Bat günümde kan verdim ve 106 ile gebe olduğumu öğrendim
Merhaba canım. Geçen hafta rahim filmi çektirsim sağ tüpüm kapalıymş. Doktorun kist dediği de tüpün uzantısıymş ve şişmiş tıkanmş. Ameliyat dedi doktor şimdi bir kaç doktora daha danışıp ona göre yol çizeceğiz Allah izin verirse. Eğer sağ tüpüm alınmazsa düşğk tehlikesi var alınması lazım dedi ama bakalım . Sen naptın canım
Yaa çok üzüldüm umarım bi an evvel atlatırsın bu süreci. Ben artık regl günümü bekliyorum 6 gün kaldı bakalımMerhaba canım. Geçen hafta rahim filmi çektirsim sağ tüpüm kapalıymş. Doktorun kist dediği de tüpün uzantısıymş ve şişmiş tıkanmş. Ameliyat dedi doktor şimdi bir kaç doktora daha danışıp ona göre yol çizeceğiz Allah izin verirse. Eğer sağ tüpüm alınmazsa düşğk tehlikesi var alınması lazım dedi ama bakalım . Sen naptın canım
Merhaba canım. Geçen hafta rahim filmi çektirsim sağ tüpüm kapalıymş. Doktorun kist dediği de tüpün uzantısıymş ve şişmiş tıkanmş. Ameliyat dedi doktor şimdi bir kaç doktora daha danışıp ona göre yol çizeceğiz Allah izin verirse. Eğer sağ tüpüm alınmazsa düşğk tehlikesi var alınması lazım dedi ama bakalım . Sen naptın canım
Ayy hadi bakalım güzel haberlerini bizi lefe paylaşYaa çok üzüldüm umarım bi an evvel atlatırsın bu süreci. Ben artık regl günümü bekliyorum 6 gün kaldı bakalım
[
Çok geçmiş olsun inşallah en kolay şekilde geçer
Bu ayda güzel haber yok adet oldum 3. Günüm. Sen naptınAyy hadi bakalım güzel haberlerini bizi lefe paylaş
Bende eşim tahlil verecek bir kaç doktora daha görüneceğim bakalımBu ayda güzel haber yok adet oldum 3. Günüm. Sen naptın
İyi haberler alırsınız inşallahBende eşim tahlil verecek bir kaç doktora daha görüneceğim bakalım
İnşallahKızlaaaar selaaamsat 8 ve fazla yumurta rezervi ile aranızdayım bende 12-13 sağ 11-12 sol umutluyum bu ay tekrar
gonalf + ovitrelle ve duphaston bu ayki ilaçlarım. Aşılama olacak henüz günü belli değil yumurta gelişimlerine bağlı belirlenecek. Umarım hepimiz bu ay pozitifi görürüz
Ben doğurdum kucağıma aldım 4 aylık oldu bile darısı isteyen herkesin başınaİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?